Sky lanseeraa erittäin nopean laajakaistan, joka on 12 kertaa nopeampi kuin tavallinen palvelu

Tekniikka

Horoskooppi Huomenna

Useimmat meistä lataavat säännöllisesti sisältöä elokuviin ja peleihin älypuhelimet tai tabletteja.



Useimpien mediatiedostojen lataaminen tavallisella tavalla kestää muutaman minuutin laajakaista , tätä aikaa voitaisiin lyhentää huomattavasti Taivas Uusi Ultrafast-palvelu.



blake fielder-civil

Uusi laajakaista tarjoaa jopa 12 kertaa nopeamman nopeuden kuin Skyn ​​tavallinen laajakaista, ja keskimääräiset latausnopeudet ovat 145 Mbps ja 285 Mbps tuotteesta riippuen.



Tämä tarkoittaa, että HD-elokuva voidaan ladata tabletille muutamassa minuutissa, kun taas 4K-TV-ohjelma suoratoistaa älypuhelimeen samaan aikaan.

Sky Broadband Ultranopea (Kuva: taivas)

Kathryn Imrie, Skyn ​​laajakaistajohtaja, sanoi: Nopea ja luotettava laajakaista on nykyään olennainen osa perheen kotitaloutta, ja sen merkitys tulee vain kasvamaan tulevaisuudessa.



Haluamme, että asiakkaamme voivat tehdä entistä enemmän verkossa, useammilla laitteilla näkemättä yhteyden viivettä tai katkeamista.

eamonn ja ruth tänä aamuna

Sky Broadband Ultrafast -asiakkaana voit katsella HD-elokuvaa saumattomasti samalla, kun kumppanisi surffaa netissä ja lapsesi pelaavat makuuhuoneessaan.



Voit hankkia Skyn ​​Ultrafast-laajakaistan tästä päivästä alkaen, Sky-sivustolla.

Videota ladataanVideo ei saatavillaKlikkaa pelataksesi Napauta Pelataksesi Video toistetaan automaattisesti pian8PeruuttaaPelaa nyt
Laajakaista

Asiakkaat voivat valita kahdesta paketista päästäkseen Ultranopeaan laajakaistaan.

Sky Broadband Ultrafast 1 tarjoaa keskimääräisen 145 Mbps:n latausnopeuden, ja sen hinta on 39 puntaa kuukaudessa 18 kuukauden ajan.

Vaihtoehtoisesti asiakkaat voivat valita Sky Broadband Ultrafast 2:n, jonka keskimääräinen latausnopeus on 285 Mbps ja jonka hinta on 49 puntaa kuukaudessa.

David Tomlinsonin ensimmäinen vaimo

Uudet palvelut otetaan käyttöön Isossa-Britanniassa vuosien 2019 ja 2020 aikana. Jos olet kiinnostunut, voit rekisteröityä tässä .

Katso Myös: