Lelut R Us pelastettu! Kirahvi Geoffrey saattaa olla tulossa takaisin konkurssihuutokaupan peruuttamisen jälkeen

Lelut R Us

Horoskooppi Huomenna

Arvaa kuka on palannut, takaisin(Kuva: PA)



Toys R Us -faneille saattaa olla toivoa, kun viime hetken päätöksen jälkeen yritys vetäytyi huutokaupasta myydäkseen nimen, verkkosivuston ja jopa Kirahvi Geoffrey.



Tämä tarkoittaa sitä, että myymälän uudet omistajat voivat nyt vapauttaa tuotteen uudelleen käyttämällä mitä tahansa jäljellä olevaa omaisuutta.



Itse asiassa Yhdysvalloissa jätettyjen oikeudenkäyntiasiakirjojen mukaan he ajattelevat nyt parhaaksi, mitä he voivat tehdä, jatkamaan vasta perustetun, itsenäisen Yhdysvaltain liiketoiminnan alla.

Olipa kerran miljoonia leluja, kaikki saman katon alla

Oikeuden paperit Tällä viikolla tehdyt tiedot sanovat, että vaikka useat ihmiset tekivät tarjouksia ottaakseen haltuunsa nimet Toys R Us, Babies R Us, Web -osoitteen ja jopa Geoffrey the Giraffe -nimet, heidän olisi parempi, jos heillä olisi uusi toimiva Toys 'R' Us and Babies. Sen sijaan 'R' Us -brändiyhtiö.



eva speakman jaw line

Toistaiseksi ei ole esitetty suunnitelmia tuoda ikoninen brändi takaisin Yhdistyneeseen kuningaskuntaan, mutta myymälästä jäljellä olevat ihmiset suunnittelevat laajentumista kansainvälisesti ja Yhdysvalloissa.

106 Ison -Britannian myymälää suljettiin maaliskuussa, jolloin yli 3000 työntekijää jäi työttömäksi.



Siellä oli myös mammutimyynti, jossa 40% leikattiin hinnoista varaston siirtämiseksi.

Useita kauppoja on jo myyty Yhdistyneessä kuningaskunnassa - suunnitelmissa on ottaa haltuunsa Derby, Exeter, Lincoln, Cambridge (Wrenin keittiö), Oldbury, Plymouth, Cardiff, Liverpool, Shrewsbury, York ja muut.

Katso Myös: