Primark myy Alexander McQueenin kaltaisia ​​kouluttajia - mutta 350 puntaa vähemmän

Primark Inc.

Horoskooppi Huomenna

Voimme tuskin kertoa eron



Voit aina luottaa siihen, että Primark tekee tarjouksen, ja vain siksi, että se on budjettikauppiaalta, se ei tarkoita, että sen pitäisi näyttää halvemmalta.



stephanie davis ja jeremy mcconnell

Vähittäiskaupan jättiläinen todistaa muotitietonsa lanseeraamalla uuden kouluttajaparin, joka näyttää identtiseltä ylellisyyssuunnittelija Alexander McQueensin kanssa. Ainoa ero? Hintalappuja.



Vaikka Alexander McQueensin versio palauttaa sinulle 360 ​​puntaa Harrodsissa, Primarkit ovat paljon edullisempia ja maksavat vain 12 puntaa - hintaero on 348 puntaa!

Designhousen tavanomaisten dramaattisten mallien sijasta kouluttajat ovat paljon aliarvostuneempia, lähes valkoisia, paksut pohjat ja valikoima paneeleita, joita on saatavana yläosassa - myös sametti.

Ulkonäkö-tykkääjät havaitsivat ensin Liverpool Echo, joka valitettavasti totesi, että samat kouluttajat olivat jo loppuunmyytyjä lähikaupassaan.



Nämä ovat todellisia suunnittelijaversioita

Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että niitä ei ole varastossa kaikkialla, joten sinulla saattaa silti olla mahdollisuus päästä käsiksi niihin.



Tämä ei todellakaan ole ensimmäinen kerta, kun high street -ketju on saanut inspiraatiota suunnittelukengistä - ja olemme varmoja, että se ei jää viimeiseksi!

Lue lisää

Britannian nuorimmat vanhemmat
Lisää Primarkilta
Primark myy väärennettyä Urban Decayta Primark lanseeraa Groovy Chic -sukat Primarkin salaisuudet Primark esittelee Nalle Puh -sarjan

Katso Myös: