Näin tapahtuu, jos sinä tai perheesi eivät voi maksaa hautajaistanne - ja miksi teidän pitäisi alkaa säästää

Hautajaiset

Horoskooppi Huomenna

Nämä maksavat rahaa(Kuva: Getty)



michael schumacher koomasta

Se ei ole hyvä ajatus, mutta jonain päivänä sinä - ja kaikki tuntemasi ja rakastamasi - kuolet.



Toisin sanoen, ellei tiede edisty siihen pisteeseen, että voit jotenkin elää ikuisesti (mutta haluatko todella sitä joka tapauksessa?).



Joten on turvallista olettaa, että jossain vaiheessa sinusta tulee madonrehua.

Mutta jopa kuoleman lopullisella julkaisulla on hintansa.

Vaikka hautajaisia ​​ei vaadita laillisesti, laissa määrätään, että sinun on hävitettävä hautaamalla, polttohautauksella tai muulla tavalla kuolleen henkilön ruumis.



Ja nämä lähes kaikki vaihtoehdot maksavat yleensä rahaa.

Hautajaiset maksavat keskimäärin 8000 puntaa (Kuva: Getty)



on eurooppalaisen liigan finaali televisiossa

Keskimäärin hautajaiset, joissa on kaikki tavanomaiset leikkaukset (arkku ja hautaaminen tai polttohautaus, lääkäri, muistomerkki, kuoleman ja hautajaisten ilmoitukset, kukat, tilauslomakkeet, kuljetus, paikka, ruokailu), korvaavat sinulle 8000 puntaa SunLife .

Onko sinulla röyhkeä ylimääräinen £ 8k piilossa jossakin?

Jopa yksinkertaisempi hautausmalli voi silti maksaa jopa 4000 puntaa-luku on kasvanut silmiinpistävällä 52 prosentilla vuodesta 2007.

Voit tietysti aloittaa säästämisen nyt.

Joissakin tapauksissa perheet eivät kuitenkaan pysty kantamaan rakkaansa hautajaiskustannuksia ja niihin liittyviä oikeudenkäyntikuluja.

Tämä on kustannus, jolla ihmisellä ei ole varaa (Kuva: EyeEm)

Näissä tapauksissa on apua hallitukselta. Mutta varoitan, se ei kata kaikkea.

ajax tottenham live stream

Mukaan Mittari , se tarkoittaa testattavaa, joten et saa koko paitaa, mutta myöskään vainajan jättämää taloa tai puolisolle jätettyjä henkilökohtaisia ​​tavaroita ei oteta huomioon.

Tukikelpoiset perheet voivat saada rahaston maksamaan seuraavat asiat.

  • Hautausmaksut tietylle tontille
  • Polttomaksut, mukaan lukien lääkärintodistuksen kustannukset
  • Matkusta hautajaisten järjestämiseksi tai mene
  • Kehon siirtämisen kustannukset Yhdistyneessä kuningaskunnassa, jos sitä siirretään yli 50 mailia
  • Kuolintodistukset tai muut asiakirjat
  • Jopa 700 puntaa muihin hautauskuluihin, kuten hautausjohtajan palkkiot, kukat tai arkku.

Apua on saatavilla (Kuva: EyeEm)

Kuitenkin, kuten mainittiin, saamasi summa jää alle kokonaiskustannusten.

Jos tätäkään ei voida kattaa, on yksi viimeinen vaihtoehto.

Aiemmin 'köyhän hautajaisiksi' kutsuttu neuvoston hautajaisia ​​pidetään viimeisenä keinona.

Tämä tarkoittaa, että niille, jotka haluavat osallistua, ei ole kukkia, kuljetusta, hautakiveä tai valintaa ajassa tai paikassa. Sinut saatetaan myös haudata yhteiseen hautaan tai tuhkasi hajottaa neuvoston alueelle.

Mitkä ovat hautausvaihtoehtoni?

Sinulla on muutama vaihtoehto (Kuva: Getty)

Cardiff vs Arsenal -suoratoisto

Mukaan Hautajaisten valinta , nämä ovat:

  • Perinteiset hautajaiset - polttohautaus/hautaaminen: Noin kolme neljäsosaa Yhdistyneen kuningaskunnan ihmisistä valitsee polttohautajaiset. Niitä on muutama lailliset vaatimukset joita on noudatettava. Useimmille ihmisille käytännöllisyys ja emotionaalinen rasitus hautajaisten järjestämisessä ilman tukea on liikaa, joten hautausjohtaja nimitetään.

  • Suora polttohautaus: TO suora polttohautaus mahdollistaa ruumiin hävittämisen ja muisto-/hautajaispalvelun erottamisen. Jotkut ihmiset voivat myös päättää olla pitämättä muistomerkkiä. Se on yleensä halvemman vaihtoehdon vaihtoehto, mutta se tehdään usein myös alhaisemmista kustannuksista riippumattomista syistä. Hautausjohtaja järjestää polttohautauksen krematorioiden kanssa ja palauttaa tuhkan perheelle muutaman päivän kuluessa.

  • Luonnollinen hautaaminen: Hautaaminen voi tapahtua luonnollisella tai metsäisellä hautauspaikalla. Tämä mahdollistaa paljon enemmän joustavuutta ajoitusten ja hautajaisten suhteen. Luonnolliset hautausmaat tarjoavat myös perheille ja ystäville rauhallisen sijainnin myöhemmille vierailuille.

  • DIY -hautajaiset: Hautausjohtajan käyttäminen ei ole lakisääteinen vaatimus. Voit halutessasi hoitaa järjestelyt itse. Voit tehdä kaiken hautauslaitoksesta kuolleen henkilön keräämisestä huolehtimiseen kotona, kuljetuksen hautajaisiin ja jopa hautaamisen tai polttohautauksen järjestämisestä. Saatat kohdata vastustusta ammattilaisilta, jotka voivat kertoa sinulle, että sinun on käytettävä hautausjohtajaa. Tämä ei yksinkertaisesti pidä paikkaansa. Jos haluat hoitaa hautajaiset itse, keskustele asiasta Luonnollisen kuoleman keskuksen hyväntekeväisyys joka voi neuvoa ja puolustaa sinua.

Katso Myös: