Säännöllisesti masturboivat ihmiset ovat todennäköisemmin johtajia, tutkimus paljastaa

Tiede

Horoskooppi Huomenna

Jos haluat menestyä urallasi, voi olla aika itserakastukselle, jos uuden kyselyn tuloksista on mitään.



The Univian tekemä tutkimus on paljastanut, että ihmiset, jotka säännöllisesti masturboida ovat todennäköisemmin johtajia töissä.



Kyselyssä 1 012 ihmiseltä kysyttiin heidän masturbointitottumuksistaan ​​ja työstään.



Tulokset paljastivat, että ihmiset, jotka masturboivat vähintään kerran viikossa, menestyvät todennäköisemmin lähes kaikilla tavoilla työpaikalla.

Johtaja töissä

Univia selitti: He olivat todennäköisemmin töissä, heillä oli todennäköisemmin johtotehtäviä ja he ansaitsevat todennäköisemmin korkeampia palkkoja.



Tutkiessaan tuloksia syvemmälle, tutkijat havaitsivat, että harvoin masturbaattorit ansaitsivat keskimäärin 44 006 dollaria (35 876 ​​puntaa), kun taas kerran viikossa masturboivat 47 076 dollaria (38 381 puntaa).

Samaan aikaan tavalliset masturboijat pyysivät 8 % todennäköisemmin korotusta.



Videota ladataanVideo ei saatavillaKlikkaa pelataksesi Napauta Pelataksesi Video toistetaan automaattisesti pian8PeruuttaaPelaa nyt
Seksitarinoita

Vaikka tämän linkin syy on edelleen epäselvä, tutkijat ehdottavat, että itsetyydytys voi auttaa parantamaan itseluottamustasi.

He selittivät: Itseluottamuksen lisääntyminen, jonka itsetyydytyksen aiemmin osoitettiin aiheuttavan, voi olla yksi merkittävä tekijä korkeampiin palkoihin, sillä voi vaatia jonkin verran itseluottamusta ja rohkeutta pyytää pomolta korotusta.

Toisin sanoen itsetyydytys voi korreloida itseluottamuksen lisäyksen kanssa, jota tarvitaan, jotta esimiehesi pyydetään maksamaan siitä, mitä ansaitset.

Luetuin
Älä missaa

Katso Myös: