Viisi miestä vangittiin 131 vuodeksi vankilasta hellävaraisen teini -ikäisen pojan puukotuksesta miekalla ja veitsellä

Uk News

Horoskooppi Huomenna

Katso galleria

Tänään viisi miestä tuomittiin yhteensä 131 vuodeksi vankilaan 'lempeän ja rakastavan' puukotuksen vuoksi. 16-vuotias poika kuoliaaksi miekalla ja veitsellä kiihkeässä hyökkäyksessä.



mikä on paras vauvankorvike uk

Hani Hicham Abou El Kheir tapasi jopa 10 ihmistä kävellessään asuinalueen läpi tyttöystävänsä ja ystävänsä kanssa.



Lontoon keskustassa Pimlicossa sijaitsevan Churchill Gardensin kartanon hyökkäyksen aikana hyökkääjät puukotti häntä yli 20 kertaa, sillä heillä oli joukko aseita ja heidän kasvonsa peitettiin.



Hani sai vakavia puukotusvammoja päähänsä, käsiinsä, jalkoihinsa ja vartaloonsa, ja hänet toimitettiin sairaalaan, jossa hän kuoli viime vuoden 27. tammikuuta.

Craig Boyce, 26, Paddingtonista, tuomittiin Old Baileyssä tänään elinkautiseen ja tulee palvella vähintään 27 vuotta.

Ahmed Mikhaimar ja Arber Barbatovci, molemmat 20 -vuotiaat ja Pimlico, ja Tarquai Joseph, 19, Maida Valesta, tuomittiin elinkautiseen, vähintään 26 vuodeksi.



Myös 20-vuotias Camberwellin mies, jota ei voida nimetä oikeudellisista syistä, tuomittiin.

Valamiehistö tuomitsi kaikki viisi miestä murhasta tiistaina.



Tänään tuomioistuimessa luetussa lausunnossa Hanin äiti Pauline Hickey kertoi surusta, jota hän tunsi menettäessään ainoan lapsensa, ja sanoi, että hän oli voittanut vain ahdistuskohtaukset päästäkseen yksin kahdeksan viikkoa ennen kuolemaansa.

(Kuva: PA)

Hän sanoi: 'Minä rakastan häntä joka päivä enkä voi hyväksyä sitä tosiasiaa, että en enää koskaan näe hänen lämmintä, kaunista hymyään tai hankalaa kävelyään tai kuule hänen lapsellista ääntään ja räjähtävää nauruaan, kuten hän sanoi' äiti ' ; jatkuvasti ja kertoi minulle, että hän rakasti minua joka päivä, sotku, jossa hän jätti makuuhuoneensa, ja raskaat halaukset.

- Hani oli lempeä ja rakastava jättiläinen, ja se teki hänestä minun Hanini.

'Odotan joka päivä, että hän tulee ulko -oven läpi kauniilla hymyllään ja sanoo 'äiti, mitä siellä on syötävää?'

'En voi kohdata totuutta Hanin kuolemasta, enkä voi päästä yli tuhoisasta kuvasta pojastani makaamassa sairaalassa.

danniella westbrook ennen huumeita

'Ajatus tulevaisuudesta ilman Haniani tekee minut särkyneeksi. En koskaan näe hänen saavuttavan arvoista uraa, mene naimisiin tai hanki lapsia. Hänestä olisi tullut rakastava aviomies ja isä. '

Poliisin mukaan hän oli ensimmäinen Lontoon teini, joka kuoli veitsihyökkäyksessä vuonna 2013.

Tämän päivän tuomion jälkeen etsivä ylitarkastaja Neil Attewell sanoi: '' Veitsien satunnainen hyväksyminen nuorten keskuudessa on johtanut tarpeettomaan toisen nuoren menetykseen Lontoossa.

- Hani oli ollut ystävien kanssa ulkona, kun häntä jahdattiin ja kohdattiin massiivisesti.

- Pimlicon kaduilla tapahtunut raivoisa hyökkäys loukkasi ainakin kahta jengin jäsentä, mikä osoittaa selvästi, kuinka raivokkaasti he hyökkäsivät Haniin. Valitettavasti Hanilla oli hyvin vähän mahdollisuuksia paeta.

- Viisi ihmistä joutuu nyt saamaan pitkiä tuomioita roolistaan, jonka he näyttivät Hanin kuolemassa.

- Virkamieheni ovat tehneet väsymätöntä työtä saadakseen asianosaiset kiinni ja saattamaan heidät tuomioistuinten eteen.

'' Tänään totuus on vihdoin saavuttanut asianosaiset, monet heistä ovat osoittaneet vähäistä katumusta teoistaan. ''

Donjeta Gashi, 21, Kentish Townista, tuomitaan myöhemmin, kun hänet todettiin syylliseksi yhteen oikeudenkäynnin vääristymiseen. Hänet vapautettiin uudesta syytteestä oikeudenkäynnin vääristymisestä.

dibley castin kirkkoherra

Toisen syytetyn, Yassine Sidi-Ammin, 19, tuomaristo vapautti oikeudenkäynnin vääristymisestä.

Scotland Yard tarjoaa jopa 20 000 punnan palkkion tiedoista, jotka johtavat muiden henkilöiden tunnistamiseen, pidätykseen ja syytteeseenpanoon, joiden uskotaan osallistuneen Hanin murhaan.

Katso Myös: