Tämä ultravahva lasi saattaa aiheuttaa rikottujen älypuhelinten näytön lopun

Tekniikka

Horoskooppi Huomenna

Applen, Samsungin, LG:n ja HTC:n kaltaisille älypuhelimien näyttöjä valmistava yritys Corning on julkistanut uudenlaisen lasin, jonka se väittää olevan käytännössä särkymätön.



Gorilla Glass 5 -lasina tunnettu se kestää kuulemma putoamisen karkeille pinnoille jopa neljä kertaa paremmin kuin kilpailevat lasimallit.



mitä numero 27 tarkoittaa

Säröilleet ja särkyneet näytöt ovat ykkössyy älypuhelinten korjauksiin ja asiakasvalituksiin maailmanlaajuisesti.



Tolunan Quicksurvey-paneelin tuoreen tutkimuksen mukaan yli 85 % älypuhelinten omistajista on pudottanut puhelimensa vähintään kerran viimeisen vuoden aikana ja 55 % on pudottanut puhelimensa vähintään kolme kertaa.

Iphone, jonka näyttö rikki

(Kuva: Rex-ominaisuudet)

Lisäksi 60 % älypuhelinten omistajista ilmoitti pudottavansa laitteensa hartioiden ja vyötärön korkeuden väliin.



Laboratoriokokeissa Corning väittää, että Gorilla Glass 5 selviää jopa 80 % ajasta, kun se pudotetaan kuvapuoli alaspäin 1,6 metristä karkeille pinnoille.

Se kestää myös kaksi kertaa paremmin naarmuja ja muita vaurioita muihin lasityyppeihin verrattuna.



'Jokaisen peräkkäisen Corning Gorilla Glassin sukupolven myötä olemme vieneet kansilasiteknologian uudelle tasolle', sanoi Corning Gorilla Glassin varatoimitusjohtaja ja toimitusjohtaja John Bayne.

Corning Gorilla Glass 5

(Kuva: Corning)

'Koska monet todelliset putoamiset tapahtuivat vyötärön ja hartioiden korkeudelta, tiesimme, että pudotussuorituskyvyn parantaminen olisi tärkeä ja välttämätön edistysaskel.'

Corning Gorilla Glassin aiempia versioita on käytetty yli 4,5 miljardissa laitteessa maailmanlaajuisesti – mukaan lukien yli 1 800 tuotemallia 40 suurelta tuotemerkiltä.

charlotte edwardes robert peston

Yhtiö sanoi, että älypuhelinvalmistajat alkavat tuoda markkinoille tuotteita, joissa on uusi Gorilla Glass 5 myöhemmin tänä vuonna.

kyselyn lataus

Oletko pudottanut puhelimesi viimeisen vuoden aikana?

0+ ÄÄNESTÄ TÄNÄÄN

JOOEILuetuin
Älä missaa

Katso Myös: