Tämä opiskelija teki 30 000 puntaa myymällä vanhoja vaatteita eBayssa - miten sinäkin voit tehdä sen

Ebay

Horoskooppi Huomenna

Laura aloitti liiketoimintansa teini -ikäisenä



Laura Rose, 21, on kolmas vuosi East Anglian yliopistossa. Mutta hän ei ole tavallinen oppilas. Neljä vuotta sitten hän alkoi myydä vanhoja vaatteita eBay . Menestyksen ansiosta hän ansaitsi 30 000 puntaa.



Se riittää rahoittamaan lomaa ja autoa opiskellessaan, ja hän toivoo voivansa sijoittaa jäljellä olevat voitonsa lainmuutoskurssille.



Hän kertoi meille, miten hän aloitti eBay , mitä hän oppi ja miten voit myös aloittaa.

Olen varma, että voisin aloittaa uuden yrityksen & apos;

Laura käytti voittojaan lomien rahoittamiseen

Aloitin myynnin jo koulussa. Myin muutamia toppeja, jotka eivät enää sopineet minulle, ja tein 20 puntaa. Olin todella hämmentynyt ja ajattelin: Mitä muuta voin myydä?



Siitä tuli vähän koukuttava. Kävin läpi perheeni vaatekaapit ja katsoin, mitä he eivät halunneet.

Suurin osa asioista myytiin. Ajattelin: voin tehdä tästä bisnestä. Aloin myös ostaa vaatteita perheen ystäviltä. Antaisin heille kymmenen pussia vaatteita. Sitten aloin ostaa tukkumyyjiltä Kiinasta, säästökaupoista ja paikallisilta markkinoilta.



Aloin myös ostaa halpoja asioita eBayssa myyjiltä, ​​jotka pitivät huutokaupan aikaisin aamulla, tai laitoin huonon valokuvan.

Katsoin valokuvia ja mitä hyvin myytiin. Se toimi parhaiten, kun minulla oli vaatteet päällä. Voittomarginaalit olivat hulluja - voit ostaa vaatteita 1 punnalla ja myydä 20 puntaa.

Valokuvat vaikuttavat kaikkeen

Kaikki piti järjestää. Menisin kouluun yhdeksästä neljään, kiirehdin päästäkseni postiin ja toimittamaan paketit ja ottamaan valokuvia, kun se oli vielä vaalea.

minulla oli eBay -sovellus joten jos viesti tuli, voisin vastata heti.

Yliopistossa on ollut paljon vaikeampaa. Otin valokuvia kotona huoneessani, joka oli todella kevyt, mutta yliopistossa piti löytää erilaisia ​​paikkoja, kuten kylpyhuone.

Ja meillä ei ole omia postilaatikoita, joten minun täytyisi kuljettaa paketit irtotavarana postihuoneesta.

Olen pysähtynyt tällä hetkellä, mutta minulla on 5000 puntaa varastossa. Kotini huone on täysin täynnä.

Myynnissä eBay on tehnyt minulle 30 000 puntaa. Se on auttanut minua opiskelijaelämässä. Minulla on auto. Olen ollut paljon lomalla. Olen myös sijoittanut sen. Ja se on saanut minut luottamaan siihen, että voisin aloittaa uuden yrityksen, jos haluaisin.

Lauran vinkit myymiseen eBayssa

Paketit ovat tärkeitä

1. Pysy järjestyksessä

Laajentamiseksi sinun on pidettävä todella järjestyksessä. Se voi johtaa siihen pisteeseen, että et tiedä mitä sinulla on tai mitä olet myynyt. Saatat päätyä myymään sen, mitä sinulla ei ole.

peruuta amazon prime ilmainen kokeilu

2. Pysy siinä

Jotkut ystäväni ovat myös yrittäneet tehdä sen, mutta he eivät ole vaivautuneet julkaisemaan asioita. He luovuttavat heti. Joskus et tuota voittoa, mutta se on sen arvoista suurissa asioissa.

3. Tee tutkimus

Tutki tosiaan mitä myydään. Ihmiset eivät vain halua joitain asioita, kuten vanhoja t-paitasi. Oli yksi tili, joka oli aina varsin onnistunut. Katsoin mitä vaatteita se myi.

4. Ota hyviä kuvia

Ota todella hyviä kuvia alusta alkaen. Älä laita sitä vain ripustimeen, koska kukaan ei aio ostaa sitä. Sisällytä otsikoihin avainsana, jonka uskot ihmisten etsivän.

5. Suunnittele viestisi

Tarjoa ilmainen postitus. Pakkaa asiat mahdollisimman tasaiseksi. Näin voit säästää tuhansia. Tulosta tarrat kotona sen sijaan, että odottaisit postitoimistossa. Voit maksaa niistä verkossa.

6. Kasvata uskollisuutta

Rohkaise palautetta. Sisällytän käyntikortin paketteihin, jotta ihmiset voivat säästää 5% seuraavasta tilauksestaan. Suurten asiakkaiden kanssa ottaisin mukaan myös pakkaus makeisia.

7. Käytä eBay -huutokauppaa

Saat niin paljon enemmän ja voit erottua aloittamalla todella alhaalta. Ensinnäkin ihmiset eivät ehkä ajattele haluavansa maksaa 20 puntaa, mutta sen hetken kuumuudessa.

Jos olet opiskelija -eBay -myyjä, voit osallistua eBay -cupiin - kilpailuun, jonka palkinto on 3 000 puntaa. Lisätietoja täältä .

Lue lisää

eBayn myyjän vinkit
Kuinka myydä ebayssä eBayn ostajahuijaukset eBay -tarjoukset ja kuponkikoodit 3 huippuälykkäiden tarjoajien salaisuutta

Katso Myös: