Sky Mobilen avulla voit nyt päivittää puhelimesi milloin tahansa

Sky Mobile

Horoskooppi Huomenna

Juuri oikeaan aikaan uuteen iPhoneen ...(Kuva: AFP)



Tämä artikkeli sisältää kumppanilinkkejä, saatamme saada palkkion kaikista tuotteistamme. Lisätietoja



caitlyn jenner ennen sukupuolen vaihtoa

Kun uuden Apple iPhonen huhutaan saapuvan vain muutaman tunnin kuluttua, monet meistä jäävät laskemaan päivät, kunnes nykyinen sopimuksemme päättyy, jotta voimme todella saada sen käsiini.



Joten se on täydellinen ajoitus Sky Mobile ilmoittaa, että kaikki luurin asiakkaat voivat nyt vaihtaa puhelimensa uuteen malliin milloin tahansa uusilla Swap -suunnitelmilla.

Samanlainen kuin tavanomainen kaksitoista kuukauden sopimus, Sky's Swap12 -suunnitelmat voit päivittää puhelimesi milloin tahansa, jos uusi malli kiinnittää katseesi.

Ellet ole sopimuksen viimeisten 12 kuukauden aikana, jos päätät vaihtaa toiseen puhelimeen, Sky ostaa puhelimesi takaisin sen vaihto-arvon perusteella, mikä on vastoin seuraavan sopimuksen saldoa.



toju teräspallot

Sky Mobile on ainoa verkko, joka vastaa automaattisesti sopimuksesi saldoa viimeisten 12 kuukauden aikana (Kuva: Sky Mobile)

Kun sopimus on kestänyt 12 kuukautta, voit päivittää toiseen luuriin ilmaiseksi, sillä riippumatta siitä, mitä sinulla on jäljellä maksaa puhelimestasi, Sky antaa sinun päivittää uuteen luuriin, joka on sama hinta.



Jos esimerkiksi maksat 20 puntaa kuukaudessa, joten sinulla on jäljellä 180 puntaa, Sky vastaa sopimuksesi saldoa, joten voit valita uuden luurin hintaan 180 puntaa tai enemmän ja maksaa erotuksen.

Koko 24 kuukauden ajanjakson jälkeen Sky asettaa oletusarvoisesti sopimuksen vain SIM-kortille, joten et maksa enemmän kuin tarvitset luuristasi.

Lue lisää

Matkapuhelintarjoukset 2020
Parhaat matkapuhelintarjoukset Parhaat vain SIM-tarjoukset Parhaat älypuhelimet vuodelle 2020 Parhaat Android -puhelimet

Kun olet lopettanut luurin maksamisen, sinut siirretään vain SIM -kortille (Kuva: Getty)

William shakespeare 2 puntaa

Sky Mobilella on myös mielenkiintoinen datakäytäntö, joka siirtää kuukauden lopussa käyttämättömät tiedot automaattisesti Sky Piggybankiisi, jossa niitä säilytetään jopa kolme vuotta, jotta voit sukeltaa niihin aina kun tarvitset.

Jos sinun ei tarvitse käyttää sitä lainkaan, voit myös vaihtaa tiedot rahaksi uusista Sky Mobilen puhelimista, tableteista ja lisävarusteista.

Katso Myös: