Tina Malone pudottaa 85 paimenpiirakkaa kodittomille - vuotanut valokuvan James Bulgerin tappajasta

Julkkis Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Tina luopui suuresta toimituksesta



Tina Malone osoitti hyväntekeväisyyspuolensa jakaessaan 85 paimenpiirakkaa kodittomille.



Näyttelijä pysähtyi Liverpoolin turvakeskuksessa maukkaiden aterioiden kanssa ja hänet huomattiin puhumasta vapaaehtoisten kanssa ulkona.



Tina käärisi kylmyyttä raidalliseen hattuun ja turkkiin, kun hän luovutti ruokaa.

Tällainen teko tulee sen jälkeen, kun Tina löysi itsensä kuumasta vedestä väitetyn jälkeen vuotaa netistä kuvan James Bulgerin tappajasta Jon Venablesista.

Entinen Häpeämätön tähti voi joutua vankilaan teoistaan, mutta hän on puolustanut itseään ja vaatinut Venablesin pyyhkimistä tältä maalta.



mitä tapahtui peter kaylle

Tina pysähtyi Liverpoolin turvakeskuksessa (Kuva: www.icelebtv.com)

Tina jutteli vapaaehtoisten kanssa ulkona (Kuva: www.icelebtv.com)



Uhkeava Tina löi takaisin, kun häntä syytettiin jakamasta viestiä, jossa väitetään kuvaavan Venableita, vaikka maailmanlaajuinen laillinen kielto estää Venablesin ja hänen syytettyjen Robert Thompsonin kuvien julkaisemisen tai jakamisen verkossa.

pidä pimeä loppu

Tämän rikkomiseen syyllistynyt voi saada jopa kahden vuoden vankeustuomion.

Puhuessaan tähdelle sunnuntaina Tina sanoi: ”Poliisi tekee vain tehtävänsä ja jos he varoittavat minua, pidättävät minut, vetävät minut sisään tai löivät minua ranteeseen, ymmärrän sen. Heidän on parempi mennä kahden miljoonan muun ihmisen kanssa, jotka ovat jakaneet Venables -kuvan.

'Tässä julkaisen kuvan itsensä tunnustaneesta paedo-tappajasta, joka on laatinut käsikirjan vauvan raiskaamisesta, mutta minua uhataan ja halveksitaan ja joudun mahdollisesti vankilaan.

Tina luovutti suuren ruokatilauksen (Kuva: www.icelebtv.com)

'Tiedät mitä, tee rikos, tee aika.'

Tina väittää, että Venables menetti kaikki oikeutensa suojeluun, koska hän rikkoi koeaikaansa kahdesti ja on tällä hetkellä telkien takana.

One-äiti Tina, joka on The James Bulger Memorial Trustin suurlähettiläs, on edelleen ystävä Jamesin kanssa. äiti Denise Fergus ja hänen miehensä Stuart.

Tällä viikolla hän osallistui Trustin vuosittaiseen gaalaan Liverpoolissa.

Katso Myös: