SMartin Mark Speightin tragedia - ja salaliittoja pyörii hänen oudon kuolemansa ympärillä

Julkkis Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Lasten TV -ohjelman SMart juontaja Mark Speight löydettiin kuolleena 12 vuotta sitten 42 -vuotiaana.



Hänet löydettiin Paddingtonin rautatieasemalta ja näytti hirttäneen itsensä.



Hänen kuolemansa tapahtui pian sen jälkeen, kun hänet pidätettiin epäiltynä morsiamensa Natasha Collinsin murhasta.



Hänet löydettiin kuolleena kylpyammeesta palovammoineen ja 'merkittävällä' määrällä kokaiinia hänen systeemistään sekä unilääkkeistä ja vodkasta.

megan barton hanson rakkaussaari

Speight vapautettiin ilman syytettä, ja tutkinnan mukaan Collins kuoli huumeiden yliannostukseen ja vakaviin palovammoihin.

Mark Speight otti henkensä vuonna 2008 (Kuva: BBC)



Sydämen murtama ja surun kuluttama Speight muutti Collinsin luokse. äiti, ja hän oli suunnitellut tapaavansa hänet Covent Gardenissa kahville 7. huhtikuuta 2008.

Hänet pudotettiin Wood Green -asemalle, mutta hän ei koskaan saapunut paikalle.



Hän oli unohtanut tapaamisen neuvonantajansa kanssa, mutta se oli sekaannusta päivämäärien kanssa.

Kaksi Speightille puhunutta poliisia kuvaili häntä 'tyhjäksi', 'hajamieliseksi' ja 'syvään ajatukseen', mutta hän kieltäytyi heidän avustaan.

Mark Speight ja Natasha Collins

Mark Speight ja Natasha Collins

Hänet kaapattiin CCTV: llä, kun hän otti käteistä Queen's Park -asemalta, ja sitten hän nousi etelään suuntautuvaan junaan Bakerloon linjalla.

Seuraavana päivänä Speightin ja hänen perheensä sekä Collinsin ilmoitettiin kadonneen. äiti, pyysi häntä julkisesti ottamaan yhteyttä.

Valitettavasti hänen ruumiinsa löydettiin 13. huhtikuuta roikkumassa MacMillan Housen katolla Paddingtonin aseman vieressä.

Hän oli ollut kuolleena rakennuksessa kuusi päivää ennen kuin hänet löydettiin, ja hän oli kirjoittanut kaksi muistiinpanoa, yhden taskuunsa ja toisen vanhemmilleen kotonaan, missä hän selitti, ettei hän voinut ajatella elämää ilman [Collinsia].

merkitse keihäs

Speight kaapattiin CCTV: llä kuusi päivää ennen kuin hänen ruumiinsa löydettiin

Tutkimuksen mukaan hän oli hirttänyt itsensä, mutta sittemmin on syntynyt outoja ja villiä salaliittoja hänen työnantajistaan ​​BBC: stä.

Speight oli vapaaehtoinen Childlineen, jota salaliittolaiset ovat kutsuneet - ilman mitään todisteita - 'kannen' pedofiilirenkaalle, johon osallistuvat BBC: n vanhemmat jäsenet, mukaan lukien Jimmy Saville, ja kuninkaallisen perheen jäsenet.

Teoriakauppiaat ovat väittäneet, että Childlinea käytetään jäljittämään pedofiilirenkaan uhreja, ja että Speight tiesi liikaa - jälleen ilman todisteita villien väitteiden tueksi.

Tuomittu pedofiili Rolf Harris piti tunteellisen puheen Speightin hautajaisissa ja jopa esiintyi, mihin muut teoreetikot ovat tarttuneet.

Rolf Harris istui lähes kolmen vuoden vankeudessa lasten seksuaalirikoksista (Kuva: Getty Images)

Harris sanoi palveluksessa: 'Oli ilo työskennellä Markin kanssa.

- Ymmärrän nyt, etten ole koskaan kertonut hänelle, kuinka paljon arvostan hänen ohjelmiaan.

'Ymmärrät, että sinun pitäisi aina kertoa ihmisille mitä ajattelet, sinun pitäisi kertoa heille, että rakastat heitä, koska voi olla yhtäkkiä liian myöhäistä.'

Ja toinen teoreetikkojen väite on, että Speightin kuoleman tutkija oli epäluotettava.

Jill Dando tapettiin kodin ulkopuolella vuonna 1999 (Kuva: )

Paul Knapman oli vastuussa tutkinnasta, mutta häntä oli aiemmin arvosteltu ankarasti, kun hän valvoi Marchioness -jokiveneonnettomuuden tutkintaa vuonna 1989.

000 enkelinumeron merkitys

Chris Pondin kansanedustaja kertoi The House of Commonsille: 'Jostain selittämättömästä syystä Knapman salli kauhistuttavasti uhrit & apos; kädet on leikattava ja niiden ruumiinosat ja kudokset poistettava ilman lupaa ja kohdeltava asianomaisia ​​perheenjäseniä täysin halveksivasti.

Speight ei myöskään ole ainoa BBC: hen liittyvä henkilö, joka kuolee outoissa olosuhteissa, sillä Crimewatch -juontaja Jill Dando ammuttiin hänen ovelleen vuonna 1999, eikä tappajaa ole koskaan löydetty.

Lue lisää

Showbiz -editorin valinnat
Kyynelevä Kate sanoo, että lapset ovat menettäneet isänsä. Jeff jakaa samanlaisen Freddien Depp lopetti Amber -avioliiton kakan takia Kate Garraway vahvistaa GMB -paluun

Hän oli kuulemma tutkinut väitettyä pedofiilirengasta BBC: llä, ja raporttien mukaan hänelle oli kerrottu DJ: lle, julkkiksille ja muulle henkilökunnalle osallistuneen järjestäytyneeseen hyväksikäyttöön.

Hänen sanotaan tehneen valituksen ylimmälle johdolle ja pyytänyt heitä tutkimaan sen, mutta he eivät koskaan tehneet.

Tämän vuoksi villit salaliittoteoriat väittävät, että Dando murhattiin iskuntekijänä.

NEWSAMOnline on kommentoinut BBC: tä ja Paul Knapmania.

Vuonna 2017 tiedottaja sanoi seksuaalista hyväksikäyttöä koskevista väitteistä: Emme voi kommentoida yksilöitä, mutta suhtaudumme kaikkiin väitteisiin vakavasti ja meillä on käytössä prosessit niiden tutkimiseksi.

Jos sinulla on vaikeuksia ja haluat puhua, samarialaiset käyttävät ilmaista puhelinlinjaa, joka on avoinna 24/7 numerossa 116 123. Vaihtoehtoisesti voit lähettää sähköpostia osoitteeseen jo@samaritans.org, jos haluat mieluummin kirjoittaa.

Katso Myös: