Rebekah Vardy myöntää laittaneensa paparazzi-kuvia vaatien 'kaikki tekevät sen'

TV uutiset

Horoskooppi Huomenna

Rebeka Vardy on myöntänyt, että hän on asettanut paparazzivalokuvia - vaatien, että kaikki tekevät sen.



WAG, 40, pyrkii palauttamaan maineensa, puhuu ensimmäisessä televisiohaastattelussaan tapauksen jälkeen - viikko sen jälkeen, kun High Courtin tuomari antoi tuomion. Coleen Rooneyn suosio 3 miljoonan punnan suurhitissä Wagatha Christie kunnianhimo taistelu.



Puhuessaan toimittaja Kate McCannin kanssa hän sanoi: 'Olen aina sanonut, että asetan kuvia. Jälleen kerran, se on tapa hallita jotain, jos sinulla on joko ilmestymässä kirja, jota sinun on julkaistava, tai teet. jotain, mitä sinun täytyy julkistaa.



( Kuva: TalkTV)

'Jokainen tällä alalla, joka teeskentelee, etteivät he pysty asentamaan kuvia, on naurettavaa. Omista se. Luultavasti teen sen uudelleen. Siinä ei ole mitään häpeää. Näin se menee tällä alalla.'

The pitkäaikainen saaga kahden WAG:n välillä tapahtui sen jälkeen Coleen , 36, syytti tunnetusti Rebekan Instagram lokakuussa 2019 lehdistölle vuotaneita tarinoita yksityiselämästään.

Nyt kuuluisassa sosiaalisen median postauksessa supersuukari Coleen väitti julkisesti, että Vardyn tili oli lähde kolmen The Sun -sanomalehden valejutun takana, jotka hän oli julkaissut yksityisiin Instagram-tarinoihinsa.



Näihin viesteihin sisältyi sukupuolenvalintaklinikka Meksikossa, Coleenin suunnitelma työskennellä televisiossa ja se, että hänen uuden kartanon kellari oli tulvinut.

  Rebekah purskahtaa itkuun puhuessaan Wagatha Christie -tappiostaan
Rebekah purskahtaa itkuun puhuessaan Wagatha Christie -tappiostaan ( Kuva: @TalkTV)

Viestin tekohetkellä Rebekah oli Dubaissa jalkapalloilijamiehensä Jamien kanssa - vain kuukausia ennen kuin toivotti heidän kolmannen lapsensa tervetulleeksi.



Vardy on aina kiistänyt jyrkästi uutisten tiedotusvälineille ja haastanut jalkapalloilijatoverinsa vaimon oikeuteen kunnianloukkauksesta, mutta rouva Justine Steyn katsoi, että Beckyn agentti Caroline Watt 'todennäköisesti' toimitti tietoja The Sunille. .

High Courtin tuomari lisäsi, että tuomioistuin katsoi, että 'Vardy tiesi tämän prosessin, hyväksyi sen ja oli aktiivisesti mukana'.

  Coleen voitti Wagatha Christien oikeustaistelun
Coleen voitti Wagatha Christien oikeustaistelun ( Kuva: AFP Getty Imagesin kautta)

Rebeka on kuulemma aikoo kantaa suurimman osan väitetyistä 3 miljoonan punnan oikeuskuluista sen jälkeen, kun hän hävisi pitkään jatkuneen High Courtin kunnianloukkausjutun.

Hän antoi lausunnon tuomion jälkeen, jossa hän sanoi olevansa 'erittäin surullinen ja pettynyt' päätökseen, eikä hän hyväksynyt sitä eikä uskonut sen 'olleen oikeudenmukaista'.

Vastatessaan tuomioon Coleen oli sanonut olevansa tyytyväinen tuomioon eikä kanna pahaa tahtoa Rebekahia kohtaan, ja lisäsi: 'Se ei ollut tapaus, jota en koskaan etsinyt tai halunnut.'

  Rebeka Vardy
Rebekah on aina kiistänyt tarinoiden vuotamisen ( Kuva: @TalkTV)

Rebekan haastattelu ei jää huomaamatta alan jättiläisiltä, ​​joiden kerrotaan tarjoavan tuottoisia tarjouksia hänen kerrottavasta tarinastaan.

Sillä välin Coleenin sanotaan käyvän 'edistyneitä keskusteluja' kertoessaan tarinansa Lorton Filmsin tekemässä dokumenttisarjassa, joka myös teki Rooneyn aviomiehestään Waynesta.

Coleenin ystävä kertoi meille aiemmin: 'Coleen on pysynyt hiljaa kuuluisan verkkojulkaisun jälkeen. Mutta tämä kaikki voi muuttua, mikä voisi olla vuoden TV-tapahtuma.

  Becky Vardy väittää tarjonneensa Coleenille majoituspaikkaa avioliittoongelmien keskellä
Becky Vardy väittää tarjonneensa Coleenille majoituspaikkaa avioliittoongelmien keskellä ( Kuva: Getty Images)

'Katsojat näkisivät kaikki todisteet, jotka Coleen on rikosteknisesti kerännyt nettihuijauksensa kautta ja miksi hän on vakuuttunut siitä, että Rebekah on vuotanut tarinat hänestä ja muista.

'Hän aikoo viedä kaiken ulos häpymaailmaan ja antaa ihmisten päättää itse. Keskustelut ovat edenneet hyvin.'

Mahdollinen sopimus Netflix on myös tiedossa, mutta näyttää siltä, ​​​​että ohjelman katkaisee Amazon Prime, kuten NEWSAM raportoi, ja se julkaistaan ​​myöhemmin tänä vuonna.

isä pitkät jalat lentää

The Timesin mukaan WAG:lle voidaan tarjota jopa 250 000 puntaa hänen osallistumisestaan.

*Rebekah Vardy: Coleen and Me on saatavilla TalkTV catch up -palvelussa.

Katso Myös: