Sainsburyn lanseeraama uusi gin and tonic, joka on todella hyvä sinulle

Alkoholi

Horoskooppi Huomenna

Tsemppiä siihen(Kuva: E +)



joka voitti bgt mestarit 2019

Tämä artikkeli sisältää kumppanilinkkejä, saatamme saada palkkion kaikista tuotteistamme. Lue lisää



Alkoholiin liittyy usein tyhjiä kaloreita ja huonoja päätöksiä, mutta uuden sukupolven juomisen (tai juomisen!) Kehittymisen myötä myös alkoholimerkit kehittyvät.



Alkoholijuomana William Grant & Sons on juuri lanseerannut ensimmäisen erittäin vähäisen alkoholijuomansa, jonka ABV on vain 0,5%.

ATOPIA-niminen uusi krapulavapaa kärki valmistetaan edelleen samalla tavalla kuin tavallinen gini, vaikka se sisältää 75 kertaa vähemmän alkoholia kuin gin ja tonic.

Luonnollisen tislauksen ja kasvitieteellisen uuttamisen menetelmien käyttö tarkoittaa, että juoma saa maun luonnollisista lähteistä eikä sokerista, vaan ATOPIA sisältää vain 5 g sokeria 100 grammaa kohti.



Sen valmistaa suuri alkoholimerkki

Valitettavasti kaikki huolellinen tislaus asettaa sinulle saman hinnan kuin hyvä pullo oikeaa alkoholia, ja ATOPIA maksaa 24 puntaa 70 ml: n pullosta Sainsburyssa ja Maltan mestari juuri nyt, vaikka Ocadolla on sitä tällä hetkellä tarjolla 20 puntaa.



ufc 251 alkamisaika uk

Valittavana on kaksi eri makua: ATOPIA Spiced sitrushedelmät, joissa - kuten nimestä voi päätellä - yhdistyvät lempeät sitrushedelmien maut ja herkkä mauste, kun taas ATOPIA Wild blossom sisältää vihreitä omenoita, jotka on yhdistetty kukkaiseen muistiinpanoon.

Skotlannin tislaaja on sama yritys kuin Glenfiddich, Tullamore Dew ja Monkey Shoulder, ja uusi 0,5% gini on todennäköisesti lanseerattu pysyäkseen kansakunnan valloittavan raittiuden suuntauksen perässä, mikä on tarkoittanut, että alkoholiteollisuuden on joko innovoidakseen houkutellakseen kuluttajia baariin tai siirtymään väistämättä unohduksiin kadonneiden vuosien muistojen rinnalla.

Tarjoile kuten alkoholia

jamie laing hiustensiirto

Kun kyse on 0,5%: n ABV -arvosta, lievät alkoholijäännökset johtuvat lähinnä juoman valmistusmenetelmästä, ja muut elintarvikkeet, kuten banaanit, osoittavat myös pieniä alkoholipitoisuuksia (0,4% annosta kohti).

Vaikka 0,5%: n juominen olisi mahdotonta, vähäalkoholiset väkevät alkoholijuomat on suunniteltu jäljittelemään alkoholin aistikokemusta, joten vaikka ne ovat ihanteellisia liittymään edelleen raskauden aikana tai välttämään krapulaa, emme suosittele luovuttamalla ne pienokaisillesi tai toipuvalle alkoholistille.

Lesley Gracien, William Grant & Sonsin palkitun Master Distillerin luoma ATOPIA on ilmeisesti helppokäyttöinen mutta selkeä makuprofiili, jonka tarkoituksena on 'kohottaa maltillista juomakokemusta'.

On kaksi makua

lemmikkieläinten hautauslakit uk

Lue lisää

Alkoholitarinoita
Ei ole turvallista alkoholipitoisuutta Viinin juominen lisää miesten hedelmällisyyttä Nuoret mieluummin rikkaruohoa kuin viinaa Onko krapula pilleri keksitty?

Lesley kommentoi: ATOPIA on poikkeuksellinen neste, joka käyttää tislaus- ja sekoitusosaamistamme uuden alkoholijuomien luomiseen.

Tämän päivän kuluttajan tietoisempien elämäntapavalintojen innoittamana hieno neste on saatavana kahdessa täydellisesti tasapainotetussa maussa. Olemme varmistaneet, että mausta ei tehdä kompromisseja - ATOPIA -maku on täyteläinen ensimmäisestä mausta loppuun.

Katso Myös: