Roy Keane on Cristiano Ronaldon puolella suorittamassa brutaalin Anthony Martialin todellisuutta

Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Roy Keane on väittänyt Manchester United ei voi sallia Cristiano Ronaldo erota klubista - jos Anthony Martial on heidän ainoa vaihtoehtonsa korvata hänet.



United pystyi lopulta jättämään kuukausia kestäneen spekuloinnin taakseen sunnuntaina, kun he aloittivat pelinsä Valioliiga kampanja kotona Brighton . Valitettavasti uuden managerin Erik ten Hagin osalta päätös siitä, aloittiko hän Ronaldon vai ei, hallitsi keskustelua ennen Old Traffordin aloitusta.



Ronaldo on edelleen a Manchester United pelaaja kampanjan alussa. Mutta onko näin kuukauden kuluttua, jää nähtäväksi. 37-vuotias pelaaja järkytti United-pomoja aiemmin tänä kesänä, kun hän teki selväksi haluavansa lähteä - alle vuoden kuluttua upeasta paluustaan.



Puute Mestarien liiga jalkapallo, joka on yhdistetty hänen mielestään joukkueeseen, joka ei kykene haastamaan suuria kunnianosoituksia, on johtanut Ronaldon pyrkimyksiin helpottaa eroa.

Hän päätti osallistua Unitedin Aasian ja Australian kesäkiertueelle henkilökohtaisista syistä ja on esiintynyt vain kerran heidän esikauden aikana. Ronaldon poissa ollessa Martial on johtanut linjaa Ten Hagin hallituskauden nuorten viikkojen aikana, ja hän on kiinnittänyt huomiota useilla vaikuttavilla näytöksillä.

breaking bad elokuvan julkaisupäivä uk

Hän oli linjassa aloittaakseen Seagullsia vastaan, mutta loukkaantuminen sulki hänet pois. Martialin United-uran oli määrä päättyä ennen Ten Hagin nimittämistä, ja Keane on vakuuttunut siitä, että hän on kerta toisensa jälkeen osoittanut, ettei hän ole valmis astumaan Ronaldon eteen pitkällä aikavälillä.



  Anthony Martial nautti hyvästä esikaudesta, mutta Roy Keane on vakaasti sitä mieltä.'t the answer for Man Utd
Anthony Martial nautti hyvästä esikaudesta, mutta Roy Keane on vakuuttunut siitä, ettei hän ole vastaus Man Utd:lle. ( Kuva: REUTERSin kautta)

'Et voi antaa Ronaldon mennä ulos ja ajatella, että Martial on vastaus', hän kertoi Sky Sportsille. 'Martial on todistanut sen. Hänellä on ollut kunnollinen esikausi? Iso juttu.

'Heillä ei ole tarpeeksi vaihtoehtoja tällä hetkellä. Se saattaa muuttua seuraavien viikkojen aikana, mutta jalkapallon näkökulmasta sinun on pidettävä kiinni Ronaldosta. Et voi päästää häntä menemään, jos sinulla ei ole tukea hänen takanaan.'



Ten Hag päätti olla aloittamatta Ronaldoa kauden avausottelussa, vaan liittyi hyökkäysyksikköön, johon kuului muun muassa Christian Eriksen, Bruno Fernandes ja Marcus Rashford. Ja Keane koki, että päätös pitää veteraanihyökkääjä penkillä oli helppo tehdä.

'Se on melko suoraviivainen puhelu managerilta', Keane lisäsi. – Niin loistava kuin Ronaldo onkin, hänellä on vain 45 minuuttia esikautta. En välitä kuinka hyvin pidät huolta itsestäsi - tarvitset enemmän.

  Keane väitti, että päätös jättää Cristiano Ronaldo pois XI:stä oli suoraviivainen
Keane väitti, että päätös jättää Cristiano Ronaldo pois XI:stä oli suoraviivainen ( Kuva: Getty Images)

'Luulen, että hän katsoo pelaajiaan - Brightonia kotona - ja luultavasti ajattelee, että hän pitää mahdollisuuksistaan ​​ilman Ronaldoa.'

Kysymykseen, lähettikö Ronaldon pois jättäminen aloitussarjassa viestin joukkueen suunnasta uuden managerin alaisuudessa, Keane vastasi: ”Ei oikeastaan. Taustalla on ilmeisesti ongelmia, meillä on muutama viikko aikaa tarkastella sitä ennen kuin ikkuna sulkeutuu. Mutta mielestäni tänään - jalkapallon näkökulmasta - se oli suora pyyntö managerille, koska minuutteja ei ollut.

paavin tanssi bbc

– Katselin peliä viime viikolla, hän ei tarkkaan panostanut itseensä, joten hän tarvitsee varmasti lisää minuutteja ennen Valioliigan ottelua. Mielestäni johtajan puhelu oli vain maalaisjärkeä.'

Katso Myös: