Onko vanha iPodisi nyt omaisuuden arvoinen?

Tehdä Rahaa

Horoskooppi Huomenna

Onko vanha iPodisi nyt satojen arvoinen? [Kuva: Dominic Lipinski/PA Wire](Kuva: Dominic Lipinski/PA Wire)



Tämä artikkeli sisältää kumppanilinkkejä, saatamme saada palkkion kaikista tuotteistamme. Lisätietoja



Se myi 229 puntaa - ennen alennuksia - lokakuuhun asti, mutta jos sinulla on vanha iPod Classic, voit nyt myydä sen jopa 670 puntaa.



samsung galaxy s7 räjähtää

Applella oli vaikeuksia löytää osia, joten hän päätti luopua klassisesta suunnittelusta, mikä tarkoitti, että voit kantaa koko musiikkikokoelmasi mukanasi. Mutta yleisö näyttää silti haluavan niitä.

Sen hankkiminen nyt maksaa enemmän kuin minkä tahansa nykyisen valikoiman ostaminen, ja kuka tahansa, jolla on vanha pölyä keräävä, saattaa jäädä ilman vakavia asioita.

Vanhasta mallista on myyty yli 3000 eBay.co.uk - uusien kanssa ilmoitettu 600 eurolla - muut ovat myydään yli 500 puntaa Amazonissa koska Apple poisti sen kaupoista kaksi kuukautta sitten.



Myös käytetyt versiot myyvät hyvin. 160 Gt: n versio voi maksaa yli 200 puntaa Amazon.co.uk tai jopa 300 puntaa eBay jos ne ovat hyvässä kunnossa.

Lue lisää



Piilotetut aarteet - voisitko saada jotain näistä?
Vanhat iPodit ovat nyt arvoltaan 670 puntaa Boba Fettin arvo on nyt 10 000 puntaa 50 000 punnan rock & apos; löytyi rannalta Nämä retro Walkmanit, joiden arvo on 100 puntaa

Muut versiot myyvät halvemmalla, mutta voit silti tehdä kohtuullisen summan - 80 Gt: n versiot myyvät yli 100 puntaa - mutta oikeaa rahaa on rajoitettu painos.

Neljän U2 -iPodin sarja - edelleen laatikoissaan - myytiin f tai hämmästyttävä 50 000 puntaa eBayssa viime kuussa muiden harvinaisten versioiden kanssa myydään tuhansille äskettäin.

Joten jos sinulla on pölyä jonnekin, hanki se pois, siirry verkkoon ja katso, mitä vastaavia malleja myydään - voit yllättyä.

Katso Myös: