Sainsbury's avaa 100 huoltoasemaa uudelleen tällä viikolla, koska se lupaa hinnan

Bensiinin Hinnat

Horoskooppi Huomenna

Myymälät avataan jälleen tällä viikolla(Kuva: Ian Cooper/North Wales Live)



Sainsburyn on määrä avata 100 huoltoasemaa uudelleen yli kuukauden kuluttua myymälöiden sulkemisesta ja maksukenkien ottamisesta käyttöön satoissa toimipisteissä Isossa -Britanniassa.



Supermarket sanoi, että siirto on osa vaiheittaista lähestymistapaa, joka lopulta palauttaa kaikki etupihaliikkeet jälleen toimintaan.



Tähän asti asiakkaita on neuvottu maksamaan kopin tai pumpun kautta, eivätkä ostajat voi noutaa välttämättömiä tavaroita kaupoista.

Kuitenkin 100 on avattu uudelleen sosiaalisen etäisyyden toimenpiteillä ja perspex -turvasuojilla henkilökunnan ja asiakkaiden suojelemiseksi.

Ruokakauppa toisti lausunnossaan myös lupauksensa pitää hinnat oikeudenmukaisina.



heartbeat (brittiläinen tv-sarja) näyttelijät

'Kannustamme asiakkaita tarkistamaan tuotteemme myymäläpaikannin alueen viimeisimmistä aukioloajoista ennen ostoksia.

'' Polttoaine hinnoitellaan paikallisesti ja pyrimme aina olemaan kilpailukykyisiä. ''



Bensiinin hinta on saavuttanut 18 vuoden alimman tason viimeisen kuukauden aikana, kun koronaviruksen aiheuttama kysynnän lasku lähetti shokkiaaltoja öljyteollisuudelle.

Viime viikolla hinnat laskivat alle 1 punnan litralta, mutta asiantuntijoiden mukaan kuljettajat eivät todennäköisesti hyöty siitä.

Polttoaineiden hinnat laskevat - mutta näkevätkö autoilijat hyödyn?

RAC -moottoriajoneuvoryhmä sanoi odottavansa, että tuomioistuimet yrittävät pitää hintojaan auttaakseen heitä pysymään pinnalla bensiinin ja dieselin myynnin romahduksen aikana matkustusrajoitusten vuoksi.

Maailmanlaajuinen öljyn hinta on romahtanut 18 vuoden alimmalle tasolle, ja Yhdysvalloissa se on kääntynyt ensimmäistä kertaa negatiiviseksi, koska kysyntää ovat hillinneet rajoitukset Covid-19-leviämisen hillitsemiseksi.

RAC: n tiedottaja Simon Williams sanoi: '' Teoriassa bensiinin hinnat voivat laskea alle 1 punnan litralta, jos alemmat tukkumyyntihinnat näkyvät pumpuissa - mutta samalla ihmiset ajavat hyvin vähän kilometrejä, joten he myyvät huomattavasti pienempi määrä bensiiniä ja dieseliä tällä hetkellä. Tämä tarkoittaa sitä, että monilla on vaikeuksia leikata hintojaan enempää. ''

Sainsburyn mukaan polttoaineen hinnat vaihtelevat sijainnin mukaan, mutta sen tavoitteena on pitää hinnat kilpailukykyisinä. Kysyttäessä se ei kyennyt antamaan vähimmäismäärää litralta.

”Haluamme varmistaa, että huoltoasemamme pysyvät kilpailukykyisinä lähialueillaan ja tarjoavat asiakkaille kohtuullisen hinnan kaikkialla. Siksi säätämme kunkin aseman hintaa paikallisesti kerättyjen hintatietojen avulla ', supermarket sanoi.

Asiakkaat voivat myös kerätä nektaripisteitä ja saada rahaa pois kuponkeista, kun he käyttävät vähimmäismääriä kaupoissa.

Tällä viikolla Sainsbury esittelee sarjan uusia toimenpiteitä helpottaakseen ostajien rajoituksia.

Monet paikalliset toimipisteet pidentävät aukioloaikoitaan klo 23.00 asti, kun taas suuret kaupat ovat avoinna klo 8.00-22.00.

Päivittäistavarakauppa on myös käynnistänyt uuden puhelinpalvelun haavoittuvaisille ostajille, jolloin vaikeuksissa olevat kotitaloudet voivat tilata suoraan puhelimitse.

'Meillä on nyt viisi kertaa enemmän henkilökuntaa käsittelemään tätä', pomo Mike Coupe sanoi.

Osana meneillään olevia toimenpiteitään supermarket sanoi tarjoavansa jatkossakin oman ostotunnin haavoittuvassa asemassa oleville ja ikääntyneille asiakkaille.

Tämä koskee joka maanantai, keskiviikko ja perjantai klo 8.00–9.00.

NHS ja sosiaalityöntekijät voivat tehdä ostoksia supermarketeissa maanantaista lauantaihin klo 7.30–8.00 ennen niiden avaamista.

Viimeisimmät muutokset tulevat vain muutama päivä sen jälkeen, kun Asda esitteli 'ei kosketusta' -app; kehotetaan asiakkaita noutamaan vain tavarat, jotka he aikovat ostaa.

Katso Myös: