Triple H:lla ei ollut aavistustakaan siitä, kuka Logan Paul oli, kun YouTube-tähti liittyi WWE:hen

Paini

Horoskooppi Huomenna

WWE teki hyvin lasketun pisteen, kun he palkkasivat Logan Paul painiskelemaan Summerslam , mutta luovan johtaja Triple H on sanonut, ettei hänellä ollut aavistustakaan, kuka YouTuber oli ennen allekirjoittamista.



Paul, joka on allekirjoittanut 'monivuotisen, usean tapahtuman' sopimuksen WWE:n kanssa, teki kirjaimellisen vaikutuksen, kun hän voitti The Mizin 15 minuutin hittisarjassa Nissan Stadiumilla Nashvillessä, Tennesseessä. Sosiaalisen median tähti teki useita tunnusomaisia ​​liikkeitä ja sai kiitosta temppupussistaan, joka sisälsi sammakon roiskeen kärkiköydestä kuuluttajapöytiin.



Jos WWE-universumissa tai sen ympäristössä olisi ketään, joka ei olisi tietoinen ammattistaan paini potentiaalia, ne ovat nyt. Ja Triple H – oikea nimi Paul Levesque – on tuon joukossa sen jälkeen, kun hänen silmänsä avautuivat Paulin kyvykkyydestä kehässä.



'Haluat minun olevan täysin rehellinen', kysyi 'The Game' esiintyessään 'Impulsiivinen' podcast . 'Sanoin: 'Kuka helvetti tuo on? Joo, kuka?' Joo, ei millään pahalla. Se on hauskaa, koska jotkut ihmiset puhuvat yrityksestämme ja siitä, kuinka he katselivat lapsena. Tämä tarkoittaa, että he eivät ole koskaan katsoneet eivätkä tee sitä. En halua loukata minua, se ei sovi kaikille.

'Kun he ensimmäisen kerran sanoivat sen, Kristen Prouty [WWE:n e.:n varapresidentti viihdesuhteet] kävelin sisään ja puhuin kaikesta ja [menin]: 'Joo, en tiedä kuka hän on.' Joo, minulla ei ollut aavistustakaan, ja sitten he kertoivat minulle ja aloin katsoa sitä ja olin kuin 'Pyhä s'. **t, nämä tyypit ovat massiivisia.'

Myös monella tapaa, kun otetaan huomioon, että Paulilla on yli 30 miljoonaa seuraajaa Instagram ja Facebook . Ohio syntyperäinen meni näyttelyyn piirtää vastaan Floyd Mayweather Jr. kesäkuussa 2021, pian sen jälkeen, kun hän oli tehnyt WWE-debyyttinsä yrityksen Smackdown-brändillä.



Luuletko, että Logan Paul koskaan kruunataan WWE-mestariksi? Kerro meille kommenttiosio .

Triple H ei ole ainoa painilegenda, joka on noussut Paul hype -junaan, sillä entinen WWE:n raskaansarjan maailmanmestari Booker T ylisti hänen urheilullisuuttaan ja muistiaan tehdäkseen niin monia liikkeitä.



'Uskon Logan Pauliin, koska hän on osa tätä liiketoimintaa, sen oppimista ja todella sen monimutkaisen yksityiskohdan selvittämistä', Booker sanoi.

'Tämä kaveri voi olla todella hyvä. Pelkästään katsoessani joitain hänen suorittamiaan urheilullisia temppuja olen kuin: 'Vau, hän pystyy tekemään paljon enemmän kuin minä - tai minä voisin.''

Katso Myös: