Sarah Ferguson ostaa ylellisen 5 miljoonan punnan talon - 12 vuotta 'taloudellisen kamppailun' jälkeen

Kuninkaalliset

Horoskooppi Huomenna

Yorkin herttuatar on väitetysti ostanut 5 miljoonalla puntaa luksuskodin Mayfairista, yhdestä Lontoon hienoimmista alueista.



Sarah Ferguson 62-vuotiaan asunnon kerrotaan ostaneen läheiseltä ystävältään, Westminsterin herttualta, joka on yksi Britannian rikkaimmista miehistä.



Kodin sanotaan olevan sijoitusmahdollisuus prinsessat Beatricelle ja Eugenielle – mutta se on herättänyt kiinnostusta aiempien valitusten vuoksi hänen taloudellisista vaikeuksistaan.



Koti - aiemmin kaksi asuntoa - on muutettu takaisin taloksi ja on hänen ainoa kotinsa Lontoossa.

Mutta Fergie viettää suurimman osan ajastaan ​​Isossa-Britanniassa asuessaan entisen aviomiehensä kanssa Prinssi Andrew Royal Lodgessa Windsorissa.

Fergie kuvaili aiemmin tunnetusti olevansa 'jatkuvasti taloudellisen konkurssin partaalla' Yhdysvalloissa vuonna 2010 annetussa TV-haastattelussa ja myönsi myös, että hänellä oli 'vähän käsitys' rahasta.



on coop avoinna uudenvuodenpäivänä

Rakkaus th e kuninkaalliset? Tilaa NEWSAM:n päivittäinen uutiskirje saadaksesi viimeisimmät uutiset Queenista, Charlesista, Katesta, Willsistä, Meghanista, Harrystä ja muusta The Firmistä. Klikkaa tästä rekisteröityäksesi

 He saattoivat erota suuren profiilin saaneessa avioerossa vuonna 1996
Pari erosi korkean profiilin saaneessa avioerossa vuonna 1996 ( Kuva: Getty Images)

Fergie on edelleen hyvin lähellä Andrew'ta, ja erostaan ​​huolimatta hän asuu edelleen Andrew'n kanssa hänen kotonaan Windsorin kartanolla.



Sarah kertoi kerran Daily Mailille: 'Olemme maailman onnellisin eronnut pariskunta. Olemme eronneet toisistamme, emme toisistamme.'

Hän kielsi aiemmin asuneensa kokopäiväisesti ex-miehensä kanssa Royal Lodgessa Windsorissa ja kertoi Times Radiolle, että hän on usein poissa maasta.

Hän sanoi: 'Vietän niin paljon aikaa ulkomailla hyväntekeväisyystyössäni, että kun tulen takaisin, olen erittäin onnekas, että voin jäädä tänne. Se olisi erittäin väärin.

'Jos sanoin, että se oli minun kotini. Se on paikka, jossa olemme yhdessä tyttöjen kanssa. Se on heidän kotinsa. Ja nyt lapsenlapseni tulevat tänne ja olen aina uskonut kommunikointiin, kompromisseihin ja myötätuntoon.

'Olen aina uskonut siihen. Minulla on suuri usko.'

Fergien edustajat vahvistivat oston Sunille, mutta eivät vahvistaneet, kuinka paljon kiinteistö maksoi.

Lähteet kertoivat Sunille, että uusi Mayfairin kiinteistö on 'pitkäaikainen sijoitus tyttäreille prinsessa Beatricelle ja Eugenielle', ja kuvasivat sitä 'maalaukselliseksi' ja 'yhdelle Lontoon älykkäimmistä alueista'.

He kertoivat lehdelle: 'Se oli aiemmin ollut pari asuntoa, mutta se on muutettu yhdeksi kiinteistöksi.

– Jos tytöt aikovat periä sen jossain vaiheessa, he ovat erittäin onnekkaita.

Se on lyhyen kävelymatkan päässä kaupungin parhaista baareista ja ravintoloista, kauniista puistoista ja muista kuumista paikoista. Mutta Jumala tietää, mistä rahat ovat tulleet – kaikki luulivat olevansa täysin laihoja.

Katso Myös: