Seksirobotti BROTHEL voisi avautua Isossa-Britanniassa, jotta pelaajat voivat tutkia 'villisimpiä fantasioitaan'

Tekniikka

Horoskooppi Huomenna

Kanava 4:n aavemaisessa kyborgidraamassa Humans kuvatun kaltainen seksirobottibordelli voisi pian avautua Britanniassa, on paljastunut.



Espanjalainen 'seksinukketoimisto' LumiDolls, joka jo ylläpitää robottibordellia Barcelonassa, on vahvistanut etsivänsä sijoittajaa Iso-Britanniasta.



'Olemme parhaillaan laajentamassa ja etsimässä lisää franchising-sopimuksia muista maista', yhtiön tiedottaja kertoi. Daily Star .



'Jos joku on kiinnostunut brändistä, voit ottaa meihin yhteyttä.'

(Kuva: Lumidolls)

LumiDolls avasi sen ensimmäinen seksirobotin bordelli helmikuussa , asunnon sisällä Barcelonan goottilaisessa kaupunginosassa.



Vain 100 puntaa tunnissa asiakkaat voivat valita yhden neljästä joustavasta silikonikuvista ja pyytää, että se puetaan haluamaansa asuun.

Termoplastisesta elastomeerista valmistetuissa realistisissa nukeissa on kolme aukkoa ja ne voidaan siirtää erilaisiin seksuaaliset asennot .



Vaikka nukeilla on yhteisiä toimintoja, niillä on omat nimensä ja ainutlaatuiset ominaisuutensa. Yhdellä nukella, nimeltään Lily, kuvataan olevan 'enkelikasvot', kun taas Katilla on 'läpäisevä katse'.

(Kuva: Lumidolls)

Lumidolls väittää verkkosivuillaan, että nämä neljä nukkea ovat 'täydellisiä alistuvia' ja antavat asiakkaille mahdollisuuden toteuttaa fantasioitaan 'rajoituksetta'.

menestynein jalkapalloseura

'Nämä ovat täysin realistisia nukkeja, jotka liikkuvat nivelillään ihon kosketukseen, minkä ansiosta voit toteuttaa kaikki fantasiosi', verkkosivuilla kerrotaan.

Yritys takaa 'korkeat hygieniastandardit' ja lupaa, että jokainen nukke puhdistetaan perusteellisesti ennen ja jälkeen jokaisen käytön.

LumiDollsin mukaan elävien seksirobottien kysyntä kasvaa, koska ne ovat laillisia ja miehet voivat 'toteuttaa mitä tahansa seksuaalista fantasiaan, jota he eivät uskalla tehdä naisen kanssa'.

(Kuva: Lumidolls)

NUI Galwayn lain professori John Danaher on myös sanonut, että seksirobotit voivat olla a hyvä korvike ihmisprostituoiduille , mikä saattaa auttaa lopettamaan seksuaalisen orjuuden ja ihmiskaupan.

Kaikki eivät kuitenkaan ota seksirobotin uutta aikakautta tervetulleeksi.

The Kampanja seksirobotteja vastaan on varoittanut, että koneet rohkaisevat miehiä ajattelemaan naisia ​​'esineinä, joita käytetään seksuaaliseen tyydytykseen ja huonoon kohteluun'.

morecambe ja viisas show

LumiDolls joutui myös siirtämään Barcelonan bordellinsa salaiseen paikkaan, kun sosiaalisessa mediassa raivonnut raivo johti vuokranantajan irtisanomaan vuokrasopimuksensa.

Kanava 4:n tuoreessa Humans-sarjassa syntikka Niska on määrätty työskentelemään prostituoituna

Uusi osoite luovutetaan vain maksaville asiakkaille, yhtiö sanoi.

Samaan aikaan seksibottien valmistaja Abyss Creations ilmoitti viime viikolla, että se työskentelee uuden tekoälyohjelmiston parissa, joka antaa sen 'rakkausnukkeille' persoonallisuuksia .

Abyssin mukaan Harmony AI -sovellus käyttää koneoppimista muistaakseen keskeiset tosiasiat käyttäjästä ja luodakseen 'vahvan simulaation suhteelle tai ystävyydelle'.

Käyttäjät voivat räätälöidä RealDoll-persoonallisuutensa sovelluksella valitsemalla 18 persoonallisuuden piirteestä, kuinka onnellinen, ujo, sensuelli, hauska, mustasukkainen, mielialainen tai puhelias se on.

Luetuin
Älä missaa

Katso Myös: