Sir Alex Ferguson havaittiin Old Traffordilla, kun ensimmäinen päätös Man Utd:n uudessa roolissa tehtiin

Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Sir Alex Ferguson on palannut Old Traffordille as Manchester United valmistautua toiseen Valioliiga kausi.



Ei enää kuumalla penkillä, vaan Ferguson voi nyt ottaa paikkansa katsomossa ja katsella eteenpäin kaukaa. Ja peli vastaan Brighton tahtoa merkitsee uuden aikakauden alkua - ja uusin manageri, joka yrittää jäljitellä legendaarisia saavutuksiaan.



Mutta missä David Moyes, Louis van Gaal, Jose Mourinho ja Ole Gunnar Solskjaer ovat epäonnistuneet, Erik ten Hag toivoo olevansa mies, joka viimeinkin täyttää skottilaisen järjettömät standardit.



Ferguson jätettiin pois prosessista palkata hollantilainen, ja jalkapallojohtaja John Murtough ja tekninen johtaja Darren Fletcher päättivät nimittää korkeasti arvostetun hollantilaisen taktikon. Nyt 80-vuotiaana Ferguson on ollut ei-toimivan johtajan roolissa siitä lähtien, kun hänen 26-vuotinen työnsä pomona päättyi vuonna 2013.

Hänen neuvojaan on silloin tällöin kysytty kulissien takana lähes vuosikymmenen eläkkeelle jäämisen jälkeen, mukaan lukien silloin, kun hän oli Solskjaerin konsultti hallituskautensa alkuaikoina. Ja on selvää, että hänelle on nyt annettu asema niin sanotussa 'neuvonantajalautakunnassa'.

kertoi, että Ferguson - yhdessä toimitusjohtaja Richard Arnoldin, entisen päällikön David Gillin, entisen kipparin Bryan Robsonin ja John Murtoughin kanssa - tulee olemaan osa ajatushautomoa auttamaan operaation jalkapallopuolella.



OTA KANTAA! Missä Man Utd päättää tällä kaudella? Kerro meille kommenteissa

  Sir Alex Ferguson havaittiin Old Traffordilla ennen Man Utd's clash with Brighton
Sir Alex Ferguson havaittiin Old Traffordilla ennen Man Utdin ottelua Brightonin kanssa ( Kuva: Twitter@https://twitter.com/footballdaily/status/1556247897771065344)

Fergie palasi Unitedin Carringtonin harjoitustukikohtaan viime kuun lopussa uuden komitean ensimmäiseen kokoukseen. Tuo saapuminen osui samaan aikaan Cristiano Ronaldo kriisineuvottelut Red Devilsin päälliköiden kanssa.



37-vuotiaan miehen tulevaisuus on ollut jatkuvan spekuloinnin lähde tänä kesänä, kun hän teki selväksi haluavansa liittyä joukkueeseen. Mestarien liiga . United on ollut vankkumaton kannassaan, että Ronaldo ei ole myynnissä ja on osa Ten Hagin suunnitelmia hänen ensimmäisellä kaudellaan.

Fergusonin läsnäolo Ronaldon keskusteluissa - vaikka seuran lähteet pitävät sitä sattumana - osoittaa epätoivoa saada hänet jäämään. ymmärtää, että pariskunta - jolla on ollut läheinen henkilökohtainen suhde - on keskustellut hänen tulevaisuudestaan ​​useaan otteeseen Cheshiren luksuskodeissaan.

  Cristiano Ronaldo on käynyt useita keskusteluja Fergusonin kanssa hänen tulevaisuudestaan ​​Man Utdissa
Cristiano Ronaldo on käynyt useita keskusteluja Fergusonin kanssa hänen tulevaisuudestaan ​​Man Utdissa ( Kuva: Twitter@https://twitter.com/footballdaily/status/1556222069397807104)

Kun siirtoikkunaa on jäljellä hieman yli kolme viikkoa, portugalilainen on edelleen mukana Unitedissa ja hänet nimettiin Ten Hagin ensimmäiseen Valioliigan joukkueeseen Seagullsia vastaan.

Tämä siitä huolimatta, että Ronaldo pelasi vain 45 minuuttia esikauden aikana, ja tämä cameo tuli viime viikonlopun arvonnassa Rayo Vallecanon kanssa. Ten Hag päätti pitää Unitedin talismanin penkillä, ja on kiehtovaa saada pennikin hänen vanhan managerinsa ajatuksista.

Viime lokakuussa Ferguson havaittiin keskustelemassa UFC-legenda Khabib Nurmagomedovin kanssa Solskjaerin päätöksen jälkeen jättää vanha suojattajansa penkille. 'Sinun tulee aina aloittaa parhaista pelaajistasi', hän selitti.

Katso Myös: