Primark julkaisee vihdoin uuden verkkosivuston - ja se on hieno uutinen ostajille

Primark Inc.

Horoskooppi Huomenna

Primark avaa uuden verkkosivuston, joka tarjoaa hyviä uutisia ostajille

Primark avaa uuden verkkosivuston, joka tarjoaa hyviä uutisia ostajille



Primark avaa uuden verkkosivuston, jossa ostajat voivat vihdoin nähdä, mitä tuotteita myymälöissä on.



Tällä hetkellä sen nykyinen verkkosivu näyttää esikatselun uusimmista tuotteistaan, mutta se ei anna täydellisiä tietoja varastossa olevista tuotteista.



Sen sijaan ostajien on usein käytettävä sosiaalista mediaa saadakseen huipun uusista valikoimista.

Steven gerrardin serkku kuoli Hillsboroughissa

Sen lisäksi, että se voi nähdä uudet vaatteensa, uusi verkkosivusto ilmoittaa asiakkaille, mitkä myymälät varastavat suosikkejaan.

Valitettavasti ostajat eivät kuitenkaan voi tilata tuotteita kotiinkuljetukseen uudelta verkkosivustolta - sinun on siis mentävä kauppoihin.



jane park lottovoittaja

Primark on pysynyt vakaana siitä, että se ei aloita vaatteidensa myyntiä verkossa huolimatta ostajien puheluista koronaviruksen aikana.

Primark -ostajat lyövät kauppoja lukituksen jälkeen

Primark -ostajat lyövät kauppoja lukituksen jälkeen (Kuva: Katie Pugh)



Ei-välttämättömien vähittäismyyntisahojen sulkeminen Primark-myymälät suljettiin tilapäisesti kuukausittain kerrallaan viimeisten 15 kuukauden aikana, ja myymälät avattiin viimeksi huhtikuussa tänä vuonna.

Viimeisimmässä tänään julkaistussa kauppapäivityksessään jälleenmyyjä sanoi, että uusi verkkosivusto julkaistaan ​​vuonna 2022.

Siinä sanottiin: 'Verkkosivuston parannettujen toimintojen avulla voimme esitellä paljon suuremman osan Primark -valikoimasta ja tarjota asiakkaille valikoiman saatavuutta myymälöittäin.'

Mihin käyttäisit 25 000 puntaa?

Mainostajan sisältö Terveys -arpajaiset

Jos sinulla olisi yhtäkkiä valtava rahapankki pankissa, mitä hemmottelisit? Voit olla vain kolmen minuutin päässä unelman toteuttamisesta voittamalla 25 000 puntaa The Health Lottery QuickWin -pelissä.

Arvonta suoritetaan kolmen minuutin välein, mikä tarkoittaa, että tarjolla on joka päivä 480 25 000 punnan jättipottia, joissa on vielä paljon pienempiä rahapalkintoja, alkaen vain yhden pallon ja bonuspallon yhdistämisestä.

Lippujen pelaaminen maksaa vain £ 1 ja jokaisesta lipusta 25,5p kerää rahaa terveyteen liittyviin hyviin tarkoituksiin kaikkialla Isossa -Britanniassa. Onko sinulla kolme minuuttia aikaa? Pelaa osoitteessa healthlottery.co.uk/quick-win

18+ BeGambleAware.org Pelaajien on oltava vähintään 18 -vuotiaita. Ehdot ovat voimassa. Ei sisällä NI: tä. Health Lotteryin QuickWin -peli on live -arpajaisten arvonta 3 minuutin välein. Jokaisen QuickWin -arvonnan jättipotti on 25 000 puntaa. Kaikki pelaajat, jotka vastaavat kussakin arvonnassa 5 päälukua, voittavat yhtä suuren osan jättipotista. Health Lottery -järjestelmä hallinnoi 12 yhteiskunnallista arpajaista, jotka toimivat vuorotellen, ja kukin edustaa Ison -Britannian eri maantieteellistä aluetta

prinssi Harry natsi-asu

Uutiset uudistetusta verkkosivustosta tulevat sen jälkeen, kun Primark näki ennätysmyynnin sen jälkeen, kun ostajat päättivät 'astua pois suljetuista vapaa -ajan vaatteista' ja napsauttaa jälleen muotituotteita.

Primarkin omistaja Associated British Foods (ABF) kertoi, että myynti nousi 1,6 miljardiin puntaan 28. helmikuuta - 19. kesäkuuta verrattuna 600 000 punnan myyntiin viime vuoden vastaavana aikana.

Se lisäsi, että Primark maksaa kaikki irtisanomisjärjestelyillä lainatut rahat kaikkialla Euroopassa vuoden loppuun mennessä.

ABF on aiemmin varoittanut odottavansa menettävänsä yli miljardia puntaa sulkujen vuoksi, koska sen myynti laski nollaan silloin, kun kaupat suljettiin.

Primarkilla on 376 myymälää eri puolilla Eurooppaa, joista 189 on Yhdistyneessä kuningaskunnassa.

MM-finaali 2018 alkaa

Katso Myös: