Tuhansia vanhentuneita ajokortteja pidennetään automaattisesti - tarkista omasi nyt

Autot

Horoskooppi Huomenna

Jos lisenssisi vanheni tänä vuonna, sinulla on 12 kuukautta aikaa eräpäivästä sen uusimiseen(Kuva: www.alamy.com)



paras pääkadun pankki

Tuhansille kuljettajille, joiden ajokorttien piti päättyä tänä vuonna, on myönnetty automaattinen pidennys, joka auttaa kansaa palaamaan töihin.



Kaikkien valokuvakorttilisenssien, joiden oli määrä päättyä 1. helmikuuta ja 31. joulukuuta 2020 välisenä aikana, on jatkettu 11 kuukaudeksi niiden voimassaolon päättymisestä.



Laajennukseen sisältyy myös 'ajo -oikeus', joka kestää yleensä kunnes henkilö täyttää 70 vuotta.

Kuljettajien ei tarvitse hakea lisenssin uusimista ennen kuin he saavat muistutuksen ennen niiden voimassaolon päättymistä, DVLA sanoi.

DVLA: n toimitusjohtaja Julie Lennard sanoi: '' Ajaminen voi olla pelastusrengas miljoonille ihmisille, ja tämä jatko varmistaa, että näinä jatkuvina epävarmoina aikoina kuljettajien ei tarvitse huolehtia järjestelmänvalvojista tai niihin liittyvistä kustannuksista ajokorttien uusimisesta . ''



Ajokortteja jatkettiin automaattisesti maaliskuussa, kun MOT: t jäädytettiin, mutta tämä pidennys on nyt päättynyt.

angelina ja brad menivät naimisiin

'Tilapäinen pidennys on automaattinen, eikä kuljettajien tarvitse tehdä mitään', julkilausuma lisäsi.



'' Kuljettajat, jotka ovat jo hakenut valokuvakortin ajokorttinsa tai ajokorttinsa uusimista, voivat yleensä jatkaa ajamista, kun käsittelemme heidän hakemustaan ​​edellyttäen, että lääkäri tai optikko ei ole kertonut heille, että heidän ei pitäisi ajaa. ''

Väliaikainen laajennus on automaattinen, eikä kuljettajien tarvitse tehdä mitään (Kuva: Getty)

Jos autoilija hakee DVLA: lta uudistaakseen valokuvakorttinsa tai oikeutensa, hän voi jatkaa ajamista edellyttäen, että lääkäri tai optikko ei ole kertonut heille, että heidän ei pitäisi olla tiellä.

peilin etusivu tänään

Ilmoitus tulee vain viikon kuluttua siitä, kun tuhannet opiskelijat eivät pystyneet varaamaan kokeitaan kuljettaja- ja ajoneuvostandardiviraston (DVSA) verkkosivuston häiriön vuoksi.

Verkkosivuston piti avata uudelleen tiistaina 2. syyskuuta, mutta se on tänään suljettu jälleen keskeytyksen jälkeisen merkittävän kysynnän vuoksi.

Gary yli sata hoo

Saat viimeisimmät neuvot rahasta, uutisia ja apua suoraan postilaatikkoosi - rekisteröidy osoitteessa NEWSAM.co.uk/email

Lausunnossa sanottiin, että 'enää testejä ei ole varattavissa ennen maanantaita 7. syyskuuta.'

DVSA ilmoitti avaavansa sen uudelleen maanantaina 7. syyskuuta kello 8.00, jolloin järjestelmään lisätään lisää testejä.

'Maanantaista 14. syyskuuta alkaen DVSA pidentää testien saatavuutta 6 viikosta 18 viikkoon eteenpäin', se sanoi.

'Tämä lisää yli 375 000 testipaikkaa 14. syyskuuta 2020 ja tammikuun 2021 välisenä aikana.'

Katso Myös: