Love Island -fanit löytävät sarjan musiikkia helposti uuden Spotify-soittolistan ansiosta

Tekniikka

Horoskooppi Huomenna

Se on tämän talven pakollinen ohjelma, ja nyt Winter Love Island on vihdoin melkein täällä.



Suosittu sarja alkaa tänä sunnuntaina, jolloin miljoonat katsojat pääsevät vihdoin näkemään draaman etenemisen Etelä-Afrikassa.



Uuden sarjan kunniaksi Spotify on tehnyt yhteistyötä ITV:n kanssa luodakseen virallisen Love Island -soittolistan.



Soittolista nimeltä 'Sounds of Love Island' sisältää kaikki sarjassa esiintyvät kappaleet, ja se julkaistaan ​​ensimmäisen jakson jälkeen tänä sunnuntaina.

enkelinumero tarkoittaa 777

Olga Puzanova, Iso-Britannian ja Irlannin Spotifyn kuluttajamarkkinoinnin johtaja, sanoi: Tiedämme, kuinka paljon brittiläiset pitävät Love Islandista sydämiinsä: esitys on tämän uuden vuoden kuuma aihe, joka varmasti täyttää syötteemme ja puhelimemme. ja keskustelujen ytimessä toimistossa, kotona ja ystävien kanssa tulevina viikkoina.

(Kuva: ITV)



(Kuva: REUTERS)

Suhteemme ITV:n kanssa sarjassa 6 on täydellinen kumppanuus; virallinen soittolistamme juhlistaa valtavaa rakkautta esitystä kohtaan ja tarjoaa katsojille yhden kohteen, jossa he voivat nauttia kaikista Sounds of Love Islandista.



Soittolista päivitetään heti jokaisen jakson jälkeen, mikä tarkoittaa, että fanit pääsevät nopeasti käsiksi viimeisimmän draaman soundtrackiin – olipa kyseessä sitten uudelleenkytkentä tai hauska tehtävä.

Vuosien varrella useat kappaleet ovat saavuttaneet valtavan suosion, kun niitä on soitettu Love Islandilla.

Andrew scarboroughin vaimo kuoli
Videota ladataanVideo ei saatavillaKlikkaa pelataksesi Napauta Pelataksesi Video toistetaan automaattisesti pian8PeruuttaaPelaa nyt

Esimerkiksi vuonna 2018 kolme Freya Ridingin kappaletta esiteltiin tunnepitoisina hetkinä Love Islandilla, ja hänen kappaleensa 'Lost Without You' sijoittui virallisen sinkkulistan Top 10 -listalle sen seurauksena, että sitä soitettiin ohjelmassa.

Puhuessaan Viralliset kaaviot , hän kuvaili Love Islandia musiikkiuransa 'katalyytiksi'.

Talven rakkauden saari

Hän sanoi: Et koe monia niitä hetkiä, jolloin kaikki yhdistyy sen jälkeen, kun niin monet asiat eivät ole kokoontuneet yhteen niin moneen vuoteen.

On niin monia pieniä salaman hetkiä, jotka ovat johtaneet tähän… Olen siitä uskomattoman kiitollinen.

Tiedätkö, kun ihmiset sanovat, että yhden yön menestyminen kestää kymmenen vuotta? Se kirjaimellisesti tapahtui!

Luetuin
Älä missaa

Katso Myös: