'Hän on hullu': Tina Malonen tytär Danielle sanoo olevansa 'uskomattoman itsekäs' saada toinen vauva 54 -vuotiaana

Julkkis Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Hän paljasti aikovansa tulla äidiksi uudelleen 54 -vuotiaana aiemmin tässä kuussa.



Ja vaikka hänen päätöksensä saada lapsi sijaissynnyttäjän avulla on jakanut yleisen mielipiteen, Tina Malonen suunnitelma saada toinen viisikymppinen lapsi näyttää myös aiheuttaneen aaltoja hänen perheessään.



Tinan vanhin tytär Danielle, 34, yritti saada 'päänsä päätökseen', kertoi Tinan vanhin tytär Danielle, 34 Lähempi lehti että oli 'hullu' idea Häpeämättömälle tähdelle aloittaa toisen lapsen kasvattaminen hänen ikäisenä.



Hänen päätöksensä saada lapsi sijaissynnyttäjän avulla on jakanut julkisen mielipiteen, ja Tina Malone on löytänyt kriitikkoja myös omasta perheestään (Kuva: Roland Leon/Sunday NEWSAM)

lento-onnettomuuden ruumiit kääntyivät nurinpäin

Puhuessaan reaktiostaan ​​uutiseen, jonka mukaan näyttelijä ja hänen aviomiehensä Paul Chase - jotka ovat saman ikäisiä kuin Tinan tytär - suunnittelivat toisen lapsen saamista, Danielle selitti, että hänen oli erittäin vaikea käsitellä.

'Kun äiti kertoi minulle suunnitelmistaan ​​saada toinen vauva korvikkeella, ajattelin, että se oli naurettavinta koskaan', Hollyoaks Laterin entinen tähti selitti. 'Minun piti kysyä häneltä, onko hän tullut täysin hulluksi.'



Tarkasteltaessa äitinsä ensimmäistä raskautta Danielle sanoi, että hänen äitinsä oli ollut 'onnekas' saamaan viisikymppisen lapsen, ja siitä oli syytä olla kiitollinen - ei taas 'sekaisin'.

Tina Malone paljastaa, että hänestä tulee jälleen äiti 54 -vuotiaana - ja hän valitsee sukupuolen



kuinka vedenpitävä s7 on

Tinan vanhin tytär Danielle, 34, yritti saada päätöksensä päätökseen, ja kertoi Closer -lehdelle, että oli 'hullu' idea Häpeämättömälle tähdelle aloittaa toisen lapsen kasvattaminen hänen ikäisenä (Kuva: Trinity North West)

Näyttelijä, joka on seurannut äitinsä uran jalanjälkiä, paljasti, ettei hän ollut löytänyt helposti siteitä nuorempaan sisartaan, Flamea, joka syntyi kolme vuotta sitten.

Hän kuvailee pelkoaan siitä, että hänen on kerrottava tyttärelleen Dorothylle epätavallisesta perhedynamiikasta, ja hän sanoi: 'Kun äiti viittaa Flameen Dorothyn tädiksi, se saa ihoni ryömimään, koska heidän välillään on vain kaksi vuotta. Ja voidakseen kutsua jotakuta sisarukseksesi, on oltava jokin yhteinen maa. ''

Puhuessaan reaktiostaan ​​uutiseen, jonka mukaan näyttelijä ja hänen miehensä Paul Chase aikovat hankkia toisen lapsen, Danielle selitti, että hänen oli erittäin vaikea käsitellä (Kuva: ITV)

'Minun piti kysyä häneltä, onko hän tullut täysin hulluksi', Danielle sanoi (Kuva: ITV)

Danielle selitti, kuinka hän kasvoi vain äitinsä kanssa huolehtimaan hänestä sängyssä, ja Danielle sanoi, että ero hänen ja nuoremman sisarensa välillä oli karu.

Huolimatta siitä, että hän ei ollut samaa mieltä Tinan päätöksen kanssa laajentaa perhettä entisestään, äiti lisäsi, että hän rakastaa aina äitiään-vaikka he eivät näkisi tätä silmää silmästä toiseen.

'Toivon vain, että äitini olisi enemmän kiinnostunut tyttärentyttärestään kuin toisen lapsen saaminen', Danielle sanoi. 'Erimielisyyksistäni huolimatta rakastan aina äitiä ja minä tulen olemaan hänen tukenaan, mutta en saa päätäni hänen päätöksestään - osa minusta ajattelee, että hän on uskomattoman itsekäs.'

Parilla on jo tytär Flame, kolme, jonka Tina synnytti vuonna 2013 (Kuva: Sunday NEWSAM)

NEWSAM Online on ottanut yhteyttä Tinan edustajaan kommentoidakseen.

Tina ja Paul, jotka menivät naimisiin vuonna 2010, paljastivat suunnitelmansa saada toinen lapsi alussa muutama viikko sitten.

Uhkeava Tina, joka kohtasi vastaiskua, kun tuli raskaaksi Flamen kanssa 50 -vuotiaana, kertoi Sunday People -lehdelle: Jotkut sanovat, että olen itsekäs ja vastuuton siitä, että saan toisen lapsen 54 -vuotiaana.

lasten halloween-kasvomaalausta

He moralisoivat ja hyväksikäyttävät minua - etenkin vauvamme sukupuolen valitsemiseksi - ja jokaisella on oikeus mielipiteeseensä. Mutta en anna kahta ***** heidän mielipiteistään.

Katso Myös: