Primark tuo markkinoille uskomattoman uuden Grinch -yöasusarjan

Primark Inc.

Horoskooppi Huomenna

Tarvitsemme kaiken



Vaikka rakkaus oikeastaan ​​antaa meille kaikki juhlatunnelmat ja tonttu saa meidät nauramaan vielä kaikki nämä vuodet myöhemmin, Grinchin kaltaista jouluelokuvaa ei ole.



Niinpä tietysti Primark on luonut oman Grinch -pyjamasarjansa, joten jokainen voi alkaa valmistautua kylmään ja viihtyisään talveen elokuvien katselua varten.



Liverpool sarjat 2018/19

Ja siellä on paljon muutakin kuin vain muutamia roistoja t-paitoja, ja siellä on laaja valikoima pyjamoja, pörröisiä puseroita, aamutakkeja, avaimenperiä, sukkia, tossuja ja jopa laukkuja.

Instagram

Siellä on jopa punainen joulupukin hattu, joka oli samanlainen kuin Grinch käytti varastettaessa kaikkia lahjoja Who -ihmisille, ja se on ainoa jouluhattu, jota käytämme tällä kaudella.

111 111 enkelinumero
Instagram

Vaikka hattu itsessään on 16 puntaa, pyjamasetit palauttavat sinulle 13 puntaa, samoin viiden pakkauksen sukat 6 puntaa, pipohatut viiden ja avaimenperät 3 puntaa. Löysimme jopa yhden paidan hintaan 8 puntaa!



Instagram

Valitettavasti todellisessa Primark -tyylissä voit ostaa uuden valikoiman vain kaupoista, mikä toisinaan tarkoittaa toiveidesi hankkimista uudesta aamutakista ennen kuin huomaat, että vain avaimenperä on vielä varastossa, joten varmista, että tulet sinne aikaisin.

Halusitpa hankkia uuden puseron tuntemallesi jouluvihastajalle tai saada juhlahengen mahdollisimman varhain ensimmäisten kausipyjama -sarjojesi kanssa, valmistaudu taistelemaan vaatteesta tästä ikonisesta valikoima.



Lue lisää

purkaa joulukoristeita
Joulu 2020 lahjaoppaat
Lahjoja hänelle Lahjoja hänelle Lahjoja lapsille Lahjat alle 50 €

Emme voi ajatella mitään parempaa kuin tulla kyyneliin katsomalla Grinchin yrittävän pilata joulua samalla kun olemme pukeutuneet uuteen Grinch -aamutakkiimme, kuuma suklaa kädessä.

Voi olla, että on vasta marraskuu, mutta pysymme iloisesti käärittyinä näin jouluun asti. Vain Grinches ei pääse alukseen ...

Katso Myös: