PS Plus ilmaisia ​​PlayStation 4 -pelejä marraskuulle 2018, mukaan lukien Yakuza Kiwami

Tekniikka

Horoskooppi Huomenna

Jos sinulla on PS Plus -jäsenyys, tarjolla on pari upeaa PS4 pelejä ladattavissa ilmaiseksi marraskuussa.



PlayStationin maksullisen verkkopalvelun tilaajat voivat saada käsiinsä sen digitaalisen version Yakuza Kiwami , uusintaversio ensimmäisestä Yakuza-pelistä, joka julkaistiin alun perin PlayStation 2:lle vuonna 2005.



Tuntemattomille Yakuza on kolmannen persoonan avoimen maailman toimintaseikkailusarja, joka keskittyy järjestäytyneen rikollisuuden syndikaattiin.



Tämä osa kertoo tarinan Kazuma Kiryusta, joka vapautuessaan vankilasta otettuaan syytteen murhasta, jota hän ei tehnyt, ryhtyy pyrkimyksiin suojella ihmisiä, joista hän välittää, ja kostaa niille, jotka ovat tehneet hänelle vääryyttä. Kiinnostavaan käänteitä täynnä olevaan tarinaan liittyy laaja ympäristö täynnä tekemistä.

SEGAn avoimen maailman rikosseikkailu Yakuza Kiwami on ilmainen marraskuussa

Parannetun grafiikan lisäksi tämä remake lisää uutta tarinasisältöä, täyttää joitain taustan juonenkohtia ja sisältää uusia pelimekaniikkoja.



Toinen pääasiallinen PS Plus ilmainen peli marraskuulle on Bulletstorm: Full Clip Edition . Tämä anarkkinen ensimmäisen persoonan räiskintäpeli rohkaisee pelaajaa käyttämään kekseliäitä, ylivoimaisia ​​tapoja lähettää vihollisia.

Pelaat huonosuisena Grayson Huntina, joka on osa planeettojen välistä salamurharyhmää. Komentajasi petoksen jälkeen Hunt ja hänen miehistönsä ovat jumissa, ja heidän on löydettävä tapa selviytyä ja saada omansa takaisin.



Käytä energiapiiskaa vihollisten poistamiseen Bulletstormissa

Monipuolisella asevalikoimalla ja lukuisilla ympäristöobjekteilla, joiden kanssa voi olla vuorovaikutuksessa, menetelmien sekoittaminen ja tappokombojen yhdistäminen palkitsee sinulle enemmän pisteitä, joilla voit päivittää arsenaaliasi.

Vihollisten laukaiseminen kaktuksiksi, niiden pysäyttäminen hetkeksi ilmaan ja niiden sitominen yhteen ketjutetuilla kranaateilla ovat vain muutamia käytettävissäsi olevia temppuja.

Pirteät lahjat jouluksi 2018

varten PlayStation 3 omistajat, juhlapelikokoelma Jackbox Party Pack 2 ja retrotyylinen nippu Arkedo-sarja ovat ladattavissa ilmaiseksi tässä kuussa, kun taas ne, joissa on a PS Vita voi saada haarautuvan kerrontaseikkailun Vanhoja miehiä merellä ja ajopulmapeli Liikenneympyrä , jotka molemmat ovat pelattavissa myös PS4:llä Cross-Buyn kautta.

Luetuin
Älä missaa

Katso Myös: