TalkTalk valittiin huonoimmaksi laajakaistapalveluntarjoajaksi - kun Plusnet tulee kärkeen

Puhu Puhu

Horoskooppi Huomenna

TalkTalk sanoi olevansa pettynyt kyselyn tuloksiin, mutta sanoi tekevänsä kovasti töitä parantaakseen palveluaan(Kuva: PA)



Asiakkaat äänestivät TalkTalkin huonoimmaksi laajakaistalle ja Plusnetin parhaaksi Ofcomin kyselyssä.



Tutkimus paljasti, että se ei päässyt samaan aallonpituuteen kuin asiakkaat ja sai vain 78 pistettä sadasta asiakastyytyväisyydestä.



Yrityksen havaittiin myös olevan alle keskimääräisen palvelun luotettavuuden ollessa vain 75 ja se tuli viimeiseksi nopeudella 76.

Vertailun vuoksi kilpailija Plusnet ylitti pöydän kokonaispistemäärällä 93, jolloin BT-, EE-, Sky- ja Virgin Media -pistoolit näkyvät.

Ofcom -tutkimuksen mukaan 85% asiakkaista sanoi olevansa tyytyväisiä laajakaistapalveluunsa.



Vaikka 12% kirjautui valituksiin palveluntarjoajansa kanssa, sääntelyviranomainen totesi, että tyytyväisyysprosessi siitä, miten tartuntoja hoidettiin, nousi 49%: sta 53%: iin vuositasolla.

lusnet sijoittui pöydän kärkeen kokonaispisteillä 93, jolloin BT, EE, Sky ja Virgin Media näyttivät suurilta aseilta



Virgin Media -asiakkaat odottivat pisimpään, odottivat neljä minuuttia ja 26 sekuntia ennen kuin puheluun laajakaistavirheestä vastattiin - uskomattoman neljä minuuttia kauemmin kuin nopeampi 26 sekunnin puhelu EE -puhelinlinjaan soittajille.

minkä ikäisenä voit aloittaa ajamisen

Ofcom sanoi: TalkTalk -asiakkaat olivat keskimääräistä vähemmän tyytyväisiä yleiseen palveluunsa ja palvelunsa luotettavuuteen. He myös suosittelivat keskimäärin palveluntarjoajaansa ystävälleen ja olivat keskimäärin vähemmän tyytyväisiä heidän valituksensa käsittelyyn.

TalkTalk sanoi olevansa pettynyt kyselyn tuloksiin, mutta sanoi tekevänsä kovasti töitä parantaakseen palveluaan.

BT voitti lankaverkon tyytyväisyysluokitukset kokonaispisteellä 90 (Kuva: Getty)

Tiedottaja sanoi: Vaikka osa palvelun laaturaportin tuloksista on pettymys, tietojen keräämisestä on kulunut huomattava aika.

Olemme äskettäin nähneet alhaisimmat Ofcom -valituksemme sitten vuoden 2016, ja odotamme tämän laskevan trendin jatkuvan. Olemme tehneet kovasti töitä parantaaksemme asiakaskokemustamme, mukaan lukien uudet digitaaliset työkalut, joiden avulla asiakkaat voivat nopeasti tunnistaa ja ratkaista ongelmat ottamatta meihin yhteyttä.

Keskitymme edelleen tarjoamiemme palvelujen parantamiseen tyytyväisyyden lisäämiseksi ja sen varmistamiseksi, että valitusten määrä vähenee edelleen.

Tesco Mobile oli pöydän kärjessä lähes täydellisellä 97: llä matkapuhelinten käyttäjien yleiseen tyytyväisyyteen (Kuva: Getty)

Matkapuhelinten käyttäjät olivat tyytyväisimpiä kuin yhdeksän kymmenestä tyytyväisiä palveluun.

Tesco Mobile ylitti pöydän lähes täydellä 97: llä yleisen tyytyväisyyden saavuttamiseksi ja sai myös huippupisteet 92 signaalin voimakkuudesta ja 97 vastinetta rahalle.

Kolme oli viimeinen seitsemän palveluntarjoajan luettelossa. Pisteet 89 olivat yleistä tyytyväisyyttä, 75 signaalin voimakkuutta ja 87 vastinetta rahalle.

BT voitti lankaverkon tyytyväisyysluokitukset kokonaispistemäärällä 90 ja kun EE ja Plusnet tulivat viimeisiksi kuudesta yrityksestä, niiden pisteet 83 olivat keskimäärin, Ofcom sanoi.

mitä 616 tarkoittaa henkisesti

Ofcomin kuluttajaryhmän johtaja Lindsey Fussell lisäsi: Puhelimen tai laajakaistapalveluntarjoajan asiakaspalvelun laadun tarkistaminen voi olla ero sen välillä, että kirjaudut yritykseen, joka pitää sinut yhteydessä tai johonkin.

Tutkimuksemme auttaa ihmisiä vertailemaan palveluntarjoajien tehokkuutta helposti, jotta he voivat valita itselleen parhaan.

Katso Myös: