'Lähetä minulle likaisin asia mitä voit ajatella': Tekstit paljastavat kuinka nainen harrastaa seksiä koiran kanssa, joka sitten piiloutuu sängyn alle

Muut

Horoskooppi Huomenna

Jenna Louise Driscoll

Jenna Louise Driscollia syytetään huumekaupasta ja kolmesta eläinperäisyydestä, Brisbane Watchhouse(Kuva: Rex)



Tuomioistuin kuuli australialaista tarjoilijaa harrastamaan seksiä lemmikkikoiransa kanssa ja sitten nukkumaan hänen kanssaan.



Pariskunnan väliset tekstiviestit paljastivat Jenna Louise Driscollin (27), että hän kuvailee tekevänsä likaisimman asian, mitä hän voisi ajatella.



Tämä johti hänet 'harjoittamaan seksuaalista toimintaa koiransa kanssa'.

Hän lähetti Tristanille videon teosta ennen kuin kertoi hänelle, että koira oli nyt piilossa sängyn alla, eikä hän voinut houkutella häntä ulos.

`` Hän ei tee sitä, en voi saada häntä tekemään sitä, mikä minulla on vialla '', hän sanoi tuomioistuimelle esitettyjen sovittujen tosiasioiden mukaan. Mailonline .



Jenna Louise Driscoll Brisbanen vartiotalon ulkopuolella Brisbanessa

Poliisi löysi kolme videota Jenna Louise Driscollista, jotka harrastivat seksiä koiransa kanssa puhelimessaan (Kuva: Rex)

Kun hän kuvasi sen, hän neuvoi häntä asettamaan kameran niin, että hän ei pidä kameraa kädessään.



Pitt Bull-terrieri

Videoiden kerrotaan olevan kuvattu kumppaninsa herättämiseksi (Kuva: Getty)

Tristan sanoi hänelle: 'En koskaan lakkaa haluamasta sinun tekevän tämän tyyppisiä juttuja', ja kutsui häntä 'saastaiseksi'.

Driscoll myönsi syyllisyytensä eläinsyytöksiin 18. marraskuuta, mutta vapautui koeajalla maanantaina.

'Käyttäytymisesi eläinsotarikoksissa oli vastenmielistä', tuomari Terry Martin sanoi.

Hän lisäsi: 'Olit selvästi halukas osallistuja koiran kanssa tapahtuvaan kanssakäymiseen', Mail Online raportoi.

Tuomari sanoi, että Driscollilla oli toimintahäiriöinen lapsuus ja hän joutui fyysiseen ja emotionaaliseen väkivaltaan kasvaessaan.

Tuomari Martin kertoi tuomioistuimelle, että hän 'voi olla tai ei' olla katumuksellinen, mutta vankilatuomio saattaa altistaa hänet 'korruptoivalle vaikutukselle'.

Oikeudessa luetun psykologin raportissa Driscoll sanoi: 'Tämä on pilannut elämäni. Olen erittäin pahoillani siitä, mitä olen tehnyt. ''

Driscoll tuomittiin koeajalle rikoksista, kuten seksistä koiran kanssa kolme kertaa vuonna 2014, naisen puukottamisesta haarukalla ja lapsen puremasta.

Katso Myös: