Taylor Swift ja Calvin Harris jättävät huoneistonsa erikseen romanttisen treffi -illan jälkeen New Yorkissa

Julkkis Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Taylor Swift ja Calvin Harris lähtevät erillään New Yorkin huoneistosta



onko jenny ryan naimisissa

Taylor Swift ja Calvin Harris yrittivät pitää matalaa profiilia viihtyisän treffinsa jälkeen New Yorkissa tällä viikolla - miksi, meillä ei ole aavistustakaan.



Showbizin kuumin uusi pari jätti Tay Tayn huoneiston erikseen toisena tiistai -iltansa jälkeen seuraavana aamuna nukkumisen jälkeen.



Swifty näytti melko tyytyväiseltä itseensä ja oli hämmästynyt valkoisesta leikkipuvustaan ​​ja kirkkaan sinisistä korkoistaan, kun hän kantoi yhtä monista suunnittelija käsilaukkuistaan, kun hän lähti Tribeca-asuntonsa ulkopuolelle.

Calvin oli hieman rennompi mustassa t-paidassa, mustissa shortseissa, kouluttajissa ja lippiksessä, kun hän käveli ulos vartijan kanssa ja matkasi Equinox-kuntosalille SoHossa, New Yorkissa.

Taylor Swift ja Calvin Harris lähtevät erillään New Yorkin huoneistosta (Kuva: AKM-GSI)



31-vuotias DJ vei Taylorin, 25, illalliselle L & apos; ssa Kenmare Streetillä ja Mott Streetillä edellisenä iltana, jolloin pari työnsi gluteenittoman pizzan.

E mukaan! Uutiset, Bad Blood -laulaja ja musiikkituottaja valitsi kulmapisteen pizzapaikan taakse, jossa oli vain noin 15 pöytää ja joka oli täydellinen paikka intiimille illalliselle.



Swifty tilasi lasillisen valkoviiniä, kun taas Harris joi vettä, kuten me kaikki tiedämme, hän on täysin pois viinaa näinä päivinä.

'He tilasivat salaatin ja sitten kaksi gluteenitonta pizzaa', lähde sanoi. - Ennen kuin ruoka tuli, he pitivät toisiaan kädestä kiinni ja olivat todella tekemisissä keskenään.

Calvin Harris lähtee Taylorin asunnosta vartijan kanssa (Kuva: AKM-GSI)

'Voit kertoa, että he olivat täysin pari ja niin toisiinsa. He nauroivat ja puhuivat koko yön. '

Yhdessä vaiheessa Taylor otti puhelimen ja näytti sen Harrisille. 'Hän otti hänen kätensä loppua kohti ja laittoi sen lähelle sydäntään', ruokailija sanoi. 'Se oli vilpitön ele.' Voi CRINGE!

Calvin Harris oli todellinen herrasmies ja otti laskun ja pari lähti noin kello 23.00 palaamaan Swiftyn asuntoon, jossa he ilmeisesti vain katselivat telkkaria ja käpertyivät.

Pariskunta lähtee töihin lähipäivinä, mutta kuvittelemme, että he käyttävät vapaa -aikansa jokaisen minuutin kiirehtiäkseen tapaamaan toisiaan.

Taylor Swift ja Calvin Harris Taylor Swift ja Calvin Harris näkivät New Yorkissa Katso galleria

Katso Myös: