TSB: stä tulee viimeisin high street -pankki, joka ottaa käyttöön uuden 39,9%: n tilinylityskoron

Tsb Pankki Oyj

Horoskooppi Huomenna

Muutokset koskevat TSB: n suosituimpia vaihtotilejä - Classic ja Classic Plus(Kuva: Kuvissa Getty Imagesin kautta)



Miljoonat TSB-asiakkaat näkevät viivästyskorkojen muutoksen huhtikuusta, kun uudet yhden kokoiset korot alkavat.



Pankki on ilmoittanut, että 1. huhtikuuta alkaen TSB Classic- ja Classic Plus -asiakkailta veloitetaan 39,9%: n korko korkoa järjestetyistä ja järjestämättömistä tilinylityksistä.



onko kukaan nähnyt Gavinia

Se seuraa sellaisia ​​kuin HSBC, Natwest, Nationwide ja monet muut, jotka noudattavat uusia yhtenäisiä hintoja noudattaakseen läpinäkyvyysohjeita, Financial Conduct Authorityn tukahduttamisen vuoksi monimutkaisista tilinylitysmaksuista.

Tämän vuoden keväästä lähtien lainanantajan 6 punnan kuukausittainen luottokortti romutetaan, ja sen sijaan korot nousivat 19,84 prosentista 39,9 prosenttiin.

Se voi kuitenkin olla parempi uutinen niille, jotka luiskahtavat ylitilillään ilman varoitusta, koska siirto näkee myös TSB: n järjestämättömät tilinylitysten päivämaksut.



Tämä sisältää 5 puntaa päivässä rangaistuksen, jos ylität 10–25 puntaa, ja 10 punnan päivämaksun, jos pudotat yli 25 puntaa miinukseen.

Ne, jotka tulevat järjestämättömään tilinylitykseen, maksavat vähemmän huhtikuusta, koska sen suuret päivä- ja kuukausimaksut häviävät (Kuva: GETTY)



TSB sanoi, että se alentaa myös järjestämättömien tililuottojen kuukausittaisen enimmäismaksun ylärajaa 80 punnasta 30 puntaan kuukaudessa.

Pankki kuitenkin ilmoitti poistavansa 35 punnan maksuttoman puskurinsa - mikä tarkoittaa, että sinulta veloitetaan nyt, kun olet mennyt näin paljon yli.

Muutokset koskevat TSB: n suosituimpia vaihtotilejä - Classic ja Classic Plus.

TSB väittää, että kun muutokset tulevat voimaan, 70% sen asiakkaista maksaa saman tai vähemmän tililuotostaan.

Olitko voittaja vai häviäjä muutosten seurauksena, riippuu siitä, kuinka usein käytät tililuottoasi, kuinka pitkälle uppoutut ja kuinka kauan pysyt siinä.

Tililuotot - mikä muuttuu?

Muutokset otetaan käyttöön, kun pankit ja rakennusyhteisöt pyrkivät noudattamaan kaupungin sääntelyviranomaisen asettamia uusia alan sääntöjä, jotta tililuottojen hinnoittelu olisi selkeämpää ja oikeudenmukaisempaa (Kuva: Getty Images/iStockphoto)

eubank vs groves kertoimet

Sääntelyviranomainen Financial Conduct Authority ilmoitti syksyllä 2019 aikovansa pudottaa tilinylityksiä, jotta niiden maksut olisivat yksinkertaisempia asiakkaille.

Muutoksiin kuuluu pankkien ja rakennusyhteisöjen estäminen veloittamasta korkeampia hintoja järjestämättömistä tilinylityksistä kuin järjestelyistä.

Uusissa säännöissä 6.4.2020 alkaen kielletään myös kiinteät maksut tilinylityslainan ottamisesta, jolloin päivä- tai kuukausimaksut lopetetaan.

Palveluntarjoajien on mainostettava tilinylityksiä vuosikorolla (THM), jotta asiakkaat voivat tehdä ostoksia.

Useat pankit aikovat sitoa uuden vuotuisen tilinylityskorkonsa 39,9 prosenttiin.

HSBC oli yksi ensimmäisistä, joka otti käyttöön uuden yhden kaikille -hinnan (Kuva: Universal Images Group Getty Imagesin kautta)

HSBC, First Direct ja M&S Bank ilmoittivat ensimmäiset uudet 39,9 prosentin korot 14.3.2020 alkaen.

Nationwide Building Society on jo asettanut yhden koron, 39,9%, koko aikuisten vaihtotilialueella.

Uusien korkojen pitäisi teoriassa auttaa ihmisiä ymmärtämään todellisuudessa maksamansa korot, mikä saattaa saada jotkut muuttamaan lainaamistottumuksiaan.

Ole kuitenkin varovainen, koska jotkut lainanottajat saattavat kokea olonsa huonommaksi, kun taas monet muut maksavat vähemmän.

Diana dors ovat Mark Dawson

Kilpailuviraston mukaan noin 14 miljoonaa ihmistä käyttää vuosittain järjestämätöntä tilinylitystä.

Yli 50% pankeista & apos; järjestämättömät tilinylitysmaksut tulivat vain 1,5 prosentilta asiakkaista vuonna 2016.

Muutosten mukaan 100 punnan lainauskustannusten järjestämättömän tilinylityksen kautta odotetaan laskevan tyypillisestä 5 punnasta päivässä alle 10 p: ään päivässä.

Samaan aikaan tyypillinen järjestetty tilinylityskäyttäjä lainaa alle 250 puntaa seitsemäksi päiväksi kuukaudessa.

Tämän kustannukset ovat vaihdelleet hieman yli 80 eurosta kuukaudessa vajaaseen 7 puntaan kuukaudessa riippuen siitä, kenen kanssa pankit tekevät.

Jatkossa 250 punnan järjestely seitsemän päivän aikana maksaa nyt noin 1,65 puntaa, jos korko on 39,9%.

Katso Myös: