Sheffield United -tähti Oli McBurnie kiistää syyllisyytensä Nottingham Forest -faniin.

Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Sheffield Unitedin hyökkääjä Oli McBurnie on kiistänyt syyllisyytensä yhteen pahoinpitelyyn Nottingham Magistrates Courtissa.



Jalkapalloilijan väitetään hyökänneen Nottingham Forest -faniin George Brinkleyyn kentän hyökkäyksen jälkeen heidän mestaruuden pudotuspelien välierän jälkeen City Groundilla 17. toukokuuta. Skotlannin maajoukkuepelaaja, joka istui kentällä pukeutuneena valkoiseen. paita ja musta solmio, joutuu oikeuden eteen 7. joulukuuta. Hänet annettiin ehdoton takuita.



Syyttäjän Daniel Wilshaw sanoi, että syyte on muutettu tavallisesta pahoinpitelystä pahoinpitelyksi pahoinpitelyllä kuvastaakseen kruunun tapausta, jossa voimaa käytettiin. Yksi todistajista on 13-vuotias poika, jota ei voida tunnistaa.



 Oli McBurnie pelissä Sheffield Unitedissa
Oli McBurnie pelissä Sheffield Unitedissa ( Kuva: REUTERS)

McBurnien tallikaveria Rhian Brewsteria syytettiin myös yhteisestä pahoinpitelystä Brinkleyä, 26, vastaan, mutta se hylättiin viime viikolla Nottinghamshiren poliisin tutkinnan jälkeen. Videomateriaalia väitetystä tapauksesta jaettiin sosiaalisessa mediassa pelin jälkeen.

Kotijoukkue voitti ottelun rangaistuslaukauksilla 3-2, mikä johti riemuitsevien Forest-fanien hyökkäykseen - jonka aikana Bladesin kipparia Billy Sharpia pahoinpideltiin erillisessä välikohtauksessa.

30-vuotias Nottingham Forestin kannattaja tuomittiin 24 viikoksi vankeuteen ja joutui maksamaan 500 punnan korvausta, kun hän myönsi syyllisyytensä pahoinpitelyyn, joka aiheutti todellista ruumiinvammaa Sharpille.



Robert Biggs Ilkestonista ryhtyi poliisiksi varhain aamulla pelin jälkeen nähtyään laajalti verkossa jaetun videomateriaalin, jossa hän löi hyökkääjää päähän, mikä vaati neljä ommelta. Sähköinsinöörille annettiin myös 10 vuoden jalkapallokielto.

Viime viikolla ilmoitettiin viranomaisten suunnitelmista tukahduttaa fanihäiriöt ja kieltää välittömät pelikiellot faneille, jotka käyttävät pyrotekniikkaa tai astuvat pelikentälle.



Metsän hyökkäys oli yksi useista korkean profiilin tapahtumista koko pelissä, joka sai laajan tuomion viime kauden loppupuolella.

Katso Myös: