TalkTalk nostaa puhelinlaskuja 24 puntaa vuodessa tammikuussa - mutta vältä se nyt

Puhu Puhu

Horoskooppi Huomenna

Puhu puhu

Tuhannet TalkTalk -asiakkaat näkevät puhelinlaskunsa nousevan tammikuussa(Kuva: PA)



julkkis isoveli kotikaverit 2013

Tuhannet TalkTalk -asiakkaat näkevät laskunsa nousevan uusien puhelumaksujen mukaisesti ensi kuusta alkaen.



Televiestintäjättiläinen sanoi, että langattomien asiakkaiden Unlimited UK Call Boost -suunnitelman ansiosta heidän laskunsa nousevat 24 puntaa vuodessa, mikä lisää asiakkaiden uudenvuoden hinnankorotuksia.



Rajoittamaton Iso -Britannian puheluiden tehostussuunnitelma mahdollistaa TalkTalk -asiakkaiden soittamisen Yhdistyneen kuningaskunnan kiinteisiin lanka- ja matkapuhelimiin milloin tahansa vuorokauden aikana ilman lisämaksua. Se on ainoa paketti, joka nousee tammikuussa - mutta on olemassa keino välttää se.

Suunnitelma maksaa tällä hetkellä 12 puntaa kuukaudessa, mutta se nousee 14 puntaan kuukaudessa 15. tammikuuta - mikä lisää 24 puntaa vuosittaisiin laskuihin.

Kaikille asiakkaille, joita asia koskee, olisi nyt pitänyt ilmoittaa asiasta puhelimitse, sähköpostitse tai postitse, ja asiakkaille on varattu 30 päivää aikaa. ilmoitus.



Jos sinulla ei kuitenkaan ole varaa korotukseen, voit yksinkertaisesti peruuttaa puhelusuunnitelman rangaistuksetta.

Tietokoneen näytössä näkyy TalkTalkin kirjautumissivun tiedot

Rangaistusvapaa: Lisäosa voidaan poistaa verkossa vain muutamassa minuutissa (Kuva: REUTERS)



Tämä johtuu siitä, että Unlimited UK Call Boost on kuukausittainen lisäsopimus eikä sopimus, johon olet lukittu.

onko cheryl cole mennyt uudelleen naimisiin

'Asiakkaamme käyttävät lankapuhelimiaan yhä harvemmin verkkopalveluiden, kuten WhatsAppin ja FaceTimen, hyväksi, joten meidän on jatkettava Unlimited UK -puheluiden tehostamisen käyttöä, joten meidän on arvioitava tarjontaamme uudelleen', TalkTalk -tiedottaja sanoi.

Jos löydät halvemman tarjouksen, sinulla on 30 päivää siitä päivästä, jona sait vahvistuksen TalkTalkilta, peruuttaa tehoste.

Saat viimeisimmät neuvot rahasta, uutisia ja apua suoraan postilaatikkoosi - rekisteröidy osoitteessa NEWSAM.co.uk/email

Jos se on kuitenkin edelleen yksi halvin vaihtoehto käyttöösi, keskustele palveluntarjoajan kanssa ja yritä neuvotella edullisemmasta vaihtoehdosta. Monet toimittajat ovat tällä hetkellä anteliaita suunnitelmissaan koronaviruspandemian vuoksi, joten jos sinulla on taloudellisia vaikeuksia, älä pelkää pyytää tukea.

Vaihtoehtoisesti jokainen, joka haluaa peruuttaa suunnitelman, voi tehdä sen verkossa TalkTalk -verkkosivuston kautta.

Jos haluat kieltäytyä, valitse & apos; Omat palvelut & apos; valitse työkalupalkista & quot; Hallitse kotipuhelimen tehostusta & apos; avattavasta valikosta ja poista valinta ruudusta. Muutokset tulevat voimaan välittömästi ja näkyvät seuraavassa laskussasi.

Katso Myös: