Riverdalen 4. kauden julkaisupäivä Isossa-Britanniassa, näyttelijät, juoni, spin-off, tulevaisuus Netflixin kanssa

Tv Uutiset

Horoskooppi Huomenna

(Kuva: THE CW)



diaz vs masvidal uk aika

Viimeisin kausi Riverdalessa kävi läpi suuria muutoksia setissä ja sen ulkopuolella.



Netflixin teinidraamassa oli Gargoyle Kingin ja Black Hoodin pääjuonet päättyneet maanjäristävään päähän, mutta Farm jäi teinien piikkiin.



Jos tämä ei riitä, Hermione pidätettiin yrittäessään tappaa Hiram ja Betty ja Jugin veli Chris ilmestyivät paikalle.

Lopuksi shokki -esitys ehdotti, että Jug on vakavassa vaarassa tulevissa jaksoissa.

Valitettavasti Riverdalen uudella kaudella ei ole esillä edesmennyttä Luke Perryä, kun Fred Andrews kirjoitetaan pois näyttelystä näyttelijän traagisen kuoleman jälkeen.



Tässä on kaikki mitä tiedämme uudesta kaudesta.

Riverdalen kauden 4 julkaisupäivä Isossa -Britanniassa

(Kuva: CW)



Riverdale julkaistaan ​​Netflix UK: ssa 10. lokakuuta 2019 klo 8.00 GMT .

Tämä on seuraavana päivänä ensi -iltansa Yhdysvalloissa 9. lokakuuta 2019 CW -kanavalla.

Riverdale kausi 4 näyttelijät

KJ Apa hahmona Archie Andrews

(Kuva: CW)

Johtava teini näyttää olevan valmis uuteen alkuun, mutta vaikeudet odottavat luonnollisesti.

Lili Reinhart Betty Cooperina

Betty päätti kauden menettäessään perheensä, mutta saako hän takaisin äitinsä ja sisarensa?

(Kuva: CW)

Camila Mendes Veronica Lodgeina

Kun Lodge -perhe on sekaisin, kääntyykö Ronnie jälleen Archien puoleen?

Cole Sprouse hahmona Jughead Jones

Pipoa rakastava etsivä puuttui salamanopeudesta, onko hän vaarassa?

Marisol Nichols Hermione Lodgeina

Veronican äiti joutuu vankilaan miehensä Hiramin murhaamisesta.

Madelaine Petsch hahmona Cheryl Blossom

Kun Cheryl on vihdoin päästänyt Jasonin irti, karkoittaako hän demonit pahan äidin Penelopen suhteen?

Tyttö Amick hahmona Alice Cooper

Kun Alice oli paljastettu salaa The Farmin kanssa, mihin Alice meni heidän kanssaan? Ja kuinka lähellä hän on poikaansa Charlesia?

Mark Consuelos Hiram Lodgeina

Huolimatta omista oikeudellisista ongelmistaan ​​Hiram haluaa kostaa vaimolleen Hermionelle.

Casey Cott hahmona Kevin Keller

Bettyn ​​paras ystävä kääntyi hänen puoleensa viime kaudella ja liittyi The Farmiin, mutta he jättivät hänet yksin kauden lopussa. Missä seuraavaksi Kevinille?

Skeet Ulrich FP Jonesina

Hän on nyt sheriffi, mutta voiko FP pitää uuden poikansa Charlesin porukassa ja saada Alicen takaisin?

Charles Melton Reggie Mantlen roolissa

Archien ystävästä tuli hänen rakkauskilpailijansa Veronicalle, voiko hän kilpailla punapään kanssa.

Riverdale -pari Cheryl ja Toni. (Kuva: CW)

Vanessa Morgan hahmona Toni Topaz

Cherylin tyttöystävä tukee sielunkumppaniaan enemmän ensi kaudella.

Ashleigh Murray Josie McCoyna

Hahmo esiintyy myös uudessa spin-off-sarjassa Katy Keene.

Myöhäinen ja rakastettu Luke Perry on jo esittänyt viimeiset kohtauksensa Fred Andrews. Hahmo tapettiin ruudun ulkopuolella osumassa.

(Kuva: CW)

Odotamme näkevämme tavallisten toistuvien hahmojen esiintyvän ja äskettäin lisättyjä Chad Michael Murray pahantekijänä Edgar koskaan .

Myös, Wyatt Nash palaa nimellä Charles Smith , Betty ja Jugin velipuoli ja FBI-agentti ovat myös merkittävä hahmo uuden kauden aikana.

Lopuksi The Breakfast Club -legenda Molly Ringwald toistaa roolinsa Archien äitinä, Mary Andrews.

Uudet Riverdalen hahmot

Smallville -tähti Sam leski on liittynyt näyttelijöihin Mr. Chipping, uusi opettaja, joka on komea ja luova ja ottaa Jugheadin siipensä alle, mutta paljastaa pian pimeän puolensa. TV -linja.

Riverdale Highissa on myös uusi päämies The Fosters -tähden muodossa Kerr Smith hahmona Honey , joka esiintyy ensimmäisen kerran jaksossa 2 Lajike , ja kohtaavat Cherylin.

Lopuksi Beverley Hills 90210 tähti Shannon Doherty esiintyy vierasroolissa ensi -illan jaksossa kunnianosoituksena hänen edesmenneelle ystävälleen Luke Perrylle. Doherty paljasti uutisen Viserrys.

Riverdalen kauden 4 juoni

(Kuva: Netflix)

Kolmannen kauden lopussa tapahtunut esitys osoitti, että Archie, Betty ja Veronica olivat veren peitossa metsässä, polttavat Jugheadin pipon ja Betty vaativat, että he menevät eri suuntiin, jotta he eivät jää kiinni.

Tämä on todennäköisesti neljännen kauden painopiste, joten näemmekö ensi kaudella kaksi aikataulua?

The Farm -kysymys näyttää myös jatkuvan, kun Edgar Evernever ja hänen kultinsa pysyvät vapaana, Alice ja Polly otteessaan.

Lopuksi Charles Smithin lisääminen näyttelijöihin saa aikaan aaltoja, ja odotamme Bettin tarttuvan tarinaansa melkoisesti.

Riverdale kausi 4 jaksot

Luke Perry Fred Andrewsina ja Molly Ringwald Mary Andrewsina (Kuva: Katie Yu/The CW)

Meillä ei tällä hetkellä ole jaksojen määrää, mutta meillä on sarjan ensimmäiset nimikkeet, mukaan lukien kunnianosoitus Luke Perrylle.

1. HALVAA

Hyvästit Fred Andrewsille. Kun Riverdalen asuinpaikka valmistautuu tulevaan itsenäisyyspäivän paraatiinsa, Archie saa puhelun, joka muuttaa hänen loppuelämänsä ikuisesti.

2. Nopeat ajat Riverdale Highissa

Archie kannustaa Mad Dogia osallistumaan Riverdale Highyn ja liittymään jalkapallojoukkueeseen. Jughead tapaa herra Chippingin (vieraileva tähti Sam Witwer), joka tarjoaa hänelle paikan Stonewall Prep -eliittikoulussa. Veronica on ristiriidassa, kun tiedot hänen osallistumisestaan ​​Hiramin pidätykseen vuotavat julkisuuteen. Kevin hakee paikkaa Blue & Goldilta hyvittääkseen Bettyn. Cheryl lähtee rinta rinnan koulun uuden rehtorin Honey (vieraileva tähti Kerr Smith) kanssa.

3. Koiran päivän iltapäivä

Asiat ottavat vaarallisen käänteen, kun Betty ja Charles (vieraileva tähti Wyatt Nash) jäljittävät Edgarin (vieraileva tähti Chad Michael Murray) ja hänen Farmiesinsa. Archie ja Veronica järjestävät Popin autopesun varainkeruun kerätäkseen rahaa yhteisökeskukseen. Muualla Jugheadin ensimmäinen päivä Stonewall Prepissä ei mene suunnitellusti. Lopuksi Cheryl oppii pimeän perheen salaisuuden Nana Roselta.

4. Halloween

Kun pahaenteiset videonauhat alkavat näkyä Riverdalen ovella, laaja pelko palaa nopeasti kaupunkiin. Stonewall Prepissä Jughead saa tietää sarjan salaperäisistä katoamisista, jotka ovat tapahtuneet koulun entisille oppilaille. Samaan aikaan Archien suunnitelma luoda turvallinen tila kaupungin lapsille menee raiteilta, kun jotkut ei -toivotut kävijät kaatavat Halloween -juhlansa. Muualla Veronica joutuu kohtaamaan vaikeuksia, kun taas Bettyn ​​menneisyys vaivaa häntä. Lopuksi Thistlehousen ahdistelu rohkaisee Cherylin ja Tonin ytimeen.

5. Syyttäjän todistaja

Hiramin ja Hermoinen kaksinkertaisen oikeudenkäynnin välissä Veronica kamppailee perheensä tulevaisuuden kanssa. Archie löytää itsensä kaupungin paikallisten yritysten odottamattomaksi kohteeksi. Betty ja Kevin liittyvät Junior FBI -koulutusohjelmaan, ja Jughead oppii yllättäviä tietoja perhehistoriastaan.

6. Perinnöllinen

Kun Archie pyrkii pitämään naapuruston lapset poissa Dodgerin (vieraileva tähti Juan Riedinger) vaikutuksesta, hän kääntyy odottamattoman liittolaisen puoleen saadakseen apua. Jughead paljastaa mysteerin Baxter Brothers -kirjojen kirjoittajan ympärillä, kun taas Betty kohtaa Charlesin (vieraileva tähti Wyatt Nash) menneisyydestään. Lopuksi Veronica käsittelee suurta ravistelua kotona, ja Cheryl ja Toni saavat odottamattomia kävijöitä Thistlehousessa.

7. Jäämyrsky

Archien suunnitelma isännöidä rauhallinen kiitospäiväillallinen yhteisötalolla suistuu nopeasti raiteilta odottamattomien vieraiden saapuessa. Jughead ja Betty etsivät Stonewallin valmistelussa jäämyrskyn puuttumana vihjeitä äskettäisestä kuolemasta kampuksella. Muualla, kun FP, Alice, Hiram ja Hermoine odottavat myrskyä yhdessä Popin luona, Cheryl ja Toni ovat kekseliäitä, kun he järjestävät illallisen Cherylin perheelle.

8. Hoidossa

Kun Riverdalen asukkaat alkavat saada salaperäisempiä videonauhoja kotiovellesi, Riverdale Highin eläkeläiset odottavat innolla korkeakoulun päätöskirjeitä. Huolestuneena siitä, että stressi saattaa saada heidät, koulun ohjaaja rouva Burble (vieraileva tähti Gina Torres) tapaa Bettyn, Archien, Veronican, Cherylin ja Jugheadin keskustelemaan siitä, mikä heitä vaivaa.

9. Mandariini

Julistettuaan sodan Hiramille Veronica värvää salaisen aseen isäänsä - Abuelitaa vastaan. Archie ja FP ryhtyvät yhdessä tekemään Dodgerin (vieraileva tähti Juan Riedinger) lopullisesti alas, kun taas Betty ja Charles (vieraileva tähti Wyatt Nash) tutkivat sarjan outoja hyökkäyksiä, jotka kohdistuvat Bettyyn. Muualla Jugheadin isoisänsä Forsythe Pendleton Jones I (vieraileva tähti Timothy Webber) etsiminen johtaa enemmän kysymyksiin kuin vastauksiin, kun taas Cheryl tekee vihdoin rauhan menneisyyden kanssa, joka on vaivannut häntä.

10. Varsity Blues

11. Tietovisaesitys

Riverdalen spin-off Katy Keene

Josie laulaa Speakeasyssa Riverdalen jaksossa No Exit (Kuva: CW)

Uusi spin-off-sarja Katy Keene seuraa muotilegendaa tulevaa Katy Keeneä (Pretty Little Liars-tähti Lucy Hale) ja Riverdalen Josie McCoya jahtaessaan unelmiaan New Yorkissa.

Sarja tuo musiikkia juoniin ja seuraa neljän kamppailevan taiteilijan alkuperää, koettelemuksia ja ahdistuksia, jotka ovat epätoivoisia päästäkseen valokeilaan.

Uudessa sarjassa nähdään myös Jonny Beauchamp, Julia CHan, Camille Hyde, Lucien Laviscount, Zane Holtz ja Katherine LaNasa.

Oletko innoissasi Riverdalen paluusta? Kerro meille alla olevissa kommenteissa.

Katso Myös: