Weir suurin! Paralympialaisten supertähti paistaa kunniassa upeiden neljän kultamitalin jälkeen

Uk News

Horoskooppi Huomenna

Voittoisa: David ja Mason unionin lipulla(Kuva: PA)



Hurraukset soivat hänen korvissaan, supertähti David Weir jakoi kirkkautensa suurimman faninsa - pikkulapsen pojan Masonin kanssa.



33-vuotias vei suurisilmäisen nuoren-Union Flag-shortseissa-kunniakierrokseen saavutettuaan fantastisen NELJÄN kultamitalin.



Davidin upea voitto dramaattisella viivalla maratonin lopussa tekee hänestä kaikkien aikojen menestyneimmän pyörätuolipyöräilijän.

Ja hän oli iloinen siitä, että vuoden ikäinen Mason otti kyydin-kietoi mitalin myös kaulaansa-samalla kun hän tunnusti yleisön kiihkeät suosionosoitukset.

Jälkeenpäin Weirwolf virnisti, kun hän myönsi, ettei ollut aivan varma, missä maaliviiva oli - joten se vain pysyi turvallisella puolella.



Ja kuukausien rasittavan harjoittelun jälkeen hän paljasti myös suunnittelevansa poikien lomaa Ibizalla saatuaan luvan sulhanen Emily Thornelta.

kuinka kauan rokoteannosten välillä on

60 hengen Team Weirin kannattajien armeija, mukaan lukien kahdeksan kuukauden raskaana oleva Emily, 23, oli kannustanut häntä Buckinghamin palatsin ulkopuolella.



David vitsaili heti voiton jälkeen: Toivottavasti hän ei ole synnyttänyt aikaisin!

Hän lisäsi: Kävin sprintin lopussa enkä nähnyt maaliviivaa.

Ylpeä: Emily ja Mason

- Sen päällä ei ollut nauhaa, joten en voinut sanoa, oliko se lähtöviivalla vai hieman kauempana Mallista. Yhdessä vaiheessa ajattelin: 'Voi ei, minulla on vielä yksi kierros jäljellä!'

Oli tunnelmallisia kohtauksia, kun David, Suttonista, Etelä-Lontoosta, halasi Emilyä, hänen ylpeitä vanhempiaan Jackie ja David Snr ja pitkäaikainen valmentaja Jenny Archer-ennen kuin pikku Mason melkein varastoi esityksen.

Voiton jälkeen paralympialaisten viimeisessä tapahtumassa David kiitti yleisöä hämmästyttävästä tuesta.

x faktorin poikabändit

Hän sanoi: Se oli elämäni vaikein kilpailu, mutta yleisö piti minut menossa. Ne olivat vain mahtavia. Melusta kehoni pisteili ja he vetivät minut läpi.

Iloinen Emily sanoi: Olen niin ylpeä hänestä, hän ansaitsee sen kaikesta kovasta työstään. Sanoin, että hänen pitäisi mennä pois palkkiona kaikesta kovasta työstään - niin kauan kuin hän on palannut ajassa vauvan puolesta.

Davidin äiti Jackie, 61, lisäsi: Hän on tehnyt puhtaan lakaisun. Et voi pyytää enempää.

Ja David Snr, 58, vitsaili: Se on ollut loistava tapa laihtua - olen niin hermostunut, etten voi syödä.

Kunnia: David ja pyöräilijä Sarah Storey olivat lippukantajia loppuseremoniassa (Kuva: Getty)

Kultainen poika David, joka voitti myös kaksi kultamitalia Pekingissä 2008, syntyi selkäydinleikkauksella eli repeämällä, joka estää häntä käyttämästä jalkojaan.

Hänen viimeisin mitali tarkoittaa, että hän oli lyömätön Lontoon kisoissa-hän otti kultaa 800, 1500 ja 5000 metrin sekä 26,2 mailin maratonilla.

kuinka saada ilmainen pizza

Lippuja heiluttavalla yleisöllä oli enemmänkin iloa, kun Blackpoolista peräisin oleva Shelly Woods otti hopeaa naisten maratonissa vain minuutteja myöhemmin.

Shelly, 26 - halvaantunut vyötäröstä alaspäin pudottuaan puusta vuonna 1997 - sanoi: En voi kuvata kuinka hienolta minusta tuntuu tällä hetkellä.

- Se oli niin kova kilpailu, luultavasti elämäni vaikein.

Mutta hän myös kunnioitti Daavidia.

Hän sanoi: Halusin hänen voittavan ja uskoin häneen täysin. Hän on kaikkien aikojen suurin pyörätuolipyöräilijä.

Lontoon vuoden 2012 puheenjohtaja Lord Coe kehui urheilun poikkeuksellista kesää, joka on tehnyt kotimaisia ​​sankareita, kuten David, uimari Ellie Simmonds ja pikajuoksija Jonnie Peacock.

Hän sanoi: En usko, että ihmiset näkevät urheilua enää samalla tavalla, enkä usko, että he koskaan näkevät vammaisuuden samalla tavalla.

Katso galleria

Katso Myös: