Rightmove -kiinteistöhaun salaisuudet - 4 temppua ja temppua piilotettujen jalokivien löytämiseen Rightmove -sivustolta

Oikealla

Horoskooppi Huomenna

Kuinka jäljittää Rightmoven parhaat ominaisuudet



Rightmove on Ison -Britannian suurin kiinteistöportaali, jossa on lähes 50% enemmän kiinteistöjä kuin lähin kilpailija ja miljoonia asuntoja myytävänä tai vuokrattavana.



Mutta kuinka hinnat ja vuokrat nousevat, kuinka voit käyttää sitä keskivertoa älykkäämmin löytääksesi sivuston piilotetut helmet?



Katsomme:

Rightmove -kiinteistöhakuja on 4 erilaista

Voit hahmotella tarkalleen missä haluat asua

On neljä tapaa etsiä koti Rightmovelta, vaikka ihmiset yleensä käyttävät vain yhtä:



  1. Vakiohaku: Laitat paikan, painat Myynnissä tai Vuokrattava -painikkeita ja lähdet. Voit sitten tarkentaa hakusäteen, hintaluokan, makuuhuoneiden lukumäärän, kiinteistötyypin ja sen mukaan, milloin se lisättiin sivustoon, suodattaaksesi tulokset.

  2. Selaa kartan mukaan: Aloita kiinteistöhaku paikassa Englanti , Skotlanti , Wales , Pohjois-Irlanti tai Lontoo . Seuraa sitten avattavaa valikkoa rajataksesi hakua alueen, kaupungin ja jopa kaupungin osien mukaan nähdäksesi mitä alueella myydään tai vuokrataan



  3. Piirrä haku: Tiedätkö missä haluat asua? Sitten voit nähdä, mitä myydään tietyllä alueella piirtämällä hakua. Yksinkertaisesti määritä alue noudattamalla näytön ohjeita , sitten tallenna se myöhempää käyttöä varten tai etsi nyt nähdäksesi, mitä markkinoilla on määrittämässäsi tilassa.

  4. Lontoon putkikarttahaku: Yksi vaihtoehto ihmisille, jotka haluavat muuttaa jonnekin pääkaupunkiin, on mahdollisuus etsiä rautatieaseman tai metroaseman kautta. Voit joko napsauttaa asemaa tai kirjoittaa sen hakukenttään ja nähdä, mitä myydään tai vuokrataan puolen kilometrin säteellä.

Mutta kun olet asettanut haun, mitä voit tehdä löytääksesi piilotetut helmet? Tässä on 4 tärkeintä vinkkiämme.

Lue lisää

Kuinka myydä kotisi enemmän
Kuinka lisäsimme 280 000 puntaa asuntomme hintaan 20 tapaa lisätä asuntosi myyntiä Näin säästät 4621,85 puntaa myydessäsi Mitä ostajat todella arvostavat

1. Nähdä ensin uudet kodit

Kun kilpailu asuntojen vuokraamisesta tai ostamisesta on niin kovaa, ovien läpi pääseminen ensin - tai hintojen muuttuessa - voi olla valtava ero.

Hyvä uutinen on, että kun olet määrittänyt haut Rightmove -palvelussa, et voi vain tallentaa niitä, vaan voit saada niissä näkyvät uudet ominaisuudet sähköpostitse heti.

Työpöydän tai sovelluksen näytön oikeassa yläkulmassa on sisäänkirjautumispainike, jonka avulla voit jakaa tallennetut haut ja ominaisuudet laitteiden välillä ja tutustua uusiin koteihin liikkeellä ollessasi, jos sähköpostia tulee.

Lue lisää

prue leithin nettovarallisuus
Asuntotikkaille pääsyn salaisuudet
Oletko valmis olemaan ensimmäinen ostaja? Kuinka verrata asuntolainavälittäjiä 3 suunnitelmaa ensimmäisen kodin ostamiseksi Kuinka ostin ensimmäisen asuntoni 25 -vuotiaana

2. Älykkäämpi haku

Rightmove on oletuksena hinta, korkeasta mataliin haussa, mutta se ei ehkä ole paras tapa löytää asuntoja.

Tässä on joitain kokeiltavia suodattimia:

  • Uusimmat listatut - katso viimeisimmät hintamuutokset ja listaukset sen sijaan, että sinun pitäisi selata tulossivuja.

  • Vanhimmat listatut - jos ne ovat olleet markkinoilla jonkin aikaa, on mahdollista, että voit sopia tai neuvotella hinnasta. Se voi olla vain kuvien puute tai huonosti muotoiltu luettelo, joka estää niitä.

Tässä on toinen temppu, jota voit käyttää ... Jos korotat haun hintaluokkaa ja etsit sitten vanhinta luettelosta, saatat pystyä löytämään jotain, mitä muut hakasulkeessasi olevat ihmiset puuttuvat, ja neuvottele hinnasta alaspäin .

3. Suurenna sädettä

Karttahaun avulla voit tarkastella tiettyjä alueita

Jos sinulla on vaikeuksia löytää jotain hyvää budjetista, yritä lisätä hakusädettä. Tämä tuo lisää koteja, joista osa saattaa olla vain vanhan säteen ulkopuolella.

Voit sitten suodattaa tulokset Lähin ensin -kohdan mukaan, jotta näet tulokset, jotka vain jäivät pois edellisistä hauista - joita muut ihmiset saattavat puuttua kokonaan.

Lue lisää

Asuminen
Asuntolainavälittäjän neuvoja Ei talletusta? Ei ongelmaa. Ensimmäinen talo klo 19 Jaetun omistajuuden toiminta

4. Rekisteröidy edustajan (tai useamman) kanssa

Se saattaa tuntua hieman vanhanaikaiselta, mutta rekisteröitymällä kiinteistönvälittäjän kanssa voit kuulla markkinoilla olevista kodeista ennen kuin ne edes ilmestyvät Rightmoveen.

Rightmovella on erillinen hakusivu ihmisille, jotka etsivät agentteja läheltä, minne he haluavat muuttaa - vain kirjoita postinumero tai sijainnin nimi tähän saada luettelo alueen kattavista edustajista sekä puhelinnumerot, sähköpostiosoitteet ja tiedot edustajista.

Hyvää talonmetsästystä!

Katso Myös: