Samsung Galaxy S9+ -arvostelu: Paras parani juuri (asteittain).

Tekniikka

Horoskooppi Huomenna

Samsungin lippulaiva Galaxy-älypuhelinsarja näytti löytäneen jalonsa seitsemännessä ja kahdeksannessa iteraatiossa.



Eteläkorealainen yritys on viimeisten parin vuoden aikana tarjonnut asiakkailleen korkean suorituskyvyn komponentteja rakkaudella jatkuvasti laajenevien Gorilla Glass -lasien väliin.



Ilmoitettu Mobile World Congressissa , Galaxy S9 (ja S9+, jonka NEWSAM on saanut arvioida) jatkaa trendiä.



Uudet matkapuhelimet on päivitetty vuodelle 2018 siten, että ne pysyvät kärjessä, mutta ei tarpeeksi, jotta kukaan, jolla on S8+ tai Galaxy Note 8, jonka sopimusta on jäljellä vuosi, jää ärsyyntyneeksi.

Se on temppu, jonka Samsungin kilpailija Apple omaksui jokin aika sitten.

Mobiilimaailman kongressitapahtumassa S9:n ja S9+:n kanssa käytyäni jonkin aikaa olen testannut uuden puhelimen päivittäistä todellisuutta. Kuten arvata saattaa, se on helvetin hyvä.



Ja, 870 punnan hintapyyntö 128 Gt:n S9+:sta , se onnistuu silti jäämään Applen vertailukelpoisen iPhone 8 Plus -laitteen väliin, joka maksaa 799 puntaa 64 Gt:sta ja 949 puntaa 256 Gt:sta.

Riittää, kun sanotaan, että se on myös halvempi kuin 999 punnan 64 Gt iPhone X.



Design

Samsung Galaxy S9+ (Kuva: Jeff Parsons)

Galaxy S9+ ei ole suunnittelun kannalta suuri yllätys. Sitä on lähes mahdotonta erottaa viime vuoden S8+:sta.

Molemmissa malleissa on virheetöntä kotipainiketta tai jopa 'lovea' näytössä, kuten iPhone X:ssä. Sen sijaan sinulla on erittäin ohuet kehykset ylä- ja alaosassa, joten Samsungin 'Infinity Display' on korostettu.

Kehysten puute tarkoittaa, että S9:ssä on 5,8 tuuman näyttö 18,5:9-kuvasuhteella ja S9+:ssa on jälleen 6,2 tuuman näyttö samalla kuvasuhteella. Molemmissa on sama Quad HD+ -näyttö, jonka resoluutio on 2960x1440 pikseliä. Katselukulmat ja värien toisto näillä näytöillä ovat loistavia.

ronnie o sullivanin isä

Ei ole ihme, että useimmat meistä katsovat Netflixiä puhelimilla televisioiden sijaan, vaikka istuisimmekin kotona sohvalla. Ainoa ärsytykseni tässä asettelussa on, että jotkut sovellukset eivät hyödynnä sitä. Sinulla saattaa olla kaunis näyttö, mutta ylä- ja alareunassa on silti rumia mustia palkkeja.

Suuria mainitsemisen arvoisia laitteistomuutoksia ovat se, että Samsung on siirtänyt sormenjälkitunnistimen kameran linssin sivulta sen alle.

Samsung Galaxy S9

Usein viime vuonna valitus oli, että käyttäjä vahingossa nyökkäsi kameran linssiin yrittäessään päästä skannerin luo. Tämä uusi paikannus tavallaan ratkaisee ongelman, vaikka huomasin sen olevan hieman liian kaukana puhelimen rungosta. Minun täytyi tarttua sormeni käyttääkseni sitä, muuten päädyin napauttamaan sokeasti kameran linssiä.

Samsung on myös lisännyt laitteeseen ensimmäistä kertaa kaksoisstereokaiuttimet - joissa on sisäänrakennettu Dolbyn surround-äänen Atmos-tekniikka, joka antaa äänelle ja videolle entistä vahvemman.

kohtalokas kolari a1 tänään

Ja mikä vielä parempaa – Samsung on valinnut 3,5 mm:n kuulokeliitännän SÄILYTTÄMISEEN. Huolimatta siitä, että Apple ja Google ovat pudonneet sen lippulaivapuhelimistaan, Samsung antaa sinun kytkeä vanhat kuulokkeet ja jatkaa kuuntelua ilman donglia.

Tiedän alan etenemisen, mutta olen silti valmis kestämään ja sanomaan, että 3,5 mm:n liittimen säilyttäminen kannattaa.

Esitys

(Kuva: Jeff Parsons)

Tämä on lippulaiva Android-puhelin yhdeltä planeetan suurimmista teknologiavalmistajista, joten suorituskyky ei tule olemaan ongelma.

Tämä laite on niin tehokas, että se voi toimia jopa pöytätietokoneena.

Samsung DeX esiteltiin ensimmäisen kerran viime vuonna, ja se on puhelimen teline, jonka avulla voit liittää näytön, näppäimistön ja hiiren sekä käyttää S9+:aa asiakirjojen käsittelyyn, netin selaamiseen ja pelien pelaamiseen. Samsung kertoo, että sen DeX-teline on suunniteltu uudelleen tänä vuonna, jolloin puhelin voi makaa ja toimia kosketuslevynä tai jopa näppäimistönä. Eteläkorealainen yritys kohdistaa tämän enemmän teollisuuden käyttäjiin kuin kuluttajiin ja sanoo, että se on jo kiinnostunut muutamista rahoitusyhtiöistä.

Vaikka et haluaisi käyttää sitä täysimittaisena tietokoneena, S9+ toimii todella nopeasti. Tilastomielisille molemmissa puhelimissa on 10 nanometrin 64-bittinen kahdeksanytiminen prosessori, joka on kehitetty talon sisällä, ja sitä tukee 4 Gt RAM-muistia pienemmässä S9:ssä ja 6 Gt S9+:ssa.

Samsung Galaxy S9+ (vasemmalla) ja Samsung Galaxy S9 (oikealla) (Kuva: Jeff Parsons)

Itse asiassa, jos siinä on huono puoli, se johtuu siitä, että vaihtoehtoja on liikaa. Voit niellä valikot yrittäessäsi määrittää puhelimen kaikki mahdolliset osat. Kovamman teknologian ystäville se on loistava – mutta vähemmän innostuneet käyttäjät saattavat turhautua kaikkiin asetuksiin.

Ainoa muu ongelma, jonka huomasin, oli, kun käytin S9+:aa todellisten puheluiden soittamiseen. Pidemmissä puheluissa, yleensä yli 20 minuuttia, S9+ ilmeisesti katkesi ehkä 4-5 sekunniksi, jolloin en kuullut puhelun vastaanottajaa. Olen kokenut tämän ongelman ainakin neljässä eri yhteydessä kahdessa eri paikassa (koti ja toimisto), joissa molemmissa on vahva 4G-matkapuhelinvastaanotto. Se tapahtui, olipa puhelin kuorikotelossa tai jos pidin sitä yksinään.

Se oli harmi - niin kalliilla laitteilla kuin tämä, odotin puhelun laadun ja vakauden olevan kiinteitä.

Gadget-arvostelut

Kamera

(Kuva: Jeff Parsons)

Samsung keskittyy Galaxy S9+:n kameran suorituskykyyn ja on tuonut käyttöön pari uutta ominaisuutta, jotka tarkoittavat, että se ottaa parhaita kuvia, joita olen nähnyt puhelimella.

Suuremman S9+:n takana on kaksoislinssiset 12 megapikselin kamerat, kun taas S9:ssä pärjää yhdellä objektiivilla. Molemmat pystyvät käsittelemään erittäin hämärässä F1.5-aukkoasetuksella, joka käynnistyy automaattisesti, samalla tavalla kuin pupillissasi. silmä laajenee antaakseen sille enemmän valoa pimeässä ympäristössä.

merkit ja spencer-leipä

Myös videota on parannettu. Optisen kuvanvakaimen ja 4K-resoluution lisäksi sinulla on nyt mahdollisuus kuvata 'superhidastettua' 960 kuvaa sekunnissa. Tämä toimii näyttämällä keltaisen neliön keskellä näyttöä, joka aktivoi hidastuksen heti, kun jokin kulkee sen läpi. Saat vain muutaman sekunnin hidastuksen, mutta voit yhdistää leikkeitä pitempiin sarjoihin.

Samsung on siirtänyt sormenjälkitunnistimen kameran linssin alle (Kuva: Jeff Parsons)

S9:ssä on myös 8 megapikselin etukamera, jossa on automaattitarkennus ja edistynyt kasvojentunnistus sekä puhelimen lukituksen avaamiseen että Samsungin uuden 'lisätyn todellisuuden' emojin ohjaamiseen – periaatteessa 3D-sarjakuvaversio kasvoistasi.

Se poimii 18 erilaista ilmaisua. Aivan kuten Applen kasvoohjattu Animoji, voit tallentaa pieniä leikkeitä ja lähettää ne WhatsAppin tai Facebook Messengerin kautta.

Katso alta muutama esimerkki kuvista, jotka on otettu Galaxy S9+ -kameralla verrattuna samoihin kuviin, jotka on otettu iPhone 8 Plus:lla:

iPhone 8 Plus

Kirkkaasti valaistu laajakuva, joka on otettu iPhone 8 Plus -puhelimella automaattisella asetuksella (Kuva: Jeff Parsons)

Galaxy S9+

Sama kuva otettu Samsung Galaxy S9+:lla (Kuva: Jeff Parsons)

Galaxy S9+

Lähikuva, joka on otettu S9+:lla automaattisella asetuksella (Kuva: Jeff Parsons)

iPhone 8 Plus

Sama kuva otettu Applen iPhone 8 Plus:lla automaattisilla asetuksilla (Kuva: Jeff Parsons)

iPhone 8 Plus

Värikkäitä kukkia kuvassa iPhone 8 Plus:n kanssa automaattiasetuksissa (Kuva: Jeff Parsons)

Galaxy S9+

Sama kuva otettu Samsung Galaxy S9+:lla automaattisilla asetuksilla (Kuva: Jeff Parsons)

Bixby

Samsungin Bixby-assistentti (Kuva: Samsung)

Bixby on Samsungin virtuaalinen avustaja (kuten Siri, Cortana, Google Assistant, Alexa), eikä se ole erityisen parempi kuin mikään niistä.

Tästä huolimatta Samsung on antanut Bixbylle oman erillisen laitteistopainikkeen S9:n ja S9+:n kyljessä ja lisännyt pari uutta kameraa hyödyntävää ominaisuutta. Ennen kuin jatkat, sinun on määritettävä ja rekisteröitävä Bixby-tili.

Heath reskontra kuolinsyy

Bixby vision on reaaliaikainen käännöstyökalu, joka vaihtaa vieraita sanoja englanniksi kameran avulla. Hyödyllinen, jos yrität järkeistää valikkoa, mutta ilmeisesti tarvitset silti datayhteyden.

Se myös kertoo sinulle lounaan kalorit tai tunnistaa maamerkit GPS:n avulla. Ominaisuus on sisäänrakennettu suoraan kameraan, joten sinun tarvitsee vain napauttaa kamerasovelluksen painiketta aktivoidaksesi sen. Kokemukseni mukaan kesti hetken päästä kiinni, mutta vieraiden sanojen käännös silmien edessä on erittäin vaikuttavaa. Se on jännittävä katsaus siihen, mihin tämä tekniikka saattaa olla menossa.

Rahan arvo

(Kuva: Jeff Parsons)

enkelin numero 13 merkitys

Jos haluat huippuluokan tekniset tiedot, maksat huippuhinnat.

Vaikka Samsung Galaxy S9+ on suunnilleen yhtä kallis kuin se tulee, siinä on myös joitain markkinoiden parhaista komponenteista ja ominaisuuksista.

Vaihtoehtoina ovat OnePlusin ja Honorin kaltaiset erinomaiset vastineet. Ne ovat noin puolet halvempia ja tarjoavat samanlaisia ​​suuren näytön Android-toimintoja. Jos päivität usein, yhden heidän uusista puhelimistaan ​​pitäisi tehdä sinulle seuraavan vuoden tai kaksi.

Mutta jos haluat ostaa isoja ja unohtaa päivittämisen seuraavien vuosien aikana, Galaxy S9 on se puhelin, johon kannattaa mennä.

Aloitustason S9:n mukana tulee 64 Gt tallennustilaa ja se maksaa 739 puntaa ilman SIM-korttia, vaikka hintaa voidaan jakaa useilla sopimusvaihtoehdoilla. Suurempi S9+ maksaa sinulle 869 puntaa ja 128 Gt tallennustilaa.

Tuomio

Samsung Galaxy S9+ on tällä hetkellä paras ostettavissa oleva Android-puhelin, jos etsit huippuluokan lippulaivaa.

Muut merkit tarjoavat sinulle vertailukelpoisen suunnittelun ja suorituskyvyn muutamalla sadalla pudilla halvemmalla, mutta ne eivät vastaa Samsungin työn laatua täällä.

Väittäisin, että olemme liian kaukana iOS/Android-ekosysteemin tiellä, jotta kukaan voisi realistisesti loikata iPhone 7 Plus:sta tähän iPhone 8 Plusin sijaan.

Mutta tosiasia on, että tämä on varmasti sama - ellei hieman parempi - kuin Applen tarjoukset viime vuoden syyskuusta.

Samsung on keskittynyt asioihin, joista me välitämme – upeaan muotoiluun, erinomaiseen suorituskykyyn ja loistavaan kameraan. Se ei ole niin iso askel eteenpäin kuin S8 ja S8+ olivat viime vuonna, mutta siinä on silti hirveän paljon suositeltavaa.

Samsung Galaxy S9 on ennakkotilattavissa nyt Samsungilta, ja se on saatavana myös valituilta operaattoreilta ja jälleenmyyjiltä, ​​mukaan lukien Carphone varasto , EE , Kolme , O2 , Vodafone ja Sky Mobile .

Puhelin tulee myyntiin 16. maaliskuuta.

Luetuin
Älä missaa

Katso Myös: