Subway lanseeraa suuren menuvalikoiman, johon kuuluu vegaanisia ja gluteenittomia vaihtoehtoja

Metro

Horoskooppi Huomenna

Metro

Paljon uusia vaihtoehtoja on tulossa



Subway on juuri julkaissut valikoiman uusia tuotteita ja ainesosia, jotka on suunniteltu vegaaneille ja gluteenittomille ihmisille.



Kopioimalla sen 'tuhatvuotiseen ruokalistaansa', se sisältää hienonnettuja SunBlush -tomaatteja, pinaattia ja kuutioitua punajuurta - jotka kaikki voidaan nyt nauttia gluteenittomassa leivässä.



Mutta ei-vegaaneja ei unohdeta, ja uusista muutoksista ilmoitetaan muun muassa vaahteralla kovetettua pekonia, munia ja juustoa.

Subway UK & Ireland -johtaja Colin Hughes sanoi: On tärkeää, että vaihtoehtoisiin ruokavalioihin siirtyvien ihmisten määrä kasvaa, jotta voimme tarjota jokaiselle jotakin.

'' Olemme iloisia voidessamme julkaista Vegan Signature Loaded Wrapin ja uuden gluteenittoman leivän sekä joukon herkullisia uusia ja parannettuja ainesosia tarjotaksemme vieraillemme entistä enemmän valinnanvaraa - jotta he voivat todella tehdä ateriansa mitä haluavat.



jonny lee miller angelina jolie

Kaikkien ylimääräisten kasvipohjaisten vaihtoehtojen lisäksi ne ovat tuoneet myös uusia mausteisia vaihtoehtoja kaikille, mukaan lukien Sriracha Hot Sauce ja mausteinen chili ja paprika täytetty leipä.

Siellä on myös uusi maustettu 'Vegan Patty ja Vegan Garlic Aioli tomaatti -basilikakääreessä'.



Lihansyöjille ja ei-vegaaneille Subway sanoi, että se tuo valikkoon uuden Maple Cured Streaky Baconin ja täydellisesti haudutetut munat.

Itlaian BMT tuli entistä maukkaammaksi

Munat valmistetaan Subwayn kutsumalla tavalla: 'Subwaylle ainutlaatuinen uusi hieno tekniikka, joka takaa, että vapaalla kanalla olevat munat takaavat täydellisen pehmeän keltuaisen joka kerta.'

Ja he ovat todennäköisesti parhaiten kokeneita uudessa Tuna Niçoise -salaatissa, joka sisältää myös tonnikalaa, mustia oliiveja ja irtolehtisalaattia.

Ja tämä on vasta alkua - 21 uutta valikkovaihtoehtoa, mukaan lukien HP -kastike, hunaja ja täysjyväsinappi, vegaaninen valkosipuli Aioli ja oliiviöljyn Vinaigrette pelkästään kastikkeissa.

Voit tarkistaa kaikki lisävaihtoehtoja Subwaysta täältä .

Katso Myös: