Laulaja Anastacia kärsii eeppisestä vaatekaapin toimintahäiriöstä, kun hän esiintyy Strictly -tilassa toisen kerran erittäin niukassa mekossa

Julkkis Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Laulaja Anastacia kärsi kiusallisesta vaatekaapin toimintahäiriöstä ja päätyi paljastamaan hieman enemmän kuin hän oli tarjonnut Strictly Come Dancingin energisen rutiinin aikana.



I & Outta Love -listan kärjessä oleva esiintyjä esiintyy parhaillaan italialaisessa Strictly and Dancing With The Stars -kappaleessa vain kaksi vuotta sen jälkeen, kun hän kilpaili BBC-numerossa.



Mutta kun Anastacia potkaisi ja shimmeri ympäriinsä lattialle suuren energian salsaansa varten, hän joutui tahattoman alushousun uhriksi taistellessaan saadakseen huippupisteitä.



49-vuotiaan Anastacian heikko läppäpuku, joka laidisti jo reisien yläosaa, nousi vieläkin korkeammalle vilkaistakseen alastonvärisiä housujaan, kun pro-kumppani Maykel Fonts ajoi hänet ilmaan.

Anastacia kilpailee näyttelyn italialaisessa versiossa (Kuva: WENN.com)

Laulaja väläytti housujaan, kun hän nosti jalkansa yhden riskialtisen tanssiliikkeen aikana (Kuva: WENN.com)



Anastacia näytti nauttivan huippunopean salsaansa (Kuva: WENN.com)

Laulaja oli valmistautunut koko viikon rohkeaseen rutiiniin (Kuva: WENN.com)



Aiemmin viikolla hän oli vihjannut, että tanssi olisi vaikeaa, kun hän jakoi kuvan harjoituksistaan ​​Instagramiin kirjoittamalla: 'Pyhä s ** t tämä tanssi on nopea.'

Anasticia esiintyi Brendan Colen rinnalla tiukasti vuonna 2016 ja hänestä tuli kuudes kilpailija, joka äänestettiin samana vuonna.

Myöhemmin hän myönsi, että kokemus oli katkera, & apos; sanoen tietävänsä, että hänen matkansa oli päättymässä, mutta hän ei halunnut sitä.

Anastacia edellisen tanssikumppaninsa Brendan Colen kanssa (Kuva: PA)

Anastacia ja Brendan Cole sen jälkeen, kun laulajasta tuli BBC1: n Strictly Come Dancingin uusin julkkis

Anastacia ja Brendan Cole olivat kuudes pari, joka aloitti näyttelyn vuonna 2016 (Kuva: BBC)

Laulaja herätti kiistoja ensimmäisen äänestysviikon aikana, kun hän löysi itsensä kakkoseksi, mutta ei osallistunut tanssiin, koska hän oli repeytynyt.

Anastacia - joka joutui aiemmin kaksinkertaiseen mastektomiaan intensiivisen rintasyövän taistelun jälkeen - selitti, että hänen täytyi jättää tanssi pois loukkaantumisen vuoksi.

Puhuessaan Loose Women -tapahtumasta hän sanoi: Se oli yksi tai toinen lihas, jos repisin lattaani, minun olisi pitänyt mennä toiseen leikkaukseen, ja olen jo käynyt läpi yhdeksän ollakseni täällä ja näyttääkseni naiselta. '

Katso Myös: