Sainsbury's myy kaikkien aikojen halvinta PS4 Dualshock -ohjainta Black Fridaylle

Playstation 4

Horoskooppi Huomenna

Voit laittaa omasi myös aikaisin



Tämä artikkeli sisältää kumppanilinkkejä, saatamme saada palkkion kaikista tuotteistamme. Lisätietoja



Vaikka tiesimme, että Black Friday koskee tekniikkaa, emme tienneet, että Sainsburyn pelit olisivat parhaita.



Kuten Black Fridayn erikoisalennuksessa, supermarket on päättänyt alentaa PlayStation 4 Dualshock V2 -ohjaimiensa hintaa vain 29,99 puntaan.

Yleensä 49,99 puntaa, emme näe yhtä kauppaa pääkadulla, joka myy niitä alle 40 puntaa, ja Amazon ja Curry's PC World ovat seuraavaksi halvimmat 43,98 € ja 44,99 £ vastaavasti.

erota amber ja kem

Tarjous on saatavana sekä myymälässä että verkossa myymälässä ja verkossa perjantaista 29. marraskuuta tiistaihin 2. joulukuuta. Saatavana neljässä eri värissä - punainen, valkoinen, musta ja sininen.



Vielä parempi, voit kasata ohjaimesi aikaisin menemällä Sainsburyn verkkosivustolle ja valitsemalla toimituspäiväksi joko perjantai, lauantai, sunnuntai tai maanantai.

Ne tulevat saataville sekä myymälässä että verkossa



Löysivät bargain metsästäjät klo HotUKDeals, se on ihanteellinen kaikille, jotka nousivat 150 punnan PS4: n Asdasta toisella viikolla, tai niille, jotka odottavat toista Black Friday PS4 -kauppaa.

Pääkadulla tällä hetkellä halvin PS4, jonka voit saada käsiinne, on Amazon, hintaan 239,95 £ mukaan lukien ilmainen Call of Duty: Modern Warfare -peli, vaikka hinta on melko samanlainen kuin tarjoukset kaikissa muissa kohdissa ympäri vuoden, eikä varmasti Black Friday -erikoistarjous.

lue päivittäin peili verkossa

Lue lisää

Musta perjantai 2020
Miksi sitä kutsutaan mustaksi perjantaiksi? Milloin on musta perjantai 2020? Milloin on Cyber ​​Monday 2020? Parhaat Black Friday -tarjoukset

Kuitenkin kaikille, jotka etsivät PlayStation Plus -jäsenyyttä uuden konsolinsa mukana, huomasimme erittäin vaikuttavan GAME -tarjouksen, joka antaa sinulle 12 kuukauden tilaus puoleen hintaan , nyt 22,49 € 49,99 € sijaan.

Katso Myös: