Polar Express -junamatka saapuu Yhdistyneeseen kuningaskuntaan tänä jouluna ja voit jäädä yli 129 puntaa

Joulupukki

Horoskooppi Huomenna

Lapset tapaavat joulupukin ja saavat myös varhaisen lahjan(Kuva: PNP Events Ltd)



Polar Express -juna saapuu Yorkiin tänä jouluna - ja voit varata yöpymisen kuumalla suklaalla, kekseillä ja jopa joulupukin lahjalla osana maagista kokemusta.



Perhemajoitus, joka sisältää yhden yön majoituksen, maksaa 129 puntaa per henkilö ja sisältää jopa maagisen junamatkan ikonisesta elokuvasta.



Lasten liput maksavat 103,20 puntaa elämyksestä, eli neljän hengen perhe maksaa 464,40 puntaa kahden päivän matkasta.

Kokemus, joka perustuu vuoden 2004 elokuvaan, jossa nuori poika lähtee maagiseen seikkailuun pohjoisnavalle, sisältää joululauluja laivalla ja lapset voivat jopa käyttää pyjamaansa laivalla saadakseen kodikkaan.

Se sisältää myös Polar Expressin live -lukemisen, jossa on vitsejä ja pelejä kapellimestarilta ja junan henkilökunnalta.



Se sisältää myös varhaisen joulupukin lahjan (Kuva: Getty Images)

Ja joulupukki on laivalla ja jakaa lahjoja lapsille pohjoisnavalle matkalla.



Yorkiin sijoittuvaan kahden päivän matkaan sisältyy paluumatkustajamatka Englannin halki noutopaikasta riippuen sekä yöpyminen kolmen tähden hotellissa, johon sisältyy aamiainen ja illallinen.

Huoneet vaihtelevat kahden hengen huoneesta perhehuoneeseen, joten kaikki voivat kasata pitkän päivän jälkeen pohjoisnavalle.

Perheet voivat jopa vierailla Yorkissa, joka on sisustettu jouluvaloilla ja koristeilla - täydellinen aika mennä jouluostoksille.

Kahden yön matkan päivämäärät ovat saatavilla marras- ja joulukuussa, mutta sinun on oltava nopea, kun suosittu kokemus usein myydään loppuun.

Muita tulevia junakokemuksia Yhdistyneessä kuningaskunnassa ovat The Northern Belle, joka oli aikoinaan Orient Expressin omistama ja nimeltään Britannian ylellisin juna.

Aluksella asiakkaat voivat nauttia samppanjaa, dekadenttiaamiaista ja iltapäiväteetä, jotka tarjoillaan istuimellesi nauttien näkymistä.

Katso Myös: