Paras 4K -televisio: 7 suosituinta älytelevisio -vaihtoehtoamme

Peili Paras

Me

Olemme koonneet yhteen 7 parasta 4K -älytelevisiota, jotka sopivat kaikkiin budjetteihinTämä artikkeli sisältää kumppanilinkkejä, saatamme saada palkkion kaikista tuotteistamme. Lisätietoja


Edistyneen digitaaliteknologian lisääntyminen tarkoittaa sitä, että nyt on helpompaa kuin koskaan uppoutua upeisiin ääni- ja kuvaominaisuuksiin ilman, että sinun tarvitsee koskaan lähteä kotoa.Kuitenkin, koska siellä on paljon vaihtoehtoja, voi usein olla vaikea tietää, mihin suuntaan mennä. 4K tai UHD (erittäin teräväpiirto) käyttävät jopa kuusi miljoonaa pikseliä enemmän kuin Full HD -televisio (noin noin kaksi miljoonaa), mikä antaa sinulle erinomaisen kuvanlaadun selkeämmin ja syvemmin.


Vie suosikkielokuviesi tai TV -ohjelmien katsominen seuraavalle tasolle 4K -television avulla ja nauti erinomaisesta kuvanlaadusta, joka rikastuttaa katselua ja pelikokemusta.

Auttaaksemme sinua valinnassasi, olemme valinneet joitakin parhaista 4K -televisioista, jotka ostetaan juuri nyt kaikkiin tarpeisiin ja budjetteihin.Mitä eroa on 4K -television ja tavallisen television välillä?

4K saa nimensä, koska siinä on neljä kertaa enemmän pikseliä kuin tavallisessa Full HD -televisiossa. Full HD (tai 1080p) -näytöissä on 1920 pikseliä ja 1080 pikseliä ylöspäin - yhteensä noin kaksi miljoonaa pikseliä. Joten 4K tarkoittaa vain sitä, että televisiossasi on paljon enemmän pikseliä näytössä verrattuna tavalliseen Full HD -näyttöön.

Onko 4K parempi kuin HD/LED?

4K-televisiot näyttävät paremmin HD-sisältöä kuin Full HD -mallit riippumatta siitä, haluatko 40- tai 55-tuumaisen television. Uusien tekniikoiden, kuten HDR: n, ottaminen mukaan on toinen syy investoida Tech Radarin mukaan.


Miksi minun pitäisi ostaa 4K -televisio?

4K -tarkkuudella varustettujen televisioiden ilmeisin etu on, että kuvissa on enemmän yksityiskohtia ja terävyyttä. Nauti ihmisten pään karvoista tähtiin yötaivaalla ja nauti kristallinkirkkaasta resoluutiosta aina, kun kytket television päälle. 4K -kuvien ylimääräinen tarkkuus tarkoittaa myös sitä, että kuvat säilyttävät laadun suuremmilla näytöillä - tai jos istut lähempänä televisiota.

4K voi tarjota koskemattoman kuvan, joka täyttää enemmän näkökenttääsi ja luo uudelleen mukaansatempaavan kokemuksen elokuvan katsomisesta elokuvateatterissa.

Mitkä ovat 4K -televisioiden haitat?

4K: n suurin haitta on sisällön saatavuus. Mikään kaapelipalveluntarjoajista ei tällä hetkellä tarjoa 4K -kanavia, televisio skaalaa sisällön resoluution automaattisesti television koko näytön mukaan.

Mistä ostaa 4K -televisio?

Parhaat 4K -televisiot

1. Sony Bravia XR XR55A90J

Paras 4K -televisio

Sony Bravia XR XR55A90J

Sony Bravia XR XR55A90J

Kun Love Island on täydessä vauhdissa, miksi et sijoittaisi TV: n absoluuttiseen hämmästykseen katsoaksesi draamaa. Uusi Google TV -käyttöjärjestelmä tarjoaa OLED-kuvan, joka nostaa suorituskyvyn uusille ja jännittäville tasoille, joten käyttökokemus on parempi kuin mikään ennen vuotta 2021 valmistunut Sony-televisio, ja ainutlaatuinen Bravia Core-suoratoistopalvelu tuo lisäarvoa.

Äänenlaatu on myös huomattavasti parempi kuin kaikkien muiden 4K -televisioiden ostaminen.

2. LG OLED65C14LB 65 tuuman älykäs 4K Ultra HD

Paras 4K -televisio pelaamiseen

LG OLED65C14LB 65

LG OLED65C14LB 65 tuuman Smart 4K Ultra HD, jossa on Google Assistant ja Amazon Alexa

Ota selvää, kuinka hyvä viihde voi näyttää LG: n OLED65C14LB 65 tuuman Smart 4K Ultra HD HDR OLED -televisiolla.

fifa 18 World Cup -tilan julkaisupäivä

Nauti suosikkipeleistäsi ilman näytön repeytymistä tai änkyttämistä AMD FreeSyncin ja Nvidia G-Syncin ansiosta. TV: ssä on 1 ms: n vasteaika ja tuki VRR: lle ja ALLM: lle, joten se tarjoaa erittäin tasaisen toiminnan ja alhaisen tuloviiveen. Ja uuden pelin optimoijan avulla voit helposti ottaa käyttöön tai poistaa käytöstä tiettyjä peliominaisuuksia.

Sisäänrakennetun Google Assistantin ja Amazon Alexan ääniohjauksen ansiosta ei ole koskaan ollut helpompaa löytää mitä haluat katsella, hallita älykotiasi ja saada päivityksiä henkilökohtaisesti.

Tämän lisäksi siinä on myös Netflixin, Disney+: n, Prime Videon, Apple TV: n ja monien muiden uusin sisältö. Voit myös katsoa ohjelmia, jotka olet jäänyt katsomatta suoraan televisiosta Freeview Play -sovelluksella.

3. Samsung UE43TU7100

Paras 4K -televisio alle 400 puntaa

Samsungin 43 tuuman UE43TU7100 Smart LED-TV

Samsungin 43 tuuman UE43TU7100 Smart LED-TV

Vaikka tämä on yksi Samsungin tällä hetkellä halvimmista 4K -televisioista, sillä on silti Samsungin ydinosa ja ominaisuudet - vain pienemmällä koolla ja halvemmalla.

Tämä laite tarjoaa puhtaat värit, terävän kontrastin ja kirkkauden, jota odotat uusimmilta 4K -tarkkuusstandardeilta.

Se toimii myös Alexan ja Google Assistantin kanssa, mikä helpottaa suosikkiohjelmien valintaa. Eikä siinä kaikki, mukana on valtava joukko sovelluksia, kuten Apple TV, Britbox, XITE Music Videos & BT Sport -sovellukset, joten sinun ei tarvitse hukata uusimpia ohjelmia tai pelejä.

Neljä. LG OLED65G1

Paras OLED 4K -televisio

LG OLED65G16LA (2021) OLED HDR 4K Ultra HD Smart TV

LG OLED65G16LA (2021) OLED HDR 4K Ultra HD Smart TV

Vuonna 2021 LG esitteli uuden OLED Evo -paneelin, joka lupaa lisätä kirkkautta ja terävyyttä. Evo -paneelin saamiseksi sinun on astuttava G1: een, joka on epäilemättä paras LG: n tuottama OLED.

G1: ssä on LG: n innovatiivinen OLED Evo -tekniikka, joka lisää kirkkautta ja selkeyttä.

emma ystäviltä nyt

Siinä on a9 Gen4 AI -prosessori, joka tuottaa aina optimoidun 4K HDR -kuvan. Käytä LG: n palkittua webOS -älykäyttöistä alustaa ohjelmien, kuten Netflixin ja Prime Video -sovellusten, suoratoistoon, ja voit olla vuorovaikutuksessa äänellä sekä sisäänrakennetun Google Assistantin että Alexan kanssa - mitä muuta voit toivoa?

Lue lisää

Paras kotiviihde
Virgin tarjoaa asiakkailleen ilmaisia ​​4K -televisioita IKEA Sonos -käyttöinen kaiutin Amazon tuo markkinoille uuden Fire TV Stickin Parhaat 4K -televisiot

5. Sony KD48A9BU

Paras 48 tuuman 4K -televisio

Sonyn KD48A9BU 48 tuuman 4k Ultra HD Android Smart OLED -televisio

Sonyn KD48A9BU 48 tuuman 4k Ultra HD Android Smart OLED -televisio

Vaikka tämä 48-tuumainen OLED-televisio on kooltaan pieni, se on täynnä ominaisuuksia, joita et halua missata. Täydellinen, jos sinulla on vähän tilaa, televisio on valmistettu pienistä kehyksistä ja matalan profiilin jalustasta, joka tekee siitä pienikokoisen, mutta siinä on suuri kotelo, joka on ruuvattu taakse.

Sonyn X1 Ultimate -prosessori tekee kuvista sopivan upeita, ja se palvelee melkein kaikkia suoratoistosovelluksia, joita voit toivoa. Voimme turvallisesti sanoa, että parempaa televisiota ei ole koskaan ollut.

6. Toshiba 65 tuuman Smart 4K Ultra HD LED -TV HDR: llä

Paras 4K -televisio alle 500 puntaa

Toshiba 65 tuuman Smart 4K Ultra HD LED -TV HDR: llä

Toshiba 65 tuuman Smart 4K Ultra HD LED -TV HDR: llä

Nauti henkeäsalpaavasta kuvasta tällä Toshiban 65-tuumaisella 4K-televisiolla, jossa on Dolby Vision HDR, joka lisää näytöllä näkyvien värien määrää ja luo todenmukaisimmat sävyt.

Sisäänrakennetut Smart TV -ominaisuudet ja 4K -suoratoisto tekevät kaikkien suosikkiohjelmien katsomisesta helpompaa kuin koskaan. Kaikille pelaajille on tarjolla pelikuvatila, joka nauttii ajatuksesta olla täysin upotettu aitoon pelikokemukseen.

Tämä 65 tuuman näyttö on yksi markkinoiden suurimmista 4K -televisioista ilman suurta hintalappua! Jos etsit suurta televisiota, jolla on upeat ominaisuudet, parempi laatu ja ääni hinnasta tinkimättä, tämä on sinulle sopiva.

7. Philips 58PUS8535 58 tuuman Smart Ambilight 4K Ultra HD Android TV

Paras 4K -televisio alle 600 puntaa

Philips 58PUS8535 58

Philips 58PUS8535 58 tuuman Smart Ambilight 4K Ultra HD Android TV

Tämä 58 tuuman Philips 4K Ultra HD -televisio, jossa on mukaansatempaava Ambilight, lisää katselukokemukseesi uuden ulottuvuuden, vetää sinut syvemmälle toimintaan ja tekee näytöstä entistä isomman.

Lisäksi sekä Dolby Vision- että Dolby Atmos , saat todenmukaisia ​​kuvia ja ääntä, jotka piirretään useimmista väreistä ja rikkaista äänisävyistä. Kaikkein paras? Se on älytelevisio, eli voit striimaa ja seuraa suosikkiohjelmasi suosikkisovelluksistasi. Se voi muodostaa yhteyden jopa Alexaan tai Google Assistantiin, jolloin voit hallita kaikkea äänelläsi, myös älykkäitä kodin laitteita.

Ymmärrämme, että budjetti on yhtä tärkeä päätöksenteossa, oppaamme auttaa sinua tekemään parhaan päätöksen kotisi laadun ja hinnan perusteella. Voit myös halutessasi tutustua meidän kierroksiin parhaat älytelevisiot alle 500 puntaa ja mistä niitä voi ostaa .