Coronation Street varoittaa 'ajatuksista' vanhojen Hayley Cropper -kohtausten vuoksi

Tv Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Vanhoissa Coronation Streetin jaksoissa, joissa esiintyy Hayley Cropper, on nyt varoitus '' ajan mielipiteistä '', että 'katsojat voivat nyt löytää loukkaavia'.



Transseksuaali Hayley, jota näyttelee Julie Hesmondhalgh, esiintyi saippualla 16 vuoden ajan, mutta nyt ITV -pomot ovat varoittaneet katsojia ITV3: n toistuvista jaksoista, että tuolloin käytetty kieli saattaa järkyttää faneja tänään.



Jaksot, joissa on Hayley, tarjoavat nyt esitystä edeltävän viestin, jossa sanotaan: '' Tämän päivän klassikko Corrie sisältää transsukupuolisia kommentteja ja mielipiteitä, jotka katsojat voivat nyt loukata. ''



Äskettäisen muutoksen huomasi Annie Wallace, joka näytteli ensimmäisenä transsukupuolisena hahmona brittiläisellä saippualla.

brian may ja anita dobson
Julie Hesmondhalgh näytteli Hayley Cropperia

Julie Hesmondhalgh näytteli Hayley Cropperia (Kuva: ITV)

Hän kirjoitti Twitterissä: `` Kiitos, @ITV, että edelsit joitakin tämänhetkisiä #ClassicCorrie -jaksoja, joissa on mukana Roy ja Hayley. #ajat muuttuu.'



Hayley Cropper kuoli traagisesti sarjassa vuonna 2014 sydäntäsärkevän taistelun haimasyöpää vastaan.

victoria wood hautajaiset kuvat

Hän esiintyi ensimmäisen kerran vuonna 1998 ja teki historiaa näytöllä olevan miehensä Roy Cropperin kanssa.



Roy Cropper vaimonsa Hayleyn kanssa Corriellä

Roy Cropper vaimonsa Hayleyn kanssa Corriellä (Kuva: Granada Tv)

Hänen tarinansa koskivat taisteluja, joita transsukupuoliset kohtaavat naimisiinmenon ja lasten adoptoinnin kanssa.

Se tapahtuu sen jälkeen, kun Britbox on antanut esityksenä varoituksen vuoden 1968 jaksosta, jossa Stan ja Hilda Ogden menevät illalliselle kiinalaiseen ravintolaan, ja ruokaa kuvataan 'vieraaksi'.

Jakson kuvaus kuuluu: 'Stan ja Hilda's Big Night Out. Stan vie Hildan kiinalaiseen ravintolaan, mutta hän ei saa odotettua ateriaa. Menneiden aikojen kielellä, jota jotkut katsojat voivat pitää loukkaavana. ''

He sitoivat solmun saippuaan

He sitoivat solmun saippuaan (Kuva: Granada TV)

Corrien viime jaksoissa näyttelijä Tracie Bennett jätti hyvästit mukulakiville.

Perjantaina katsojat näkivät pahan Sharonin yrittävän huijata Street -legendaa Ritaa luovuttamaan 10 000 puntaa epäillyissä olosuhteissa huumepomo Harvey Gaskellin syyllisen tuomion jälkeen.

sam smith ennen painonpudotusta
Tracie Bennett jätti mukulakivet perjantaina

Tracie Bennett jätti mukulakivet perjantaina (Kuva: @OfficialTracieB /Twitter)

ITV: n lähettämien kohtausten jälkeen Tracie, joka piti ensimmäisen kerran Corriea jo vuonna 1982, jakoi joitain kulissien takaa napsautuksia Twitter -seuraajiensa kanssa sydämellisen kuvatekstin rinnalla.

'Olin juuri kuvannut viimeisen kohtaukseni @itvcorrie hetkeksi ja menin pukuhuoneeseen vaihtamaan', hän twiittasi selfiestään kadun kuuluisia mukulakiviä vastaan.

'Kaikki vain, jotta voisin sanoa' Ter Ra '; juuri tällä hetkellä. Kiitos niille, jotka tietävät, mitä he ovat tehneet minun hyväkseni ja vihaajille ja rakastajille ', 60-vuotias jatkoi.

'Teemme parhaamme kaikkien puolesta. Nähdään pian. 'Av.'

Katso Myös: