Susanna Reid ystävystyy uuden poikaystävänsä Steve Parishin kanssa romanttisella treffi -illalla

Julkkis Uutiset

Susanna ja Steve näyttivät aika rakastetuilta SohossaHe tulivat julkisuuteen parina vain muutama päivä sitten, kun he olivat seurustelleet salaa useita kuukausia.


Näyttää kuitenkin siltä, ​​että Susanna Reidin ja Steve Parishin uusi romantiikka sujuu hyvin, koska he nauttivat kodikkaasta treffista Lontoon keskustassa tiistaina.Good Morning Britain -isäntä, 47, ja Crystal Palace FC: n puheenjohtaja, 53, huomattiin syömässä dim sum -teatterissa Yauatcha Sohossa.


mitä 477 tarkoittaa

Pari näytti onnelliselta ja mukavalta toistensa seurassa ja pitivät käsiään kävellessään West Endin ympäri.

Heidän treffinsa tulee muutama päivä sen jälkeen, kun he esiintyivät ensimmäisen kerran julkisena parina Crystal Palace vastaan ​​Chelsea -pelissä Stamford Bridge -stadionilla sunnuntaina.Kuumaa uutta romantiikkaa: Susanna Reid ja Steve Parish ruokailevat Sohossa tiistai -iltana (Kuva: NASH / BACKGRID)

Puheenjohtajana Steve osallistuu useimpiin Valioliigan joukkueen peleihin, kun taas Susanna on elinikäinen Crystal Palace -fani, joka on kasvanut Croydonissa, lähellä klubin Selhurst Parkin tukikohtaa.


Susanna ja Steve ovat tunteneet toisensa useiden vuosien ajan, koska he ovat yhteydessä Crystal Palace FC: hen - TV -juontaja on ollut Crystal Palace Football Clubin hyväntekeväisyysjärjestön Palace For Life Foundationin kunnia -suojelija helmikuusta 2018 lähtien.

Pari on seurustellut hiljaa noin kaksi kuukautta (Kuva: NASH / BACKGRID)

Illallinen kahdelle: Pari meni dim sum -ravintolaan (Kuva: NASH / BACKGRID)

Lue lisää

peter andre ja katie hinta
Lisää Huomenta Britannia
Ranting Piers & katkaisi & apos; Peter Andre raivoissaan & apos; Piersissä Monobrow -malli järkyttää GMB -faneja Piers Morgan jättää GMB: n

He kuitenkin katsoivat toisiaan vasta kesällä - mikä tarkoittaa Susannan ensimmäistä suhdetta sen jälkeen, kun hän erosi pitkäaikaisesta kumppanistaan ​​Dominic Cottonista vuonna 2014.

Susanna ja Dominic olivat yhdessä 16 vuotta ja heillä on kolme poikaa yhdessä; Sam, 16, Finn, 14, ja Jack, 13.

He eivät kuuluisasti koskaan menneet naimisiin, koska hän ei ollut niin innokas, kun hänen vanhempansa erosivat, kun hän oli yhdeksän.

Tämä on Susannan ensimmäinen suhde neljään vuoteen (Kuva: NASH / BACKGRID)

Samaan aikaan miljonääri Stevella on kaksi aikuista tytärtä edellisestä avioliitosta.

Ystäväni kertoi The Sunille viime viikolla: ”He ovat tunteneet toisensa useita vuosia palatsin yhteyksien kautta. Kesällä he alkoivat hengailla enemmän ja rakastuivat toisiinsa.

laiturit morgan jeremy clarkson booli

- Heillä on todellinen kemia, paha huumorintaju ja molemmat ovat todellisia perheenjäseniä. Lisäksi he tietysti rakastavat kotkia. ''

Pari sitoutui rakkauteensa Eaglesiin ja heidän Etelä -Lontoon kasvatukseensa (Kuva: NASH / BACKGRID)

722 enkelinumeron merkitys

Pari tuli julkisuuteen vasta sunnuntaina (Kuva: NASH / BACKGRID)

Viikko ennen julkisuutta Susanna sanoi olevansa vihdoin valmis aloittamaan seurustelun nyt, kun hänen poikansa olivat vanhempia.

Hän kertoi Mail On Sunday's You -lehdelle: 'Olen ehdottomasti avoin treffeille. Tämä on oikea aika elämässäni tutkia sitä nyt. Olen käyttänyt paljon aikaa jaon jälkeen keskittynyt lapsiin ja työhön. Se on ollut aivan oikein viimeiset pari vuotta.

'(Lapseni) rohkaisi minua miettimään elämäni tuon puolen kehittämistä hieman enemmän. Haluat, että lapsesi ovat tyytyväisiä tekemisiisi.

Susanna Reid

Susanna ja entinen kumppani Dominic Cotton (Kuva: Twitter)