Pot Noodle tuo markkinoille uuden, halvemman valikoiman, johon sisältyy melko suuri muutos

Pot Nuudeli

Horoskooppi Huomenna

Uudesta valikoimasta puuttuu jotain(Kuva: Getty / Golden Wonder)



Pot Noodle -fanit kyseenalaistavat, onko ikonisen välipalan takana oleva yritys menettänyt sen - tässä tapauksessa aivan kirjaimellisesti, koska yritys on juuri julkaissut uuden valikoiman ilman kattiloita.



Se maksaa aluksi vain 50 p, se on varmasti halvempi kuin tavallinen lajike - mutta melko selvästi puuttuu näkyvästi nimensä Pot -osa ensimmäistä kertaa 40 vuoteen.



Yritys ei piilota tätä uuden valikoiman nimeltä Lost the Pot Noodle, ja se uskoo voivansa voittaa.

Ajatuksena on, että potista vapautettuna voit käyttää nuudeleita osana isompaa ateriaa, lisätä niitä helpommin tai valmistaa niitä suurempina määrinä.

Näitä varten tarvitset enemmän kuin vain vedenkeittimen (Kuva: potnoodle)



Pot Nuudelin markkinointipäällikkö Lena Portchmouth sanoi: Saatat ajatella, että olemme menettäneet juonen, kun lanseerasimme uusimman potittoman muodon, mutta haluatko täyttää nälkäiset vatsat vai haluatko säästää aikaa ja rahaa, Lost Potin nuudeli on täydellinen ratkaisu nopean ja täyttävän korjauksen jälkeen, joten voit nuudelia hetkessä.

Voit olla varma, että uusimmat luomuksemme ovat yhtä maukkaita kuin luotettavat kattilamme, mutta olemme juuri tehneet hieman helpommaksi luoda herkullisen, vähärasvaisen aterian, joka on ihanteellinen illallisaikaan, kun pöydälle tarvitaan jotain todella tyydyttävää.



Ja vaikka siitä puuttuu kattila - se tarkoittaa enemmän pesua - nuudelit kypsyvät yhtä nopeasti ja ovat valmiita viidessä minuutissa.

Uusi tuote on nyt saatavilla Asda -myymälöissä hintaan 0,50 puntaa myynninedistämistarkoituksessa.

Valittavana on kolme makua: Curry, Sweet Chilli ja Roast Chicken.

    Katso Myös: