Opettaja määrää kuolevan tytön - joka kärsii hiustenlähtöstä - poistamaan peruukin, koska se on väärän värinen

Uk News

Horoskooppi Huomenna

Lopullisesti sairas Ashanti Elliot Smith kyynelissä, kun raaka opettaja pakotti hänet poistamaan peruukin - koska se oli väärän värinen Ashanti Elliot Smith Katso galleria

Lopullisesti sairas tyttö, jolla oli hiustenlähtö, tuhoutui, kun opettajat käskivät häntä poistamaan kirkkaan vaaleanpunaisen peruukin, jota hän käytti saadakseen itsensä tuntumaan kauniilta koulussa.



Ashanti Elliott-Smith, 11-jolla on harvinainen ikääntymissairaus, joka saa hänet näyttämään 80-vuotiaalta-kerrottiin, että väärät lukot saattavat kannustaa muita oppilaita värjäämään hiuksensa.



Nuori rakastui peruukkiin sen jälkeen, kun hänen äitinsä ystävä Phoebe antoi sen hänelle viime keskiviikkona. Opettajat jopa kommentoivat kuinka kauniilta hän näytti saapuessaan kouluun seuraavana päivänä.



Mutta kun Phoebe lähti, hänen tyttärensä käskettiin ottamaan se pois.

kyselyn lataus

Oliko opettaja väärässä kehottaessaan Ashanti poistamaan peruukin?

Yli 3000 ÄÄNETTÄ

JooÄlä

Ashanti, jolla on Hutchinson-Gilford-progeria ja jonka ei odoteta elävän yli 15-vuotiaana, sanoi: En ymmärrä miksi. Minusta tuntui, että minua valittiin, ja se sai minut hämmentymään ja surulliseksi.

'' En voi käyttää jousia tai meikkiä kuten muut tytöt, mutta peruukin käyttäminen tekee minut onnelliseksi ja hymyileväksi.



Heräsin sinä päivänä ja sanoin äidilleni, että halusin tuntea itseni kauniiksi vaaleanpunaisessa peruukissani. Kun opettaja pakotti minut ottamaan sen pois, olin hyvin järkyttynyt.

Phoebe, Burgess Hill, Länsi -Sussex, lisäsi: Hän oli tuhoutunut. Hänen pieni sydämensä oli särkynyt. Se on inhottavaa.



Ashanti ei ole käynyt Oakmeeds Community Collegessa Burgess Hillissä kiellon jälkeen. Phoebe ei vielä tiedä, lähettääkö hän hänet takaisin puolivälin jälkeen.

Mutta hän sanoi: Jos hän tekee, hän varmasti käyttää peruukkia.

Jos se saa hänet tuntemaan itsensä kauniiksi, hänen pitäisi antaa hänen käyttää sitä. Saamme paljon huonoja kommentteja Ashantiista ja tämä lyö hänet takaisin.

Playstation plus -pelit huhtikuu 2016

Oakmeedsin päällikkö Colin Taylor sanoi, että henkilökunta oli samaa mieltä siitä, että Ashanti voisi käyttää peruukkia kouluun ja sieltä pois, mutta ei luokassa, koska se ei ollut kylmä.

Hän lisäsi: Tietojemme mukaan hän ei missään vaiheessa pyytänyt erityistä huomiota pään kulumiseen.

Mutta ymmärtäisimme, jos Ashanti tarvitsisi hatun tai peruukin, kun sää kylmenee, jopa sisätiloissa.

'' Muut lapset ovat käyttäneet peruukkeja vakavan sairauden jälkeen, mutta ne ovat luonnollisen näköisiä, eivät suuria ja kirkkaita.

kyselyn lataus

Kuka on syyllinen tapahtumaan?

Yli 6000 ÄÄNETTÄ

Opettajan olisi pitänyt jättää se huomiotta ja soveltaa tervettä järkeäVanhempien ei olisi pitänyt lähettää häntä kouluun vaaleanpunaisella peruukillaMolemmat edellä mainitut

Katso Myös: