Primark tuo markkinoille uuden JoJo Siwa -sarjan ja kaikki maksaa alle kymmenen euroa

Primark Inc.

Horoskooppi Huomenna

Primark tekee Jojo Siwan fanit erittäin iloisiksi



JoJo Siwan pakkomielle valtaa edelleen kansakunnan, joten on aika, että Primark otti tauon uusien Disney-aiheisten kodinhoitotuotteiden lanseeraamisesta ja toi esiin JoJo Siwa -vaatetus- ja asustevalikoiman.



Hauskat uudet kokoelmat sopivat tanssin kuningattarelle, ja niissä on selväreput, piruettevalmiit leggingsit, röyhkeät iskulauseet ja hatut - jotka kaikki on peitetty vähintään yhdellä JoJo Siwa -jousella.



Uusi tarjonta seuraa niiden vuoden 2017 valikoimaa, joka myytiin loppuun muutamassa päivässä, ja Primarkin tavoin hinnat ovat melko kohtuulliset, ja kokoelman kaikki näyttävät olevan alle 10 puntaa, haluatko laukun, hatun tai uusia t-paitoja.

Nämä näyttävät niin mukavilta (Kuva: Primark)

sophie ellis-bextor vauva

Dance comp -valmiit kirkkaat liivit vievät sinut viiden taakse, vaikka ne on suunniteltu pikemminkin vanhemmille tytöille kuin pienille unille, kun taas aktiiviset leggingsit ovat 6 puntaa.



Ehkä erän suosikkipalamme on korkki, joka on kuuma vaaleanpunainen ja kiiltävä, ja sen päällä on valtava hopea glitter -keula. Koska se ei olisi JoJo Siwa ilman valtavaa jousta ...

Emme tiedä, missä he käyttävät tätä, mutta luulemme, että lapsemme haluavat sitä edelleen (Kuva: Primark)



Reppu on myös melko jännittävä, ja siinä on sama kuuma vaaleanpunainen sävy, iso musta rusetti ja holografinen tarra edessä.

Uusi koululaukku? (Kuva: Primark)

Lausuntotarvikkeiden lisäksi valikoimaan kuuluu myös jokapäiväisiä asusteita, joista löytyy valikoima erilaisia ​​mukavia t-paitoja, crop toppeja ja jopa housuja.

Ei ole sanaa siitä, milloin uusi kokoelma tulee kauppoihin, vaikka Primark alkaa jakaa valokuvia uudesta valikoimasta verkossa, voimme odottaa sen olevan hyvin pian.

Katso Myös: