Cherylin sydäntäsärkevä avioero Ashley Colesta ja häntä vainoava huijausskandaali

Julkkis Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Tänään on kymmenen vuotta siitä, kun Cheryl Tweedy ja Ashley Cole vetivät virallisesti viivan avioliittoonsa ja heidän avioeronsa saatiin päätökseen.



Kansakunnan kultaseni oli ollut naimisissa Chelsea -pelaajan kanssa neljä vuotta, mutta heidän yhteistä aikaa vaivasi joukko skandaaleja huhuja, jotka johtivat heidän sydäntäsärkevään jakoonsa.



Heidän romanssinsa päättyi virallisesti 3. syyskuuta 2010, ja poptähti väitti sanovan: Luojan kiitos painajainen on ohi.



Mitä rakkauslintujen välillä sitten tapahtui ja missä kaikki meni pieleen?

Saavutettuaan kuuluisuuteen bändinsä Girls Aloudin kanssa Cheryl tapasi jalkapalloilija -ässän vuonna 2004, ennen kuin julkisti suhteensa saman vuoden lopussa.

Pariskunta solmi solmun ylellisessä seremoniassa Wrotham Parkissa heinäkuussa 2006 ja Cheryl sai jopa tatuoinnin niskaansa osoittaakseen sitoutumisensa Ashleyyn.



Alle kaksi vuotta myöhemmin Ashleyn ensimmäinen väitetty kytkentä kampaajan Aimee Waltonin kanssa järkytti Cherylin suhdetta.

mary - ann leneghan

Pari oli naimisissa neljä vuotta ennen nopeaa avioeroaan vuonna 2010 (Kuva: PA)



Räjähtävissä paljastuksissa jalkapalloilijan sanottiin olevan niin humalassa, että hän oksensi heidän kokeilunsa aikana, ennen kuin Walton tuli julkiseksi.

Kirjoittaessaan hetkestä, jolloin hän sai tietää hänen huijaamisestaan, Cheryl kirjoitti räjähtävässä muistelmassaan: '' toivon, että pidit siitä! '' Minä huusin. & apos; toivottavasti hän oli sen arvoinen! Se on avioliiton loppu!

'' et ymmärrä mitä olet tehnyt. Se on paskaa! & Apos; Kun olin tuntikausia huutanut, huutanut ja itkenyt hallitsemattomasti, olin uupunut. '

Heidän suhdettaan järkytti joukko huijaussyytöksiä (Kuva: PA -arkisto/Press Association Images)

Ensimmäiset huhut huijauksesta nousivat vuonna 2008 (Kuva: Getty Images)

miten Michael Schumacher voi

Kuukausia Ashleyn uskottomuuden paljastamisen jälkeen pari yritti jättää sen taakseen ja jatkaa avioliittoaan.

Vuoden 2010 alussa heidän avioliittonsa kuitenkin kiusasi toista, kun paljastettiin, että Ashley oli väittänyt pettäneen Cherylia neljän muun naisen kanssa.

Lisää syytöksiä ilmeni, että Ashley oli yrittänyt peittää röyhtäilynsä, mukaan lukien mallin väitteet, joiden mukaan jalkapalloilija antoi hänelle 10 000 puntaa hiljaa.

Cherylin sanottiin helpottuneen, ja hänen koettelemuksensa oli ohi (Kuva: Dave Benett/Getty Images)

Helmikuussa Cheryl ilmoitti eroavansa rakkausrotarimiehestään, kun hänestä ilmestyi yläosattomia kuvia glamourimalli Sonia Wildin matkapuhelimessa.

Syyskuuhun 2010 mennessä heidän nopea avioeronsa saatiin päätökseen sen jälkeen, kun entinen pari teki sopimuksen omaisuudestaan, rahastaan ​​ja muusta omaisuudestaan.

Hänen kumppaninsa uskottomien tapojen sydänsärky ei kuitenkaan päättynyt Cherylille, koska myös hänen seuraava suhteensa kaatui vuosia myöhemmin.

Cheryl meni naimisiin Jean-Bernard Fernandez-Versinin kanssa kolmen kuukauden seurustelun jälkeen (Kuva: PA)

Liam ja Cheryl kasvattavat poikansa Bearin yhdessä ystävällisesti exeinä (Kuva: WireImage)

Erottuaan Ashleystä Cheryl meni naimisiin Jean-Bernard Fernandez-Versinin kanssa vuosina 2014-2016.

Heidän avioeronsa vuonna 2016 tuli yllätyksenä, mutta hän pysyi hiljaa erosta ravintolan omistajan kanssa vuosien jälkeen .

Sitten hän jatkoi One Directionin Liam Paynen kanssa ja toivotti pojan Bearin tervetulleeksi laulajan kanssa.

Cheryl on sitoutunut kasvattamaan ihastuttavan poikansa Karhun (Kuva: Instagram)

Puhuessaan suhteistaan ​​vuonna 2018 Cheryl sanoi, että Liam on 'ainoa mies, joka on koskaan ollut uskollinen' hänelle.

kylie minogue michael hutchence

Epäonnistuneiden suhteidensa jälkeen Cheryl on heittänyt kaiken energiansa yhdessä vanhemmuuteen Liamin kanssa ja poikansa Bearin kasvattamiseen.

Sillä välin huijaava äiti on pysynyt tiukalla mielellä rakkauselämästään.