Traaginen tarina Sarah Paynen isästä, joka ei vain voinut taistella tyttärensä menettämisen demoneja vastaan

Tv Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Kahdeksanvuotiaan Sarah Paynen sieppauksesta ja murhasta on kulunut 17 vuotta siitä, kun kansakunta ytimessä.



Uusi Channel 5 -dokumentti, Sarah Payne: Äidin tarina, näkee hänen perheensä avautuvan tapauksesta; ja tämä on ensimmäinen kerta, kun hänen kaksi veljeään ovat puhuneet julkisesti päivästä, jolloin heidän sisarensa siepattiin.



Vaikka on yksi perheenjäsen, joka ei puhu dokumentissa, Michael Payne, joka valitettavasti kuoli vuonna 2014 45 -vuotiaana.



Pedofiili Roy Whitingin tappaman tyttärensä kuoleman ahdistama entinen lentoaseman työntekijä oli hitaasti väsynyt surustaan ​​ja kääntyi juomaan.

Saran ja Michaelin tuskallinen avioliitto romahti tyttärensä murhan jälkeen

Uusi Channel 5 -dokumentti, Sarah Payne: Äidin tarina, näkee hänen perheensä avautuvan tapauksesta - perhe puhuu myös sen vaikutuksesta Saaran myöhään isään Michaeliin (Kuva: PA)

Michael ja hänen vaimonsa Sara löysivät itsensä otsikoihin, kun heidän nuori tyttärensä Sarah kaapattiin pelikentältä lähellä isovanhemman taloa heinäkuussa 2000.



Whiting sieppasi hänet 1. heinäkuuta ja hänen ruumiinsa löydettiin 16 päivää myöhemmin 17. heinäkuuta, jolloin hänen sieppauksestaan ​​tuli murhatapaus.

Michael ja Sara tekivät usein emotionaalisia vetoomuksia tyttärensä palauttamisesta ja osallistuivat myös lehdistötilaisuuksiin myöhemmän tutkinnan aikana.



Whiting sieppasi koululaisen 1. heinäkuuta ja hänen ruumiinsa löydettiin 16 päivää myöhemmin 17. heinäkuuta, jolloin hänen sieppauksestaan ​​tuli murhatapaus. (Kuva: PA)

Surun vallitessa hän kääntyi juomaan selviytyäkseen. Oikeudenkäynnin ja Whitingin tuomion jälkeen vuonna 2001 Payne jakautui 18 vuoden yhdessäolon jälkeen vuonna 2003. Molemmat syyttivät taisteluaan tyttärensä menettämisestä.

Michael sanoi silloin, että hän tunsi syyllisyyttä siitä, ettei kyennyt suojelemaan tyttäriään, ja tämä oli rasittanut hänen avioliittoaan.

Kolme vuotta ennen kuolemaansa Michael joutui vankilaan, kun hän oli tunnustanut syyllisyytensä veljensä Stephenin lasittamiseen raskaan juomisen jälkeen, jolloin molemmat miehet nauttivat noin kolme litraa siideriä ja pullon vodkaa.

Whiting sai elinkautisen tuomion kahdeksanvuotiaan murhasta (Kuva: PA)

Surun vallitessa hän kääntyi juomaan selviytyäkseen (Kuva: PA)

Tuomari Jeremy Carey sanoi tuomitessaan hänet, että hän tunsi syvää myötätuntoa tyttärensä menettämistä kohtaan, mutta rikos edellytti vankeusrangaistusta.

Kolme vuotta myöhemmin Michael löydettiin kuolleena kotoaan lokakuussa 2014, kun hän oli kuollut pitkäaikaisen taistelun jälkeen alkoholismia vastaan.

Uudessa dokumentissa hänen lapsensa valottivat, kuinka Michael kamppaili Saaran murhan kanssa Whitingin oikeudenkäynnin aikana.

Sara ja Michael Payne

Oikeudenkäynnin ja Whitingin tuomion jälkeen vuonna 2001 Payne jakautui 18 vuoden yhdessäolon jälkeen vuonna 2003 - molemmat syyttivät taisteluaan tytärtään menettämiseksi (Kuva: PA)

Michael Payne murhatun koulutytön Sarah Paynen isä

Michael löydettiin kuolleena kotoaan lokakuussa 2014, kun hän oli kuollut pitkään kestäneen alkoholismin vastaisen taistelun jälkeen (Kuva: John Stillwell/PA Wire)

rouva hinch käsivarsien arvet

Ohjelmasta otetussa Luke, nyt 28, paljastaa, että hänen edesmennyt isänsä osti sahatun haulikon Whitingin oikeudenkäynnin aikana (Kuva: ITN)

Ohjelman leikkeessä Luke, nyt 28, paljastaa, että hänen edesmennyt isänsä osti sahatun haulikon Whitingin oikeudenkäynnin aikana.

Hän selitti: Isä piilotti sen. Lopulta hän luovutti sen poliisille.

Hän tuli huoneeseeni, kun olin noin 13 -vuotias, istutti minut ja Lee alas ja puhui, mitä tapahtuisi, jos Roy Whiting nousisi.

En tiedä, halusinko olla mukana vai en - en tiedä miltä minusta tuntuu Whiting.

Lue lisää

Sarah Paynen tarina
Mitä tapahtui Sarah Paynelle? Traaginen tarina Sarah Paynen isästä Mikä on Saaran laki? Sarah Paynen veljet paljastavat tuskan

Sarah Payne: Äidin tarina esitettiin kanavalla 5 keskiviikkona.

Katso Myös: