Roy Keane ei voi vastustaa kaivamista Cristiano Ronaldolle, kun Man Utd:n paluu putoaa

Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Cristiano Ronaldosta ei voinut tulla Manchester Unitedin sankari tultuaan penkiltä Brightonia vastaan , ja kuulosti siltä, ​​ettei Roy Keane ollut kovin yllättynyt.



Erik ten Hag kääntyi Ronaldon puoleen pian puoliajan jälkeen hollantilaisen ensimmäisessä Valioliiga-ottelussa Old Traffordilla, mutta Graham Potterin vaikuttava Brightonin joukkue tuhosi uuden managerin debyytin.



Pascal Gross teki maalin kahdesti ensimmäisellä puoliajalla - toinen päätyi virtaavan Seagullsin liikkeen, joka repi Unitedin osiin - ja kotiyleisö jäi hämmästyneeksi.



Sky Sportsin studiossa klo West Ham , jossa hän käsittelee Hammersin ottelua Manchester City , Keane ei kyennyt peittämään halveksuntaa entisen joukkueensa kokopäiväistä esiintymistä kohtaan.

'Ensinnäkin Brighton on ollut erinomaista - annetaan heille kunnia ennen kuin alamme kritisoida Man Utdia', Keane sanoi.

'Man Utd näyttävät erittäin, hyvin hauraalta, samat ongelmat, kyseenalaistakaa joukkueen persoonallisuus, ongelma on poissa hallussa, he näyttävät niin avoimelta.



'He alkoivat hyvin, loistava mahdollisuus Fernandesille, että hänen pitäisi osua maaliin. Mutta sen jälkeen Brighton ovat olleet erinomaisia, Man Utd:ssä on aukkoja kaikkialla, joten avaa se ei pidä paikkaansa.

stephanie davis ja jeremy mcconnell

– Meidän ei pitäisi olla niin yllättyneitä, koska puhumme joukkueen muutoksista, managerin persoonallisuudesta, tietysti hän tarvitsee aikaa.



 Ronaldo ei onnistunut vaikuttamaan saavuttuaan
Ronaldo ei onnistunut vaikuttamaan saavuttuaan ( Kuva: REUTERS)

'Mutta palaan takaisin joukkueen persoonallisuuksiin, puiston keskellä, kaikkialla, aukkoja kaikkialla. Eriksen, Fernandes, hallussasi, Man United on yhtä huono kuin mikä tahansa joukkue. Valioliiga Tiedän, että nyt on alku, mutta palaan viime kauden tottumuksiin. Se on kunnossa, kun olet hallussa, mutta poissa hallussapidosta, liian avoin.'

Kun kamera sitten katkaisi Ronaldon, joka valmistautui tulemaan pian puoliajan jälkeen, juontaja Dave Jones kysyi Keanelta, uskoiko hän portugalilaisen vaikuttavan.

( Kuva: REUTERS)

Keane ei voinut olla mainitsematta viime viikonloppua, kun Ronaldo lähti Old Traffordilta ennen Unitedin ystävyysottelun loppua Rayo Vallecanon kanssa, hyökkääjän vain 45 minuuttia esikaudella.

'Joo, olen iloinen, että hän ei lähtenyt aikaisin', mutisi Keane, 'mutta hän on ilmeisesti hyvä vaihtoehto.'

'Mutta ongelma on, että Unitedin on aloitettava jahtaaminen ja Brighton on aivan liian hyvä joukkue, jotta se ei päästäisi heitä koukkuun, he voisivat poimia heidät pois.

'Mutta hänen on selvästi tehtävä muutoksia.'

lily allen scarne puuvillaa

Ronaldo nousi esiin kahdeksan minuuttia toisella puoliajalla, mutta vaikka Alexis MacAllisterin oma maali veti heidät takaisin peliin, United hävisi lopulta 2-1 ja Ten Hag sai painajaisen alun.

Katso Myös: