Razer Phone, jossa on 4x iPhone 8:n muisti, lupaa viedä mobiilipelaamisen seuraavalle tasolle

Tekniikka

Horoskooppi Huomenna

Razer, yritys, jonka monet pelaajat tuntevat huippuluokan kannettavista tietokoneistaan ​​ja lisävarusteistaan, on juuri julkistanut ensimmäisen älypuhelimensa.



molly mae love island tausta

Niin kutsutussa Razer-puhelimessa on 5,72 tuuman UltraMotion-näyttö jopa 120 fps:n kuvataajuudella, massiivinen 4 000 mAh akku ja 8 Gt RAM-muistia - neljä kertaa iPhone 8:n muistia enemmän - mikä lupaa 'hullua' suorituskykyä.



Se tarjoaa elokuvamaista ääntä Dolby Atmosilla toimivien etukaiuttimien ansiosta, ja sen mukana tulee THX-sertifioitu USB-C-äänisovitin, jossa on 24-bittinen digitaalinen audiomuunnin (DAC) kuulokkeilla kuuntelua varten.



Kun Razer Phone on selvästi tarkoitettu pelaajille , se sisältää myös monia ominaisuuksia, joita voit odottaa 'normaalilta' huippuluokan älypuhelimelta.

(Kuva: Razer)

(Kuva: Razer)



Siinä on ohut alumiinirunko, kaksi 12 megapikselin takakameraa ja Qualcomm Snapdragon 835 -prosessori, ja siinä on Googlen Android Nougat -käyttöjärjestelmä – Android Oreo -päivitys saapuu keväällä 2018.

Razer väittää, että se pyrkii tuomaan käyttäjille huippuluokan mobiiliviihdettä, ja se on yhtä hyvä elokuvien katseluun ja musiikin kuunteluun kuin pelien pelaamiseen.



'On yleisesti tiedossa, että olen pakkomielle älypuhelimistani, pelaan niillä paljon pelejä, ja ne ovat suosikkini sisällön suoratoistossa', sanoi Razerin toinen perustaja ja toimitusjohtaja Min-Liang Tan.

'Olemme halunneet tehdä puhelimen pelitason tekniikalla jo vuosia, ja Razer Phone toimii kaikilla kuvitellulla tavalla.'

(Kuva: Razer)

Kun otetaan huomioon vaikuttava valikoima teknisiä tietoja, Razer Phone on erittäin kilpailukykyisesti hinnoiteltu 699,99 puntaa. Isossa-Britanniassa ja Irlannissa se on saatavilla yksinomaan matkapuhelinoperaattori Threen kautta.

'Tavoitteeni on aina innovoida tavoilla, jotka tarjoavat parempia kokemuksia asiakkaillemme, ja kumppanuus Razerin kanssa sopii täydellisesti', sanoi Three UK:n toimitusjohtaja Dave Dyson.

'Razer on tuottanut jotain, joka on askeleen edellä muita mobiilipelilaitteita, ja olen iloinen voidessani tarjota tämän ainutlaatuisen kokemuksen Threen asiakkaiden saataville.

Razer Phonen ennakkotilaukset ovat nyt auki, ja Three aloittaa laitteiden toimituksen 17. marraskuuta. Puhelin on myös ostettavissa suoraan osoitteesta Razerzone.com .

Luetuin
Älä missaa

Katso Myös: